عصر کرد

آخرين مطالب

تخصیص 30 هزار میلیارد برای پروژه راهبردی راه‌ آهن غرب سیاسی

تخصیص 30 هزار میلیارد برای پروژه راهبردی راه‌ آهن غرب
  بزرگنمايي:

عصر کرد - تین نیوز |
​معاون عمرانی استاندار کرمانشاه با بیان اینکه تکمیل راه آهن کرمانشاه به خسروی اولویت نخست استان است، گفت: 30 هزار میلیارد تومان اعتبار از محل منابع استجازه رهبر معظم انقلاب و تصویب هیئت دولت برای پروژه راهبردی راه آهن کرمانشاه - خسروی اختصاص یافت.
به گزارش تین نیوز به نقل از خبرگزاری تسنیم ، سامانه گرمسیری و سردسیری، پروژه راه آهن کرمانشاه به خسروی، فرودگاه، بیمارستان شهید رئیسی و دهکده لجستیک از مهمترین پروژه ها یا ابرپروژه های استان هستند که هر کدام در جایگاه خود می توانند سبب رونق و توسعه استان در حوزه های مختلف شوند.
برخی از این پروژه ها به دلایل مختلف به صورت ناقص اجرا شده یا به دلیل کمبود اعتبارات زمان بر شده اند. به منظور کسب اطلاعات بیشتر درباره مهمترین پروژه های استان و روند پیشرفت آن ها با طهماسب نجفی معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کرمانشاه گفت وگو نشستیم که در ادامه آمده است.
یکی از مطالبات مردم کرمانشاه در زمینه زیرساخت ها است که اقتصاد و اشتغال را تحت تأثیر قرار می دهد. فرودگاه یکی از این زیرساخت ها است که تاکنون زمان های متعددی برای افتتاح باند اصلی آن اعلام شده، اما عملی نشده است.
در ایام دهه فجر پروژه های بسیاری در زمینه زیرساخت ها، راه ها و آبرسانی افتتاح می شود. یکی از پروژه های کلیدی که در این ایام افتتاح می شود فرودگاه کرمانشاه است. فرودگاه کرمانشاه سال 51 ساخته شده بود و در دهه 70 آسفالت آن روکش شده بود و بعد از آن به دلیل ناکارآمدی روکش آن شرکت فرودگاه های کشور تصمیم به بهسازی و نوسازی فرودگاه گرفت.
برای این پروژه سه بار مناقصه برگزار شد که دو بار پیمانکار انتخاب نشد و بار سوم پیمانکار با مبلغ ریالی 460 میلیارد تومان انتخاب شد. این پروژه از اردیبهشت ماه 1402 آغاز شد و چون ابتدای کار تخریب بود زمان بر شد و سه ماه طول کشید.
طول باند 3.4 کیلومتر و با دو شانه حدود 60 متر عرض و از هر کنار دو استریپ 75 متر دارد. با کمک مجمع نمایندگان استان و حمایت استاندار وقت بیش از 1000 میلیارد تومان برای این پروژه هزینه شد.
دریافت مجوز پرواز در شب برای فرودگاه کرمانشاه تعداد تاکسی وی ها از چهار مورد به 6 مورد و محل پارک هواپیما نیز از 6 مورد به هشت مورد افزایش یافته و مجموع مساحت به 68 هزار مترمربع رسیده است. با توجه به نشست های مکرر استاندار و پیگیری انجام شده تعداد پروازها افزایش یافته و علاوه بر این پیگیر برقراری پروازهای بین المللی و خطوط جدید هستیم.
با توجه به نشست های مکرر استاندار و پیگیری انجام شده تعداد پروازهای این فرودگاه افزایش یافته و علاوه بر این پیگیر برقراری پروازهای بین المللی و خطوط جدید هستیم و خوشبختانه چهارشنبه هفته گذشته مجوز پرواز شب نیز دریافت شد و پیگیر این هستیم که یک شرکت هواپیمایی بیس پروازی این فرودگاه قرار بگیرد که پرواز نیز برقرار شود.
نشست هایی با شرکت های هواپیمایی برگزار شده و تعدادی نیز اعلام آمادگی کرده اند، اما باید برنامه کاری خود را اعلام کنند.
ساخت باند اصلی این فرودگاه 30 شهریور و استریپ ها نیز دهم آبان ماه به اتمام رسید، اما برای افتتاح رسمی منتظر حضور وزیر راه بودیم، اما این افتتاح در دهه فجر انجام می شود، البته اکنون نشست و برخاست روی باند انجام می شود.
بودجه هزار میلیارد تومانی برای افزایش سرعت قطار کرمانشاه هر چند قطار بعد از سال ها انتظار به کرمانشاه رسید، اما نواقصی از جمله کیفیت پایین واگن ها و سرعت پایین قطار سبب گلایه مردم شده است. در این زمینه برنامه و راهکاری پیش بینی شده است؟
گلایه مردم در زمینه سرعت پایین قطار بجا است. سرعت قطار از کرمانشاه تا بیستون مطلوب و معادل 100 کیلومتر در ساعت است و سرعت از بیستون تا فیروزان با حدود 139 کیلومتر فاصله، حدود 60 کیلومتر در ساعت است. استاندار در این زمینه نشستی داشتند و مکاتبات بسیاری انجام شده و افزایش سرعت قطار کرمانشاه در دستور کار است.
واقعیت این است که براساس پیش بینی انجام شده 1000 میلیارد تومان تنها برای افزایش سرعت در 139 کیلومتر حدفاصل بیستون تا فیروزان نیاز است که البته ایستگاه هایی تکمیل نشده و نواقصی نیز در این مسیر وجود دارد که باید تکمیل شود.
از طرف دیگر فاز دوم قطار کرمانشاه شامل کرمانشاه به خسروی است که مسیر کرمانشاه به اسلام آباد غرب حدود 110 کیلومتر طول دارد و پیشرفت فیزیکی قابل قبولی دارد و در مجموع 57 درصد و از نظر زیرساختی 87 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و 20 کیلومتر آن آماده ریل گذاری است.
در تیرماه امسال 30 هزار میلیارد تومان اعتبار از محل منابع استجازه رهبر معظم انقلاب و تصویب هیئت دولت برای پروژه راهبردی راه آهن کرمانشاه - خسروی اختصاص یافت و پیگیر این موضوع هستیم و نشست های متفاوتی برگزار شده است.
حجم صادرات از طریق مرزهای خسروی، پرویزخان و سومار قابل توجه است و در شبانه روز 1240 کامیون این مبادلات تجاری را انجام می دهند. در صورتی که استفاده از حمل و نقل ریلی سبب کاهش آلایندگی، انتشار گازهای گلخانه ای، مصرف سوخت، تراکم و ترافیک جاده، استهلاک جاده و افزایش ایمنی را به همراه دارد و اقتصاد سبز این موضوع را تأیید می کند
زمان مشخصی برای اتمام پروژه قطار کرمانشاه به خسروی تعیین شده است؟
تکمیل این پروژه نیازمند 30 هزار میلیارد تومان اعتبار است که رقم بالایی محسوب می شود. این پروژه 11 تونل دارد که 10 مورد آن بیش از 70 درصد پیشرفت فیزیکی دارند.
مکاتباتی در زمینه نوسازی واگن ها انجام شده و در سفر وزیر راه این موارد مطرح خواهد شد.
راه آهن کرمانشاه به خسروی اولویت نخست مجموعه استانداری و مجمع نمایندگان استان کرمانشاه است زیرا مطالبه جدی مردم است.

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/959202/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

در باب «روح الهی» یا «وجدان» از منظر مولانا

چند سال دیگر فارسی را بدون کمک انگلیسی نخواهیم فهمید!

سخنان جالب دکتر قمشه ای

اجرای قانون قایدی و سردار آزمون در لیگ ایران!

مشخص شدن 11 بازیکن اصلی استقلال و الشرطه

سانتیاگو خیمنز به میلان پیوست

گفت و گو خبرنگار آخرین خبر با هواداران استقلال پیش از شروع بازی با الشرطه

ورود دو تیم استقلال و الشرطه به استادیوم آزادی

آخرین صحبت‌ های سهراب پیش از مصاف الشرطه

استوری مشکوک سحرخیزان با قلب قرمز و قربانی

سیدحسین می‌خواهد بهترین گلر آسیا بماند

الهلال برابر پرسپولیس آبی نخواهد پوشید!

مهاجم استقلال متخصص گلزنی در آسیا

تیم داوری بازی رئال محروم شد

هنرمندان اتیسم، سندروم دان و سی پی به صحنه می‌روند

عکس/ سفر در زمان؛ «گوگوش 9 ساله» در پشت صحنه فیلم فرشته فراری؛ سال 39

واکنش سیمئونه به جنجال داوری رئال

نظر دیگو سیمئونه در مورد صحنه جنجالی خطا روی کیلیان امباپه

خبر مهم برای متقاضیان مسکن ملی

پایان ماجرای انتشار تصاویر خصوصی؛ عامل تهدید در رباط کریم دستگیر شد

هفته پایانی «امان» در ساعت متفاوت

عکس/هومن سیدی و دخترش در پشت صحنه سریال «وحشی»

آحاد مردم در انقلاب اسلامی برای برچیدن ظلم و استبداد به صحنه آمدند

وضعیت تأمین نهاده دامی در کردستان مطلوب است

اصلاح سبک زندگی مراجعه‌کنندگان نابارور را صاحب فرزند کرد

بسیج سازندگی کردستان 500 واحد مسکونی برای مددجویان احداث کرد

مدرسه 12 کلاسه قلم چی در شهرک نایسر سنندج افتتاح شد

مشکل ورود فاضلاب در منازل گریزه سنندج برطرف شد

آغاز اکران 32 فیلم جشنواره فجر در کرمانشاه

ابرپروژه بازسازی باند فرودگاه کرمانشاه فردا افتتاح می‌شود

استیضاح وزیر اقتصاد، حاصلی جز آشفتگی بیشتر بازار نخواهد داشت/ کوتاهی بانک مرکزی در نظارت بر ارز حاصل از صادرات شرکت‌های دولتی

چهار طرح «انتقال فناوری» در دستور کار معاونت علمی

اشتغال‌زایی اولویت دستگاه قضا در ستاد اقتصاد مقاومتی

FATF و خیانت به اقتصاد کشور | اعتراف تلخ مسئولان ؛ بدون FATF اقتصاد ایران زنده نمی‌ماند؟

اژه‌ای: باید در مورد تعیین صلاحیت افراد بازنگری کنیم

نقشه راه مدیریت مناطق ساحلی خوزستان تهیه می شود/ بهره‌گیری از مزایای طرح به عنوان سند بالادستی در توسعه دریامحور

اقتصاد در بحران؛ دلار 85 هزار تومانی و سکوت مرگبار مسئولین!

استاندار گلستان: اولویت اول کشور اقتصاد است نه سیاست

خبر فوری تعطیلی مدارس و ادارات استان کرمانشاه سه شنبه 16 بهمن 1403

برنامه زمان قطعی برق کرمانشاه سه شنبه 16 بهمن ماه 1403 اعلام شد + جدول خاموشی برق کرمانشاه 24 ساعت آینده

استاندار کرمانشاه در دیدار با سردار کارگر: تکمیل موزه دفاع مقدس و مقاومت کرمانشاه ضروری است

لزوم تامین اعتبار برای پروژه‌های زیرساختی و احیای واحد‌های تولیدی راکد

لیگ آمادگی جسمانی کودکان برای نخستین بار در کشور برگزار می شود

پلیس در کنار مردم و برای مردم است

ورود سامانه بارشی جدید به کردستان

دبستان 12 کلاسه در نایسر سنندج به بهره‌برداری رسید

زندگینامه خودنوشت مارتین بوبر به کتابفروشی‌ها آمد

چه کسی می داند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی

چهره زرد مرا بین و مرا هیچ مگو

یامال رکورد تاریخی مسی را شکست