عصر کرد

آخرين مطالب

علی چینی: می‌توانیم الشرطه را شکست دهیم ورزشي

علی چینی: می‌توانیم الشرطه را شکست دهیم
  بزرگنمايي:

عصر کرد - خبرآنلاین /علی چینی، مدافع اسبق استقلال گفت: باید گزینه خارجی تراز اولی مدنظر مدیران باشد؛ نه امثال موسیمانه.
استقلال امشب در هفته هفتم رقابت‌های لیگ نخبگان آسیا به مصاف الشرطه عراق می‌رود. آبی‌پوشان برای صعود به مرحله بعدی رقابت‌ها نیاز به کسب هر 3 امتیاز این بازی دارند و در صورت برتری مقابل نماینده عراق، وضعیت خوبی در جدول دور گروهی پیدا خواهند. آبی‌پوشان در 6 بازی قبلی خود در لیگ نخبگان به یک برد، 2 تساوی و 3 شکست دست یافته‌اند و هر نتیجه‌ای جز پیروزی در بازی امشب شانس صعودشان به مرحله بعد را تا حد زیادی کاهش خواهد داد. الشرطه که در بازی قبلی خود مقابل پرسپولیس شکست خورد، با کسب 2 تساوی و 4 باخت در رده آخر جدول منطقه غرب آسیا قرار دارد و شانسش برای صعود کمتر از دیگر تیم‌هاست. 
پس از جدایی پیتسو موسیمانه از استقلال، هدایت این تیم دوباره بر عهده سهراب بختیاری‌زاده است و هواداران این تیم امیدوارند مثل دیدار با استقلال خوزستان برنده از زمین خارج شوند. مدیران استقلال این روزها با وجود انتخاب بختیاری‌زاده به جای موسیمانه، در تلاش هستند تا یک سرمربی خارجی برای ادامه فصل انتخاب کنند و مشغول مذاکره با مربیان مختلفی هستند.
علی چینی، مدافع اسبق باشگاه فوتبال استقلال در خصوص وضعیت آبی‌پوشان گفت: استقلال فصل را خوب شروع نکرد و نیم‌فصل را به طرزی نامطلوب پشت سر گذاشت اما مدیریت جدید توانست که خریدهای خوبی انجام دهد تا تیم تقویت شود و قدرت بازیکنان را افزایش دهد. در بازی با استقلال خوزستان نیز دیدیم که چقدر فوتبالیست‌های تیممان خوب توپ زدند و نمایشی دیدنی را به اجرا گذاشتند. 10 نفره شدن تیم استقلال خوزستان کار را برای مهاجمان ما سخت کرده بود زیرا بازیکنان حریف پرتراکم در خط دفاعی قرار گرفته بودند.
او در خصوص عملکرد خوب استقلال در نقل‌وانتقالات گفت: نقل و انتقالات نیم‌فصل به جا صورت گرفت. مهران احمدی هافبک میانی بسیار خوب و بازی‌ساز است. همچنین صالح حردانی در دفاع راست با رامین رضاییان هماهنگ بود که توانست به بازی تیم ما کمک کند. آزادی نیز مهاجم ششدانگی است که دفاع حریف را تحت فشار می‌گذارد و امید زیادی به او داریم.
پیشکسوت باشگاه فوتبال استقلال افزود: عملکرد موسیمانه خوب نبود و استعفایی که داد، بسیار غیرحرفه‌ای بود. او بازیکنانی را می‌خواست که در حد استقلال نبودند که با مخالفت مدیریت همراه شد. باید گزینه خارجی تراز اول مدنظر مدیران باشد؛ نه پیتسو و امثال آن. 

عصر کرد


مدافع چپ اسبق آبی ها درباره آینده نیمکت استقلال تاکید کرد: اگر نمی‌توانیم از سرمربی خارجی تراز اول دعوت کنیم، بهتر است که کار را با بختیاری‌زاده ادامه دهیم. سهراب از اول فصل در کنار تیم قرار گرفته و بازیکنان را خوب می‌شناسد. او تعویض‌های خوبی انجام داد که تاثیرگذار بر روند بازی بود.
چینی درباره بازی با الشرطه در لیگ نخبگان آسیا خاطرنشان کرد: الشرطه عراق تیمی دونده و جنگنده است و سبک فوتبالی که بازی می‌کند، به ایران نزدیک است اما حسنی که در بازی با این تیم داریم، این است که میزبان این مسابقه هستیم. تیم حریف تیمی نیست که شکننده نباشد و می‌توانیم که از زمین برنده بیرون آییم. 
او در پایان گفت: بازیکنان تا این‌جا غیرت و تعصب خرج کرده‌اند و از کسانی که از تیم خداحافظی کردند، بابت تمام زحماتی که کشیدند، تشکر می‌کنم. بازیکنان باید فعل خواستن را صرف کنند و هر مسابقه را مثل یک فینال ببینند و با تمام قوا بجنگند.

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/959064/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

خواندن چند بیت از آثار سلمان هراتی

بخشی از کتاب/ سه‌شنبه‌ها با موری

خواندن غزلی از علیرضا قَزوه، نویسنده و شاعر ایرانی

«اُسکار و لوسیندا» منتشر شد

علی انصاریان؛ یاد و خاطره‌ای که در دل‌ها باقی می‌ماند

لواندوفسکی-امباپه: فاصله بیشتر شد

رونالدو هنوز هم مهم‌ترین نام در فوتبال است

6 فلوریست به اردوی تیم ملی شمشیربازی دعوت شدند

مشکلات فصل اخیر استقلال از زبان هادی شکوری

توصیه شکوری برای پرورش مربی داخلی

ماموریت کارتال برای شکار «کبیر آسیا»

فرارهای تیموری به یاد استقلال!

استقبال پرشور هواداران گالاتاسرای از موراتا

مهدی حاج‌ محمد در خانه ابدی آرام گرفت

طرح ویژه هواداران الهلال برای دیدار با پرسپولیس

صحنه ای متفاوت از نرگس محمدی در صفحه علی اوجی

برپایی نمایشگاه «مدرسه انقلاب » در سرپل ذهاب

رختکن رئال در آستانه انفجار!

صحنه های جالب در تجمع جدید مقابل مجلس برای قانون حجاب! چه شعارهایی داده شد؟ + عکس ها

موجود عجیب و وحشتناک با چهره سگ و بدن انسان/ عکس

فرهنگ ایثار و شهادت در قالب هنر بە نسل آیندە منتقل شود

گازرسانی در کردستان به خط پایان رسید

فعالیت معادن پوکه روستای طهمورث بیجار ‌متوقف شد

امام حسین(ع) الگوی پاسداران انقلاب اسلامی هستند

جزئیات پویش سراسری با انقلاب تا ظهور در کردستان

نماهنگ کردی «قوودسی شه ریف» رونمایی شد

کردستان در زمره نامساعدترین استان‌ها از لحاظ محیط کسب و کار است

بهره‌مندی معلولان کردستانی از تسهیلات 300 میلیونی

44 پروژه مخابراتی در شهرستان های دیواندره و بیجار افتتاح شد

ساماندهی هسته مرکزی شهر سنندج در اولویت قرار گیرد

زنجان صاحب آزمایشگاه اینترنت اشیا شد

ورود سامانه بارشی به کردستان/ دما به 16.2درجه زیر صفر رسید

1200 میلیارد دلار!

اروپا آماده اعمال تعرفه بر کالاهای آمریکایی است

امروز یکی از اصلی‌ترین مسائل کشور موضوعات اقتصادی است

حمله یک نماینده از تریبون مجلس به وزیر اقتصاد / لاهوتی: دولت از فرصت موافقت‌نامه‌های تجاری استفاده کند

اعلام وصول 2 سوال ملی از وزیر اقتصاد در صحن امروز مجلس

2 سوال از وزیر اقتصاد در صحن مجلس

اقتصاد رشد - 1 |اثر «عرض جغرافیایی» بر رشد اقتصادی

راهی جز این نداریم که اداره اقتصاد کشور را به بخش خصوصی واگذار کنیم

2 سئوال از وزیر اقتصاد اعلام وصول شد/ همنی به مجلس فراخوانده می شود

2 سئوال از وزیر اقتصاد اعلام وصول شد/ همتی به مجلس فراخوانده می شود

اروپا باید در پاسخ به تهدیدات اقتصادی ترامپ متحد باشد

مدیرعامل بانک ملی ایران: طراحی و تولید خلاقانه خدمات و محصولات بانک براساس نیاز مشتریان

مسجد، پایگاهی برای توسعه اقتصادی در شهرستان سرایان

سردار خوشبخت: آشنا‌ کردن نسل جوان با فرهنگ شهید و شهادت ضروری است

پیروزی انقلاب اسلامی زیباترین اتفاق تاریخ معاصر ایران بود

چگونه سفر به کرمانشاه را در کمترین زمان برنامه‌ریزی کنیم؟

تخصیص 30 هزار میلیارد برای پروژه راهبردی راه‌ آهن غرب

تجلیل از پاسداران فرزند شهید و جانباز در حرم مطهر بانوی کرامت به مناسبت روز پاسدار