عصر کرد

آخرين مطالب

فرود اضطراری قیمت‌ها در بازار ارز؛ قیمت درهم امارات تغییر کانال داد و لیر سقوط کرد/ ترمز اقتصاد مالزی در آغاز 2025 کشیده شد سیاسی

فرود اضطراری قیمت‌ها در بازار ارز؛ قیمت درهم امارات تغییر کانال داد و لیر سقوط کرد/ ترمز اقتصاد مالزی در آغاز 2025 کشیده شد
  بزرگنمايي:

عصر کرد - به گزارش اقتصادنیوز، تازه‌ترین داده‌های اقتصادی نشان می‌دهد اقتصاد مالزی در سه ماه نخست سال 2025 با سرعتی کمتر از حد انتظار رشد است؛ موضوعی که خطر را برای سیاست‌گذاران این کشور در برابر چالش‌های تجاری جهانی به صدا درآورده است.
بر اساس گزارش بلومبرگ از اداره آمار مالزی، تولید ناخالص داخلی (GDP) این کشور در بازه ژانویه تا مارس، نسبت به سال گذشته تنها 4.
4 درصد رشد داشته است، در حالی که پیش‌بینی‌های تحلیلگران بلومبرگ رشد 4.8 درصدی را نشان می‌داد. این رقم همچنین سومین فصل متوالی کندی رشد را رقم زده است. تولید و ساخت‌وساز در ماه‌های ابتدایی سال، حتی پیش‌تر از برنامه‌های تجاری تنبیهی ایالات متحده آمریکا، با کاهش قابل توجهی مواجه شد. بخش معدن با افتی 4.9 درصدی نسبت به سال قبل همراه بود. این در حالی است که طلای مالزی با تعرفه 24 درصدی آمریکا را تهدید می کند، پیش از آن رئیس جمهور آمریکا، این نرخ را به طور موقت به 10 درصد کاهش می‌دهد.
به‌رغم تضعیف سایر بخش‌ها، صنعت خدمات مستمر به‌عنوان محرک اصلی رشد اقتصادی باقی ماند و در سه‌ماهه نخست 5.2 درصد رشد کرد.
محمد عزیر ماهیدین، رئیس اداره آمار مالزی، با اشاره به پایداری اقتصاد در شرایط جهانی متلاطم، گفت: «رشد اقتصادی کشور بر پایه‌های پذیرفته‌شده داخلی استوار مانده است.»
در حالی که فشارهای تورمی ناشی از تعرفه‌ها بر بازار سایه انداخته، تحلیلگران احتمال می‌دهند بانک نگارا مالزی به سمت کاهش نرخ بهره حرکت کند. با این حال، طبق گزارش بانک سرمایه گذاری Kenanga، مادامی که رشد اقتصادی به زیر 3 درصد نرسد، بعید است بانک مرکزی سیاست های پولی خود را تغییر دهد.
در سال 2024 اقتصاد مالزی رشدی 5.1 درصدی را به ثبت رساند که بالاتر از عملکرد سال بود، اما ادامه فشارهای خارجی و تعرفه‌ها می‌تواند مسیر را بهبود بخشد. مقامات دولتی از جمله وزیر تجارت و صنعت اعلام کرده اند در حال حاضر با آمریکا برای کاهش تعرفه ها و گسترش فهرست معافیت های موجود هستند.
در این میان، بازار کار وضعیت مناسبی دارد. نرخ بیکاری در سطح 3.1 درصد باقی مانده و همچنین روند رشد خود را حفظ کرده است. همچنین رویدادهای فصلی مانند جشن‌های سال نو چینی و ماه رمضان به فعالیت‌های داخلی کمک کرده‌اند.
در چنین فضایی که رشد اقتصادی مالزی زیر سایه ابهامات و فشارهای تجاری جهانی قرار گرفته، بازار ارز این کشور بی‌واکنش نمانده است. نرخ برابری رینگیت در برابر ارزهای مهم به‌ویژه دلار آمریکا، یکی از شاخص‌هایی است که بازتاب‌دهنده سرمایه‌گذاران آینده اقتصادی و واکنش به تحولات سیاسی و پولی به‌شمار می رود است. حالا باید دید رینگیت مالزی در برابر این موج نوسان چگونه عمل کرده است.
قیمت رینگیت مالزی امروز 30 فروردین 1404 امروز همچنین قیمت رینگیت مالزی ریزش 570 تومانی را تجربه کرد و در حالی معاملات را به پایان رساند که 18860 تومان قیمت خورد.
قیمت لیر ترکیه امروز امروز قیمت لیر ترکیه در جریان معاملات بازار افت 70 تومانی را تجربه کرد و 2180 تومان قیمت گذاری و خرید و فروش شد.
نرخ تبدیل دلار آمریکا به لیر ترکیه امروز برابر 38.024 است و هر یک دلار آمریکا برابر است با 38.024 لیر ترکیه است.
​قیمت درهم امارات امروز امروز همچنین قیمت درهم امارات در جریان مبادلات ارزی انجام شده در بازار ارز تهران، عقب نشینی کرده است و 22777 تومان نرخ گذاری شد. هر درهم افت ارزش 627 تومانی را تجربه کرد.
آخرین نرخ بات تایلند بات در پایان فعالیت امروز بازار ارز تهران 2485 تومان نرخ گذاری شد تا نسبت به روز گذشته افزایش 83 تومانی را تجربه کرده باشد.
نرخ امروز ریال عمان ریال عمان هم امروز در بازار کاهش قیمت را نسبت به روز کاری گذشته تجربه کرد و 216390 معامله شد. هر ریال نسبت به روز گذشته ریزش 5950 تومانی داشته است.

عصر کرد

قیمت منات آذربایجان امروز در بازار ارز تهران قیمت منات آذربایجان کاهش را نسبت به روز پیش تجربه کرد و 49070 تومان نرخ گذاری و معامله شد تا 1430 تومان ارزان شده باشد.
همچنین نرخ برابری منات آذربایجان و دلار آمریکا امروز به 1.7 رسید که تغییری نسبت به روز گذشته نداشت.
آخرین قیمت درام ارمنستان در بازار معاملات بازار در حالی سپری شد که قیمت درام ارمنستان 213 تومان ارزش گذاری و خرید و فروش شد تا کاهش هفت تومانی داشته باشد.

عصر کرد

قیمت دینار عراق امروز قیمت دینار هم در بازار ارز تهران نسبت به روز گذشته کاهش یک تومانی داشت. هر دینار امروز 57 تومان معامله شد. 
قیمت لاری گرجستان در بازار بازار ارز تهران امروز را در حالی به پایان برد و بسته شد که قیمت لاری گرجستان شیب نزولی را در پیش گرفت. هر لاری عصر امروز 30610 تومان قیمت خورد و 900 تومان ارزان شد.
خلاصه معاملات امروز پیام آور خبری تازه برای معامله گران نبود و نسبت به روز گذشته قیمت ارزها در سایه نوسان دلار، کاهش نسبی داشتند.

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/989496/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آدم‌های کوچکی که هرروز کوچک‌تر می‌شوند!

فینال جام ملت‌های آسیا با حضور یک ایرانی

گل اول فولام به چلسی توسط ایووبی

گل دوم آرسنال به ایپسویچ توسط مارتینلی

تقدیر از دو داور بازنشسته در اجلاس وی ای ار

حرف‌های مهم نامزد مدیر عاملی پرسپولیس!

نمایشی تکنیک اسپانیای؛: مرینو این بار پاسور شد

مدافع ساحلی جزو بلندقامت‌ترین بازیکنان جام جهانی

مدیرعامل مس: از تراکتور بابت فحاشی به لک باید امتیاز کم می‌شد

کارت قرمز برای خطایی که آرسنال را تا مرز سکته برد!‏

عربستان آماده میزبانی بر جام جهانی 64 تیمی!

آرش ظلی پور دچار حادثه شد

پیشنهاد ایجاد شهرک سلامت در آذربایجان‌ شرقی به رئیس‌ جمهور

پوستر نمایش «ایلوژن» منتشر شد

مالک رسانه پیام رسانه را انتخاب می‌کند نه بازیگران و عوامل

گردشگری آگاهانه تعریفی متفاوت از گردشگری

خاطرات شهدا باید به عنوان الگوی آیندگان ثبت شود

71درصد جرائم کردستان مالی است/کارت بانکی اجاره‌ای شد!+فیلم

فاز صنعتی منطقه آزاد کردستان آغاز به‌کار می‌کند+فیلم

توافق ایران و آمریکا مستاجران را صاحب خانه می کند

امنیت کردستان در بالاترین سطح است/با تاکسی می‌گردیم+فیلم

دانشگاه کردستان رتبه 19 در میان دانشگاه‌های جامع دولتی ایران را کسب کرد

دشمن دنبال سیاه‌نمایی است/راه مقابله جهاد تبیین است+فیلم

فاصله سرانه آموزشی از میانگین کشوری؛ نتیجه 2سال «اهتمام»؟

عملی‌ترین روش کاهش ناترازی بنزین کدام است؟/ یک کارشناس اقتصاد انرژی پاسخ می‌دهد

حق بیمه همگانی مشترکان برق به حساب وزارت اقتصاد واریز می‌شود

تقویت حسابرسی سیستمی به ضرر اقتصاد زیرزمینی است

سازماندهی ایران اکسپو به اتاق ایران واگذار شود/ باید بر ارتباط با کشور‌هایی تمرکز کنیم که می‌توانیم اقتصاد مکمل داشته باشیم

توصیف استاد حسن سبحانی از مقام علمی مرحوم دکتر پرویز داودی

مسیر حرکت بخش خصوصی باید هموار باشد/جایگاه ویژه فعالان اقتصادی در عرصه اقتصاد و اجتماع

بابک زنجانی برگشت/ جزئیات قرارداد 61 هزار میلیارد تومانی دات وان منتشر شد

گمانه زنی ها درباره وزیر اقتصاد ادامه دارد!

اتاق بازرگانی ایران بیانیه داد

معاون ارتباطات رییس جمهور: گزینه وزارت اقتصاد قطعی شده / طیب نیا وزارت اقتصاد را نپذیرفت

تولید برق در نیروگاه‌های ‌کشور به یک چهارم کاهش یافت‌

استقبال استاندار کرمانشاه از ظرفیت‌های 600 گروه مردمی اجتماعی

کاهش مراجعات به پزشکی قانونی کرمانشاه در سال 1403

آمادگی هلال‌احمر کرمانشاه برای اسکان و پوشش امدادی مراسم بازی‌دراز

محمد کبیری: سهم شرکت هواپیمایی کیش در پیشرفت کیش قابل چشم‌ پوشی نیست

دلجویی مدیرکل مازندران از خانواده شهیدان رخشانی در فریدونکنار

«از رمانس‌گونگی تا رمان‌گونگی» منتشر شد

بخشی از کتاب/ چیزهایی که برای هیچ‌کس تعریف نکردم

بوندسلیگا که هیچ؛ قهرمان جهان می شویم!

یارگیر مهدی ترابی با آمادگی صددرصدی در آره‌نا

جانشین امباپه در رئال مشخص شد

میلان آماده جذب مهاجم ملی‌پوش آلمانی

ژاپن اولین حریف دختران هندبالیست در قهرمانی آسیا

اولین خرید رئال برای جام باشگاه‌های جهان

دی‌یونگ دوباره مقصر اصلی معرفی شد

وزیر عربستان: هیچوقت محمد صلاح را نخواستیم