عصر کرد

آخرين مطالب

لواندوفسکی-امباپه: فاصله بیشتر شد ورزشي

لواندوفسکی-امباپه: فاصله بیشتر شد
  بزرگنمايي:

عصر کرد - ورزش 3 /ستاره لهستانی بارسا از غفلت کیلیان امباپه و ناکامی او برابر اسپانیول نهایت استفاده را برد و سه گل از او فاصله گرفت.
در سال 2025 وقتی لواندوفسکی گل می‌زند، بارسا برنده می‌شود و او به‌طور متوسط هر 73 دقیقه یک گل به ثمر می‌رساند. دیروز لواندوفسکی قفل دیداری را برای بارسلونا باز کرد که به نظر دشوار می‌رسید. یوهان کرویف همیشه می‌گفت وقتی بارسلونا و رئال مادرید خوب بازی می‌کنند، همواره برنده می‌شوند، چون از بقیه بهتر هستند. مشکل زمانی است که بد بازی می‌کنند و اگر می‌خواهید قهرمان شوید، در این بازی‌ها باید برنده شوید. رئال مادرید این کار را در برابر اسپانیول انجام نداد، اما بارسلونا در برابر آلاوس موفق شد. و لواندوفسکی کلید این موفقیت بود. 
او به همین دلیل به عنوان پیچیچی (آقای گل) رقابت‌ها شناخته می‌شود. گلزنان بزرگ باید در لحظات سخت ظاهر شوند، نه وقتی که نتیجه بازی 3-0 است. و ستاره لهستانی دقیقاً زمانی ظاهر شد که تیمش بیشترین نیاز را به او داشت. او با یک گل فرصت‌طلبانه از یک توپ برگشتی دفاع حریف استفاده کرد. گلی که تأیید می‌کند او در سال 2025 بازیکن دیگری است.
دسامبر ضعیف
لواندوفسکی در پایان سال گذشته مورد انتقادات زیادی قرار گرفته بود. مهاجمان با گلزنی زندگی می‌کنند و در دسامبر گذشته او هیچ گلی در لیگ به ثمر نرساند. با اینکه فصل را عالی شروع کرده بود و ال‌پیچیچی رقابت‌ها بود. هیچ‌کس نمی‌تواند دلیل آن را به‌طور کامل توضیح دهد، اما واقعیت این است که لوا گل نمی‌زد. او همان بازیکن ابتدای فصل نبود، هرچند این موضوع برای تیم هم اتفاق افتاد.
یک گل در 301 دقیقه

در پنج بازی‌ای که بارسلونا در دسامبر انجام داد، لواندوفسکی فقط یک گل به ثمر رساند که در بنیتو ویامارین بود. او در مجموع 301 دقیقه در بازی‌های مقابل اتلتیکو مادرید، لگانس، دورتموند، بتیس و مایورکا بازی کرده بود و تیم این ضعف را احساس کرد، زیرا در این بازی‌ها هشت امتیاز از دست داد.
رستاخیز در 2025
پیشرفت او غیرقابل انکار است و آمار این را نشان می‌دهد. از ابتدای سال، ستاره لهستانی در هشت بازی شرکت کرده و هفت گل به ثمر رسانده است. میانگین او عالی است. او هر 73 دقیقه یک گل می‌زند. این کار را در برابر آلاوس، والنسیا، رئال مادرید، بنفیکا و بارباسترو انجام داده است. در برابر دو تیم آخر، دو گل به ثمر رساند. و هر بار که او گل می‌زند، بارسا برنده می‌شود. وقتی او گل نزد، بارسا دو امتیاز در برابر ختافه از دست داد.
ستایش‌ فلیک
فلیک پس از بازی مقابل آلاوس گفت: «من از کل تیم راضی هستم. لواندوفسکی تلاش کرد گل بزند، آسان نبود چون آنها خیلی خوب دفاع کردند. این کار اوست. من همیشه می‌گویم که بهتر است یک مهاجم داخل محوطه باشد. خیلی مهم بود که او در یک بازی سخت گل بزند.»
مدیریت دقایق لوا
سرمربی به خوبی لواندوفسکی را می‌شناسد، چون او را در دوران مربی‌گری خود در بایرن مونیخ نیز در اختیار داشت. و او در بهبود عملکرد لواندوفسکی نقش کلیدی داشته، با اینکه برخی اوقات هم ستاره لهستانی را ناراحت کرده است. اما واقعیت این است که با قرار دادن او روی نیمکت در برخی بازی‌ها و تعویض او در چند بازی دیگر، عملکرد او به‌طور واضح بهبود یافته است.
لوا با مدیریت فلیک و با هجده گل در صدر گلزنان قرار دارد و این هفته یک گل دیگر از امباپه پانزده گله پیشی گرفت. ستاره رئال برابر اسپانیول گلزنی نکرد ولی رقابت همچنان داغ ادامه دارد.

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/959267/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آمایش سرزمین برای توسعه انرژی خورشیدی در گلستان آغاز شد

نیمی از اشتغال خوزستان متکی بر اصناف است

قشم قطب اقتصاد دریاپایه است/ وجود ظرفیت انواع کسب و کارها در جزیره

حضور 120 شرکت فناور در زمینه هوش مصنوعی و اقتصاد دیجیتال در هفتمین رویداد عصر امید

خروج از اقتصاد تک محصولی بدست فولاد آلیاژی ایران

کشف 2 محموله قاچاق در محور کرمانشاه-ماهیدشت

کشف 120 میلیارد تومان سیب‌زمینی و پیاز احتکار شده در روانسر

افتتاح پروژه بازسازی باند فرودگاه کرمانشاه همزمان با دهه فجر

دستگیری اعضای یک شبکه تکفیری-سلفی در شمال غرب کرمانشاه/ خانواده‌ها با هوشیاری مراقب رفت و آمد فرزندان خود باشند

تقدیر کبیری از کارکنان حفاظت هواپیمایی فرودگاه کیش در گرامیداشت روز پاسدار

راه اندازی سفرهای تفریحی دریایی بین جزایر پیشنهاد عبدالعلی زاده در بازدید از مارینا

بازدید نماینده رییس جمهور از کشتی سازی بوت سرویس کیش

113 برنامه ملی و سراسری در ایام دهه فجر برگزار می‌شود

معاون حقوقی و امور مجلس بنیاد از جانبازان شاغل در این معاونت تجلیل کرد

سیب‌زمینی 30 هزار تومانی به بازار سنندج آمد

اساتید کردستانی در جمع پژوهشگران پراستناد جهان

بخشش جرائم مالیاتی مؤدیان در کردستان

بیش از 500 نوزاد قروه ای در صف تزریق واکسن اطفال مانده‌اند

ورود سامانه بارشی به کردستان؛ دما به 16.2 درجه زیر صفر رسید

خواندن چند بیت از آثار سلمان هراتی

بخشی از کتاب/ سه‌شنبه‌ها با موری

خواندن غزلی از علیرضا قَزوه، نویسنده و شاعر ایرانی

«اُسکار و لوسیندا» منتشر شد

علی انصاریان؛ یاد و خاطره‌ای که در دل‌ها باقی می‌ماند

لواندوفسکی-امباپه: فاصله بیشتر شد

رونالدو هنوز هم مهم‌ترین نام در فوتبال است

6 فلوریست به اردوی تیم ملی شمشیربازی دعوت شدند

مشکلات فصل اخیر استقلال از زبان هادی شکوری

توصیه شکوری برای پرورش مربی داخلی

ماموریت کارتال برای شکار «کبیر آسیا»

فرارهای تیموری به یاد استقلال!

استقبال پرشور هواداران گالاتاسرای از موراتا

مهدی حاج‌ محمد در خانه ابدی آرام گرفت

طرح ویژه هواداران الهلال برای دیدار با پرسپولیس

صحنه ای متفاوت از نرگس محمدی در صفحه علی اوجی

برپایی نمایشگاه «مدرسه انقلاب » در سرپل ذهاب

رختکن رئال در آستانه انفجار!

صحنه های جالب در تجمع جدید مقابل مجلس برای قانون حجاب! چه شعارهایی داده شد؟ + عکس ها

موجود عجیب و وحشتناک با چهره سگ و بدن انسان/ عکس

فرهنگ ایثار و شهادت در قالب هنر بە نسل آیندە منتقل شود

گازرسانی در کردستان به خط پایان رسید

فعالیت معادن پوکه روستای طهمورث بیجار ‌متوقف شد

امام حسین(ع) الگوی پاسداران انقلاب اسلامی هستند

جزئیات پویش سراسری با انقلاب تا ظهور در کردستان

نماهنگ کردی «قوودسی شه ریف» رونمایی شد

کردستان در زمره نامساعدترین استان‌ها از لحاظ محیط کسب و کار است

بهره‌مندی معلولان کردستانی از تسهیلات 300 میلیونی

44 پروژه مخابراتی در شهرستان های دیواندره و بیجار افتتاح شد

ساماندهی هسته مرکزی شهر سنندج در اولویت قرار گیرد

زنجان صاحب آزمایشگاه اینترنت اشیا شد