44 پروژه مخابراتی در شهرستان های دیواندره و بیجار افتتاح شد
اجتماعی
بزرگنمايي:
عصر کرد - به گزارش خبرنگار بازار، امروز 26 پروژه مخابراتی با اعتبار بیش از هشت میلیارد تومان در شهرستان دیواندره افتتاح شد.
این پروژه ها شامل توسعه ADSL به میزان 224 پورت در پنج مرکز با سرمایه گذاری 268 میلیون و 800 هزار تومان، ایجاد مرکز جدید، تعویض سوئیچ قدیمی با تجهیزات جدید و ایجاد مرکز ارائه سرویس ADSL به میزان 672 پورت در سه نقطه و با صرف اعتبار 806 میلیون و 400هزار تومان است.
ایجاد شبکه فیبر خانگی FTTH با ایجاد زیرساخت برای 400 خانوار با سرمایه گذاری پنج میلیارد تومان و نصب و راه اندازی تجهیزات CWDM و لاین ماکس در 16 نقطه روستایی با اعتبار دو میلیارد و280میلیون تومان در شهرستان دیواندره از دیگر اقداماتی است که مورد افتتاح و بهره برداری قرار گرفته است.
همچنین طی مراسمی و با حضور جمعی از مسئولان شهرستان دیواندره، 18 پروژه مخابرات افتتاح شد که برای اجرا و آماده سازی این پروژه ها 13 میلیارد و 515 میلیون و 600 هزار تومان اعتبار سرمایه گذاری انجام شده است.
براساس این خبر، توسعه تلفن ثابت و ADSL به میزان 288 پورت به تعداد 9 پروژه با اعتبار 345میلیون و 600 هزار تومان، نصب و راه اندازی شلف CWDM و لاین ماکس پورت دار در چهار نقطه با سرمایه گذاری 520 میلیون تومان از جمله پروژه های افتتاح شده است.
ایجاد شبکه فیبر خانگی FTTH در 3 نقطه با مبلغ چهار میلیارد و 850 میلیون تومان، راه اندازی تکنولوژی 4G بر روی دو سایت شهری با اعتبار هفت میلیارد و 800 میلیون تومان در شهرستان بیجار از دیگر پروژه های افتتاح شده و مورد بهره برداری است.
-
دوشنبه ۱۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۱:۳۶
-
۳ بازديد
-
-
عصر کرد
لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/959236/