عصر کرد

آخرين مطالب

بیش از 5000 میلیارد ریال مالیات به شهرداری‌ها و دهیاری‌های کردستان پرداخت شد اجتماعی

بیش از 5000 میلیارد ریال مالیات به شهرداری‌ها و دهیاری‌های کردستان پرداخت شد
  بزرگنمايي:

عصر کرد - مدیرکل امور مالیاتی کردستان گفت: سال جاری تا پایان بهمن، 5182 میلیارد ریال عوارض مالیات بر ارزش افزوده به شهرداری‌ها و دهیاری‌های کردستان پرداخت شده است.
به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، مصطفی فعله‌گری امروز _پنجشنبه بیست‌وسوم اسفند_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در سال جاری 5,182 میلیارد ریال از محل عوارض مالیات بر ارزش افزوده به 1702 نقطه شهری و روستایی استان پرداخت شده که این رقم نسبت به سال پیش 20 درصد افزایش داشته است.
وی با تأکید بر نقش این عوارض در توسعه زیرساخت‌های شهری و روستایی، افزود: این منابع مالی مستقیم به حساب شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان واریز می‌شود و در واقع در اختیار مدیریت شهری و روستایی قرار می‌گیرد که باید صرف بهسازی معابر، توسعه فضاهای سبز، بهبود حمل‌ونقل عمومی و ارتقای خدمات شهری و روستایی شود.
مدیرکل امور مالیاتی کردستان تصریح کرد: در بین تمام نقاط شهری و روستایی استان، شهرداری سنندج با رقمی بالغ بر یک هزار و 335 میلیارد ریال، شهرداری سقز با مبلغی افزون بر 534 میلیارد ریال، شهرداری مریوان با 455 میلیارد ریال و شهرداری بانه با بیش از 360 میلیارد ریال به ترتیب بیشترین مبالغ را تا بهمن ماه سال جاری دریافت کرده‌اند.
فعله‌گری اضافه کرد: شهرداری قروه 253 میلیارد ریال، شهرداری کامیاران 184 میلیارد و 508 میلیون ریال، شهرداری بیجار بیش از 161 میلیارد ریال، شهرداری دهگلان 84 میلیارد ریال، شهرداری دیواندره 110 میلیارد ریال، شهرداری کانی دینار 42 میلیارد ریال و شهرداری سروآباد نزدیک 16 میلیارد و 426 میلیون ریال از محل عوارض مالیات بر ارزش افزوده در شش ماهه نخست سال 1403 دریافت کرده‌اند.
وی ادامه داد: شهرداری‌های سریش آباد 23 میلیارد ریال، دلبران 21 میلیارد و 700 میلیون ریال، یاسوکند 11 میلیارد و 383 میلیون ریال، بلبان آباد 10 میلیارد ریال، زرینه شش میلیارد و 759 میلیون ریال، اورامان تخت 10 میلیارد و 266 میلیون ریال، صاحب 10 میلیارد ریال، آرمرده هفت میلیارد و 451 میلیون ریال، دزج بیش از هفت میلیارد ریال و شهرداری موچش 10 میلیارد و 893 میلیون ریال دریافت کرده‌اند.
مدیرکل امور مالیاتی کردستان گفت: علاوه بر شهرها، تمام روستاهای دارای دهیاری و بدون دهیاری نیز شامل این پرداخت‌ها می‌شوند به عنوان مثال دهیاری روستای آساوله سنندج نزدیک 26 میلیارد ریال، دهیاری روستای دوشان سنندج 23 میلیارد ریال و دهیاری روستای مالوجه قروه 13 میلیارد و 460 میلیون ریال از عوارض مالیات بر ارزش افزوده بهره‌مند شده‌اند.
کد خبر 848732

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/972277/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سفری به تاریخ در عمارت خسروآباد سنندج

زمان قطعی برق کرمانشاه امروز جمعه 24 اسفند 1403

11 تن گوشت اسب در کردستان معدوم شد

داستانک/ خودخواهی عارف

گل اول اینترمیامی به کاوالیه

گل دوم اینترمیامی به کاوالیه توسط مسی

آموریم: برونو کاپیتانی عالی است

خودم خطای دوضرب آلوارز را دیدم، VAR تأیید کرد

خولین آلوارز می‌دانست پنالتی را خراب کرده است!

پیروزی پاس در بازی اول فینال لیگ حرفه‌ای

خریداران خودرو کارکرده بخوانند/ فقط با 322 میلیون تومان صاحب پژو پارس شوید+ جدول

احتمال رکود 40 درصدی اقتصاد آمریکا

بدون زیرساخت‌های امن، قدرتمند و فناوری‌های پیشرفته، رشد اقتصاد دیجیتال میسر نیست

قیمت و سهمیه بنزین در 1404 تغییر میکند؟

نمایشگاه بهاره کرمانشاه 2 روز تمدید شد

تمدید نمایشگاه بهاره کرمانشاه برای خدمات‌رسانی بیشتر به شهروندان

برگزاری آیین گلباران گلزار شهدا در اردبیل به مناسبت هفته بزرگداشت شهدا

مسیر «سنندج-همدان» خطرناکترین محور از لحاظ آمار تصادفات در کردستان

شاعرانه/غم کند کوچ و پشیمان ز سفر گردد باز

توافق نساجی با وینگر ازبکستانی

بازگشت مسی به جاده گلزنی

پرسپولیس ترمز ملوان را می‌کشد؟

بازی با پرسپولیس برای فلاح حیثیتی شد!

برنامه بازیهای یک چهارم نهایی لیگ اروپا و لیگ کنفرانس

توصیف ایتالیایی ها از طارمی

سهمیه ایران در آسیا صفر شد!

سقوط میلگرد روی سر کودک خردسال و مادرش در رباط‌کریم + مرگ دلخراش

مناسبت روز/ جمعه، 24 اسفندماه

«بی‌پدر»؛ روایتی ضد پیرنگ از زیست انسان معاصر

محبی نجم‌آبادی: وزیر اقتصاد باید سیاست‌های پولی شفاف و ثبات ارزی را در اولویت قرار دهد +فیلم

تیغ تیز ناترازی انرژی زیر گلوی صنایع/ بحرانی که هر روز بزرگ‌تر می‌شود

آیا اقتصاد آمریکا به سمت رکود پیش می‌رود؟/ چه سرنوشتی در انتظار آمریکایی‌ها است؟

:::آفتاب نو::: کارشناسی داوری بازی نساجی

دعوای مرگبار افغانستانی ها بر سر یک دختر در مشهد+ تصاویر

وضعیت اقتصاد، بحران انرژی و فروپاشی اجتماعی در ایران

بزرگ‌ترین چالش اقتصادی ایران در سال آینده؛ دولت برای کاهش تورم و بهبود شرایط مردم چه راهی دارد؟

هواشناسی کردستان 24 اسفند/ احتمال وقوع بهمن وجود دارد؟

نظر کارشناسان داوری درباره داوری بازی نساجی و سپاهان

اولین تیزر  «هفت بهارنارنج» با حضور علی نصیریان برنده سیمرغ بلورین فجر

بیانیه اتلتیکومادرید در مورد صحنه جنجالی پنالتی خولین آلوارز

26 اسفند؛ آغاز فصل جدید رقابت‌های لیگ برتر بوکس

حریفان نمایندگان کاراته ایران در لیگ جهانی چین مشخص شدند

خلاصه بازی تاتنهام 3 - آلکمار 1

ترکیب احتمالی پرسپولیس برای صدرنشینی

اهدای لباس به کودکان توسط داریوش شجاعیان، بازیکن هوادار

بیانیه اتلتیکو: اشتباه بزرگ در استفاده از VAR رخ داد!

مرگ دلخراش پدر و پسر کرمانشاهی درپی گاز گرفتگی

رقص و شادی رودیگر، مدافع آلمانی رئالی‌ها پس از پیروزی

شوت پر قدرت دیدنی؛ تاتنهام 2-1 آلکمار

بریس روی پاس تماشایی سولانکه؛ تاتنهام 3-1 آلکمار