عصر کرد

آخرين مطالب

علی اینانلو: سرپرستی من در پرسپولیس پیش‌بینی است نه خبر گفتگو

علی اینانلو: سرپرستی من در پرسپولیس پیش‌بینی است نه خبر
  بزرگنمايي:

عصر کرد - تسنیم /گزینه اصلی سرپرستی باشگاه پرسپولیس گفت: یکی از مدیران این باشگاه و عضو هیئت مدیره هستم و طبیعی است نامم به‌عنوان یکی از گزینه‌ها مطرح شود.
علی اینانلو عضو هیئت مدیره پرسپولیس و گزینه اصلی جانشینی رضا درویش در گفت‌و‌گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم اظهار داشت: اینکه فضای رسانه‌ای نام من را به‌عنوان گزینه اصلی سرپرستی پرسپولیس پیش‌بینی کرده، یک جدول ضرب است. من یکی از مدیران بانک شهر و عضو هیئت مدیره باشگاه هستم و اگر قرار باشد کسی سرپرست باشگاه باشد من هم می‌توانم گزینه باشم. در کل این یک خبر نیست و بیشتر پیش‌بینی است. این گمانه‌زنی‌ها براساس یکسری داده‌ها است و باید در جلسه فردا (دوشنبه) هیئت مدیره در این‌باره صحبت و تصمیم‌گیری کنیم.
وی در واکنش به این پرسش که بزرگترین نگرانی هواداران پرسپولیس بحث نقل‌و‌انتقالات است و آیا او برنامه‌ای برای این موضوع دارد، گفت: آنچه امروز در مدیریت پرسپولیس مورد نقد است، بحث نقل‌و‌انتقالات است. حتماً باید در این حوزه تصمیم‌گیری دقیق‌‌تری شود. قطعاً‌ مدیریت باشگاه برنامه‌ریزی داشته و ما باید ابتدا در یک فضای تحلیلی ببینیم استعفای درویش را می‌پذیریم یا نه. او هم حتماً دلایلی برای استعفا دارد که باید بشنویم. به طور کلی هر کسی مدیر باشگاه شود حتماً بحث نقل‌و‌انتقالات یکی از اولویت‌های اصلی او خواهد بود.
عضو هیئت مدیره پرسپولیس تصریح کرد: از حق نگذریم پرسپولیس پیش از این دچار بحران‌های اقتصادی بود و مدیریت باشگاه با حضور کنسرسیوم بانکی و خصوصاً بانک شهر این بحران را حل کرد. نباید از این موضوع غافل شویم. هواداران هم روی تیم عِرق دارند و پرسپولیس خانه آنهاست اما خواهش می‌کنم هواداران به نکات مثبت هم توجه کنند. پرسپولیس الان به لحاظ مالی به آرامش رسیده و دوران خوبی را شروع کرده است. ان‌شاءالله این آرامش رفته رفته روی عملکرد تیم هم تأثیر مثبت خواهد گذاشت.
«به‌عنوان عضو هیئت مدیره پرسپولیس آیا از عملکرد اسماعیل کارتال در این مدت رضایت دارید و تصمیم قطعی برای ادامه همکاری با این مربی برای فصل بعد گرفته شده است؟» وی در واکنش به این سوال خبرنگار تسنیم، گفت: اصلاً در این حوزه بحث نکردیم که البته یکی از مواردی است که باید بشینیم و در مورد آن صحبت کنیم. یک تیم فنی باید این موضوع را بررسی کند اما این سؤال شما می‌تواند سؤال هیئت مدیره باشگاه هم باشد. الان جواب این است که نمی‌دانیم و باید بررسی شود.

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/989708/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

درون سینه نگنجد ، غمی که من دارم

2 مجموعه شعر منتشر شد

گل دوم چلسی به فولام توسط پدرو نتو

ایپسویچ 0-4 آرسنال؛ توپچی‌ها رحم نمی‌کنند

فولام 1-2 چلسی؛ کامبک برای بازگشت به کورس سهمیه

یونایتد 0-1 ولورهمپتون؛ تیم آموریم رفت و برگشت شد!

مصدومیت ساکا؛ احتمالی که آرسنال نمی‌خواهد باور کند

تاج: از بهترین دستگاه VAR دنیا در لیگ برتر استفاده می‌کنیم

استقبال عربستان از جام جهانی 64 تیمی!

علی کریمی مقابل فنرباغچه فیکس است

صالحی؛ اولین سرمربی تیم ملی نت‌بال ایران

مصدومیت تورام هم طارمی را فیکس نکرد!

ناگفته‌های سیروس مقدم از پایتخت؛ از دستمزدها تا بازی خرس

ظرفیت بالای شهرستان بیجار در تولید محصولات دامی

انتصاب معاون فرمانداران سنندج و بانه

خانواده‌های شهدا و ایثارگران چشم و چراغ ملت هستند

تعرفه‌ها، اقتصاد جهانی را ویران می‌کند| پکن، آماده مقابله به مثل در جنگ تجاری است

شمارش معکوس برای انتخاب وزیر اقتصاد

پیکر ابراهیم سپهری‌زنگنه نوازنده پیشکسوت سه‌تار در کرمانشاه به خاک سپرده شد

اطلاعیه قطع آب در شهر کرمانشاه

آدم‌های کوچکی که هرروز کوچک‌تر می‌شوند!

فینال جام ملت‌های آسیا با حضور یک ایرانی

گل اول فولام به چلسی توسط ایووبی

گل دوم آرسنال به ایپسویچ توسط مارتینلی

تقدیر از دو داور بازنشسته در اجلاس وی ای ار

حرف‌های مهم نامزد مدیر عاملی پرسپولیس!

نمایشی تکنیک اسپانیای؛: مرینو این بار پاسور شد

مدافع ساحلی جزو بلندقامت‌ترین بازیکنان جام جهانی

مدیرعامل مس: از تراکتور بابت فحاشی به لک باید امتیاز کم می‌شد

کارت قرمز برای خطایی که آرسنال را تا مرز سکته برد!‏

عربستان آماده میزبانی بر جام جهانی 64 تیمی!

آرش ظلی پور دچار حادثه شد

پیشنهاد ایجاد شهرک سلامت در آذربایجان‌ شرقی به رئیس‌ جمهور

پوستر نمایش «ایلوژن» منتشر شد

مالک رسانه پیام رسانه را انتخاب می‌کند نه بازیگران و عوامل

گردشگری آگاهانه تعریفی متفاوت از گردشگری

خاطرات شهدا باید به عنوان الگوی آیندگان ثبت شود

71درصد جرائم کردستان مالی است/کارت بانکی اجاره‌ای شد!+فیلم

فاز صنعتی منطقه آزاد کردستان آغاز به‌کار می‌کند+فیلم

توافق ایران و آمریکا مستاجران را صاحب خانه می کند

امنیت کردستان در بالاترین سطح است/با تاکسی می‌گردیم+فیلم

دانشگاه کردستان رتبه 19 در میان دانشگاه‌های جامع دولتی ایران را کسب کرد

دشمن دنبال سیاه‌نمایی است/راه مقابله جهاد تبیین است+فیلم

فاصله سرانه آموزشی از میانگین کشوری؛ نتیجه 2سال «اهتمام»؟

عملی‌ترین روش کاهش ناترازی بنزین کدام است؟/ یک کارشناس اقتصاد انرژی پاسخ می‌دهد

حق بیمه همگانی مشترکان برق به حساب وزارت اقتصاد واریز می‌شود

تقویت حسابرسی سیستمی به ضرر اقتصاد زیرزمینی است

سازماندهی ایران اکسپو به اتاق ایران واگذار شود/ باید بر ارتباط با کشور‌هایی تمرکز کنیم که می‌توانیم اقتصاد مکمل داشته باشیم

توصیف استاد حسن سبحانی از مقام علمی مرحوم دکتر پرویز داودی

مسیر حرکت بخش خصوصی باید هموار باشد/جایگاه ویژه فعالان اقتصادی در عرصه اقتصاد و اجتماع