عصر کرد

آخرين مطالب

ملت ما با وجود همه تحریم‌ها در قله عزت ایستاده است سیاسی

ملت ما با وجود همه تحریم‌ها در قله عزت ایستاده است
  بزرگنمايي:

عصر کرد - امام جمعه کرمانشاه گفت: ملت ما امروز با وجود همه تحریم‌ها، جنگ‌ها، ترورها و کارشکنی‌ها، در قله عزت ایستاده است و در زمره چند کشور برتر دنیا در پیچیده‌ترین رشته‌های علمی و تولیدات صنایع دفاعی و صنعتی قرار دارد.
به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، حجت‌الاسلام حبیب‌الله غفوری با حضور در مراسم جشن اعیاد شعبانیه که در شهرستان اسلام‌آباد غرب برگزار شد ضمن تبریک میلاد حضرت اباعبدالله الحسین (ع)، اظهار کرد: سال 1375، بنده توفیق داشتم به‌عنوان امام‌جمعه اسلام‌آباد غرب خادم مردم این شهرستان شهیدپرور و قهرمان‌پرور باشم، شهری که متعلق به شهیدان مرصاد است و همه خانواده‌هایش در دفاع مقدس نقش ایفا کردند و موجب سرافرازی و سربلندی اسلام و کشور شدند.
وی با اشاره به اینکه انقلاب اسلامی یک نمونه کامل و جامع از انقلاب حضرت اباعبدالله الحسین (ع) است، افزود: امام راحل (اعلی‌الله‌مقامه) که ما هرچه داریم از ناحیه ایشان داریم، مسیری را برای ملت شهیدپرور، آزاده و سرافراز ترسیم کرد که به استقلال، عزت، سربلندی، اعتمادبه‌نفس و ایستادن بر روی پای خود منجر شد و این همه به‌تبعیت از راه حضرت اباعبدالله الحسین (ع) و یاران باوفایش بود.
امام جمعه کرمانشاه خاطرنشان کرد: انقلاب اسلامی به تعبیری نسخه بدل انقلاب حضرت اباعبدالله الحسین (ع) است، همان‌طور که آن حضرت فرمودند «هیهات منا الذله»، ملت عزیز و سربلند ما نیز در انقلاب اسلامی یکپارچه فریاد زدند که «ما زیر بار ذلت نمی‌رویم» و همین شعار، منشور انقلاب اسلامی شد.
حجت‌الاسلام غفوری تصریح کرد: پیش از انقلاب، ملت ایران ناچار بودند تحت سلطه مستشاران ظالم و مغرور آمریکایی و غربی زندگی کنند، اما پس از انقلاب با اتکا به خداوند متعال و پیروی از حضرت اباعبدالله الحسین (ع) توانستند استقلال خود را بازیابند؛ پیش از انقلاب اسلامی مستشاران آمریکایی بیش از کل ارتش ایران حقوق می‌گرفتند و در کنار آن حق توحش می‌گرفتند که معنایش این بود در میان مردمانی وحشی زندگی می‌کنند.
وی با تاکید بر اینکه شاهان پهلوی مورد تحقیر بیگانگان قرار داشتند، خاطرنشان کرد: محمدرضا پهلوی حتی از خروج هواپیماهای نظامی کشورش برای جنگ در عمان بی‌اطلاع بود و در همین تهران رؤسای قدرت‌های آن زمان جلسه برگزار کردند با این وجود شاه مملکت را به آن جلسه راه ندادند، همچنین انگلیسی‌ها رضاخان را به قدرت رساندند، اما بعد مجبورش کردند که کشور را ترک کند و تا مرگ در تبعید بماند.
امام جمعه کرمانشاه ایستادگی ملت ایران را نتیجه تاسی از قیام عاشورا دانست و عنوان کرد: پس از انقلاب اسلامی، ملت ایران به برکت نام حضرت اباعبدالله الحسین (ع) با شجاعت در برابر ابرقدرت‌های شرق و غرب ایستادند و به پیروزی رسیدند.
حجت‌الاسلام غفوری اضافه کرد: انقلاب اسلامی و تفکر حسینی، ابوالفضلی، سجادی و زینبی (س) موجب شد که این ملت در تمام صحنه‌ها از جمله عرصه‌های علمی، دفاعی و بین‌المللی در مقابل دشمنان بایستد و به فضل خداوند در جنگ اقتصادی نیز در برابر تحریم‌های ظالمانه پیروز خواهد شد.
وی با تأکید بر جایگاه والای ملت ایران، عنوان کرد: ملت ما امروز با وجود همه تحریم‌ها، جنگ‌ها، ترورها و کارشکنی‌ها، در قله عزت ایستاده است و در زمره چند کشور برتر دنیا در پیچیده‌ترین رشته‌های علمی و تولیدات صنایع دفاعی و صنعتی قرار دارد.
امام جمعه کرمانشاه ادامه داد: این ملت تا زمانی که مردانش حسینی، زنانش زینبی و قدم‌هایش در مسیر اهل‌بیت (ع) باشد، در برابر دشمنان سربلند و پیروز خواهد بود و زمینه‌ساز ظهور منجی عالم بشریت، وجود مقدس حضرت حجت بن الحسن المهدی (عج) خواهد شد.
کد خبر 836058

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/959074/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

خواندن چند بیت از آثار سلمان هراتی

بخشی از کتاب/ سه‌شنبه‌ها با موری

خواندن غزلی از علیرضا قَزوه، نویسنده و شاعر ایرانی

«اُسکار و لوسیندا» منتشر شد

علی انصاریان؛ یاد و خاطره‌ای که در دل‌ها باقی می‌ماند

لواندوفسکی-امباپه: فاصله بیشتر شد

رونالدو هنوز هم مهم‌ترین نام در فوتبال است

6 فلوریست به اردوی تیم ملی شمشیربازی دعوت شدند

مشکلات فصل اخیر استقلال از زبان هادی شکوری

توصیه شکوری برای پرورش مربی داخلی

ماموریت کارتال برای شکار «کبیر آسیا»

فرارهای تیموری به یاد استقلال!

استقبال پرشور هواداران گالاتاسرای از موراتا

مهدی حاج‌ محمد در خانه ابدی آرام گرفت

طرح ویژه هواداران الهلال برای دیدار با پرسپولیس

صحنه ای متفاوت از نرگس محمدی در صفحه علی اوجی

برپایی نمایشگاه «مدرسه انقلاب » در سرپل ذهاب

رختکن رئال در آستانه انفجار!

صحنه های جالب در تجمع جدید مقابل مجلس برای قانون حجاب! چه شعارهایی داده شد؟ + عکس ها

موجود عجیب و وحشتناک با چهره سگ و بدن انسان/ عکس

فرهنگ ایثار و شهادت در قالب هنر بە نسل آیندە منتقل شود

گازرسانی در کردستان به خط پایان رسید

فعالیت معادن پوکه روستای طهمورث بیجار ‌متوقف شد

امام حسین(ع) الگوی پاسداران انقلاب اسلامی هستند

جزئیات پویش سراسری با انقلاب تا ظهور در کردستان

نماهنگ کردی «قوودسی شه ریف» رونمایی شد

کردستان در زمره نامساعدترین استان‌ها از لحاظ محیط کسب و کار است

بهره‌مندی معلولان کردستانی از تسهیلات 300 میلیونی

44 پروژه مخابراتی در شهرستان های دیواندره و بیجار افتتاح شد

ساماندهی هسته مرکزی شهر سنندج در اولویت قرار گیرد

زنجان صاحب آزمایشگاه اینترنت اشیا شد

ورود سامانه بارشی به کردستان/ دما به 16.2درجه زیر صفر رسید

1200 میلیارد دلار!

اروپا آماده اعمال تعرفه بر کالاهای آمریکایی است

امروز یکی از اصلی‌ترین مسائل کشور موضوعات اقتصادی است

حمله یک نماینده از تریبون مجلس به وزیر اقتصاد / لاهوتی: دولت از فرصت موافقت‌نامه‌های تجاری استفاده کند

اعلام وصول 2 سوال ملی از وزیر اقتصاد در صحن امروز مجلس

2 سوال از وزیر اقتصاد در صحن مجلس

اقتصاد رشد - 1 |اثر «عرض جغرافیایی» بر رشد اقتصادی

راهی جز این نداریم که اداره اقتصاد کشور را به بخش خصوصی واگذار کنیم

2 سئوال از وزیر اقتصاد اعلام وصول شد/ همنی به مجلس فراخوانده می شود

2 سئوال از وزیر اقتصاد اعلام وصول شد/ همتی به مجلس فراخوانده می شود

اروپا باید در پاسخ به تهدیدات اقتصادی ترامپ متحد باشد

مدیرعامل بانک ملی ایران: طراحی و تولید خلاقانه خدمات و محصولات بانک براساس نیاز مشتریان

مسجد، پایگاهی برای توسعه اقتصادی در شهرستان سرایان

سردار خوشبخت: آشنا‌ کردن نسل جوان با فرهنگ شهید و شهادت ضروری است

پیروزی انقلاب اسلامی زیباترین اتفاق تاریخ معاصر ایران بود

چگونه سفر به کرمانشاه را در کمترین زمان برنامه‌ریزی کنیم؟

تخصیص 30 هزار میلیارد برای پروژه راهبردی راه‌ آهن غرب

تجلیل از پاسداران فرزند شهید و جانباز در حرم مطهر بانوی کرامت به مناسبت روز پاسدار