عصر کرد

آخرين مطالب

جباری: نباید انگشت اتهام را به سمت کارتال بگیریم گفتگو

جباری: نباید انگشت اتهام را به سمت کارتال بگیریم
  بزرگنمايي:

عصر کرد - تسنیم /پیشکسوت باشگاه پرسپولیس گفت، عملکرد این تیم در فصل جاری جای انتقاد دارد، اما نباید انگشت اتهام به سمت سرمربی ترکیه‌ای سرخپوشان باشد.
رضا جباری درباره شکست پرسپولیس برابر سپاهان و از دست رفتن شانس قهرمانی این تیم گفت: ما هیچ وقت نباید فقط نوک بینی خودمان را ببینیم و یا به صورت مقطعی به یک موضوع نگاه کنیم. یک روز برانکو به پرسپولیس آمد و یک ساختار قوی را به وجود آورد که پرسپولیس سال‌ها از آن استفاده کرد. یحیی گل‌محمدی هم بخشی از این ساختار را با مدیریت خوب خودش ادامه داد و در واقع باید گفت آنها با جان و دل تیم را جمع کردند، ولی در نهایت هر چیزی تاریخ مصرف خودش را دارد. وقتی برنامه‌ریزی و آینده‌نگری وجود نداشته باشد این طبیعی است که تیم هم با مشکل مواجه می‌شود.
وی در ادامه خاطر نشان کرد: این قابل پیش‌بینی بود که پرسپولیس با یک اُفت مواجه شود، چون در چند سال گذشته چیزی کاشته نشد که امروز انتظار برداشت آن را داشته باشیم. یک باشگاه یا یک تیم برای موفقیت همیشه نیاز به ایده و برنامه جدید دارند، آیا باشگاه پرسپولیس چنین ایده‌ای داشت؟ به عقیده من بزرگ‌ترین اشتباه باشگاه پرسپولیس این بود که یحیی گل‌محمدی را از دست داد و در ادامه هم مدیریت باشگاه برنامه‌ای برای آینده نداشت. من این حرف‌ها را قبلاً زدم و در نهایت باشگاهی که در آن سال‌ها بازی کردم از من شکایت کرد.
جباری یادآور شد: پرسپولیس رو به افول بود و من به‌عنوان پیشکسوت باشگاه این را می‌دیدم. وقتی مدیریت ساختار نادرست ایجاد می‌کند طبیعی است که با مشکلات فراوان مواجه می‌شوید و از طرفی تصمیمات اشتباه هم به تیم ضربه می‌زند. ما حتی شاهد بودیم که برخی بازیکنان بدون نظر سرمربی و با تصمیم باشگاه جذب شدند و این بسیار بد بود. خیلی‌ها گفتند که این تیم برای ادامه موفقیت‌هایش نیاز به برنامه‌ریزی و ایده جدید دارد، ولی دوستان توجهی به این مسائل نداشتند.
هافبک پیشین تیم فوتبال پرسپولیس در مورد اینکه آیا قبول دارد برخی بازیکنان این تیم بی‌انگیزه و بی‌تفاوت هستند، گفت: قطعاً همینطور است. خبرنگار از گولسیانی در مورد وضعیتش برای فصل بعد سؤال می‌کند و او می‌گوید که برای فصل بعد صحبتی با من نشده است! گولسیانی باید با این سؤال به صورت حرفه‌ای برخورد و بدون اینکه حرفی در این مورد بزند از کنارش عبور می‌کرد، ولی کاملاً مشخص است که ذهن او درگیر این است که آیا برای فصل بعد در پرسپولیس جایی دارد یا اینکه باید جدا شود. بازیکن حرفه‌ای تا آخرین روزی که در یک تیم است، باید از جان مایه بگذارد، حتی اگر بداند که قرار است فصل بعد قراردادش تمدید نشود.
جباری در پاسخ به این پرسش که برای فصل بعد چند بازیکن باید از پرسپولیس جدا شوند، تصریح کرد: جواب دادن به این سؤال راحت نیست، چون باید دید باشگاه چه هدفی دارد. باشگاه باید هدف و برنامه داشته باشد و کارتال هم به‌عنوان سرمربی، بر اساس اهداف باشگاه جلو برود. طبیعتاً سقف برخی از بازیکنان در پرسپولیس پر شده است و آنها دیگر نمی‌توانند به این تیم کمک کنند. فکر می‌کنم حداقل باید هفت بازیکن از پرسپولیس کنار گذاشته شوند و البته این را هم باید در نظر گرفت که یک مربی نمی‌تواند به یکباره تمام شاکله تیمش را به‌هم بریزد و مثلاً 12 بازیکن را کنار بگذارد
بازار
پیشکسوت باشگاه پرسپولیس ادامه داد: به نظر می‌رسد کارتال دنبال ایجاد تحول در پرسپولیس است، او یک مربی حرفه‌ای و باتجربه است و می‌داند که باید چه کاری انجام دهد. وقتی او از دو سه بازیکن جوان استفاده می‌کند، این پیغام را در مورد آینده می‌دهد که چه ایده‌ای در ذهن دارد. شاید خیلی‌ها از نتایج اخیر پرسپولیس انتقاد کنند که می‌تواند درست هم باشد، ولی نباید انگشت اتهام را به سمت کارتال بگیریم. برخی بازیکنان انگیزه گذشته را ندارند، برخی بازیکنان هم کیفیت فنی بالایی ندارند و شرایط سنی را هم باید در نظر گرفت، به همین دلیل پرسپولیس قطعاً برای فصل بعد نیاز به تحول دارد.
جباری در پایان اظهار داشت: رمز موفقیت در فوتبال امروز، برنامه‌ریزی است ولی مدیریت باشگاه پرسپولیس برنامه‌ای نداشت و اُفت پرسپولیس این مسئله را ثابت می‌‌کند. پرسپولیس در این فصل در چهار جام موفق نبود و این نشان می‌دهد که باشگاه برنامه‌ و ایده جدید نداشته است.

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/989336/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آدم‌های کوچکی که هرروز کوچک‌تر می‌شوند!

فینال جام ملت‌های آسیا با حضور یک ایرانی

گل اول فولام به چلسی توسط ایووبی

گل دوم آرسنال به ایپسویچ توسط مارتینلی

تقدیر از دو داور بازنشسته در اجلاس وی ای ار

حرف‌های مهم نامزد مدیر عاملی پرسپولیس!

نمایشی تکنیک اسپانیای؛: مرینو این بار پاسور شد

مدافع ساحلی جزو بلندقامت‌ترین بازیکنان جام جهانی

مدیرعامل مس: از تراکتور بابت فحاشی به لک باید امتیاز کم می‌شد

کارت قرمز برای خطایی که آرسنال را تا مرز سکته برد!‏

عربستان آماده میزبانی بر جام جهانی 64 تیمی!

آرش ظلی پور دچار حادثه شد

پیشنهاد ایجاد شهرک سلامت در آذربایجان‌ شرقی به رئیس‌ جمهور

پوستر نمایش «ایلوژن» منتشر شد

مالک رسانه پیام رسانه را انتخاب می‌کند نه بازیگران و عوامل

گردشگری آگاهانه تعریفی متفاوت از گردشگری

خاطرات شهدا باید به عنوان الگوی آیندگان ثبت شود

71درصد جرائم کردستان مالی است/کارت بانکی اجاره‌ای شد!+فیلم

فاز صنعتی منطقه آزاد کردستان آغاز به‌کار می‌کند+فیلم

توافق ایران و آمریکا مستاجران را صاحب خانه می کند

امنیت کردستان در بالاترین سطح است/با تاکسی می‌گردیم+فیلم

دانشگاه کردستان رتبه 19 در میان دانشگاه‌های جامع دولتی ایران را کسب کرد

دشمن دنبال سیاه‌نمایی است/راه مقابله جهاد تبیین است+فیلم

فاصله سرانه آموزشی از میانگین کشوری؛ نتیجه 2سال «اهتمام»؟

عملی‌ترین روش کاهش ناترازی بنزین کدام است؟/ یک کارشناس اقتصاد انرژی پاسخ می‌دهد

حق بیمه همگانی مشترکان برق به حساب وزارت اقتصاد واریز می‌شود

تقویت حسابرسی سیستمی به ضرر اقتصاد زیرزمینی است

سازماندهی ایران اکسپو به اتاق ایران واگذار شود/ باید بر ارتباط با کشور‌هایی تمرکز کنیم که می‌توانیم اقتصاد مکمل داشته باشیم

توصیف استاد حسن سبحانی از مقام علمی مرحوم دکتر پرویز داودی

مسیر حرکت بخش خصوصی باید هموار باشد/جایگاه ویژه فعالان اقتصادی در عرصه اقتصاد و اجتماع

بابک زنجانی برگشت/ جزئیات قرارداد 61 هزار میلیارد تومانی دات وان منتشر شد

گمانه زنی ها درباره وزیر اقتصاد ادامه دارد!

اتاق بازرگانی ایران بیانیه داد

معاون ارتباطات رییس جمهور: گزینه وزارت اقتصاد قطعی شده / طیب نیا وزارت اقتصاد را نپذیرفت

تولید برق در نیروگاه‌های ‌کشور به یک چهارم کاهش یافت‌

استقبال استاندار کرمانشاه از ظرفیت‌های 600 گروه مردمی اجتماعی

کاهش مراجعات به پزشکی قانونی کرمانشاه در سال 1403

آمادگی هلال‌احمر کرمانشاه برای اسکان و پوشش امدادی مراسم بازی‌دراز

محمد کبیری: سهم شرکت هواپیمایی کیش در پیشرفت کیش قابل چشم‌ پوشی نیست

دلجویی مدیرکل مازندران از خانواده شهیدان رخشانی در فریدونکنار

«از رمانس‌گونگی تا رمان‌گونگی» منتشر شد

بخشی از کتاب/ چیزهایی که برای هیچ‌کس تعریف نکردم

بوندسلیگا که هیچ؛ قهرمان جهان می شویم!

یارگیر مهدی ترابی با آمادگی صددرصدی در آره‌نا

جانشین امباپه در رئال مشخص شد

میلان آماده جذب مهاجم ملی‌پوش آلمانی

ژاپن اولین حریف دختران هندبالیست در قهرمانی آسیا

اولین خرید رئال برای جام باشگاه‌های جهان

دی‌یونگ دوباره مقصر اصلی معرفی شد

وزیر عربستان: هیچوقت محمد صلاح را نخواستیم