اشتغالزایی اولویت دستگاه قضا در ستاد اقتصاد مقاومتی
سیاسی
بزرگنمايي:
عصر کرد - قائممقام معاونت اجتماعی پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه گفت: اشتغالزایی به عنوان اولویت دستگاه قضا در ستاد اقتصاد مقاومتی، با هدف کاهش آسیبهای اجتماعی قرار دارد.
به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، سیدامیر مرتضوی روز دوشنبه در هفتمین شورای پیشگیری از وقوع جرم استان مرکزی در اراک گفت: نشستهای مستمر در حوزه صنایع در سطح ملی برگزاری میشود تا با دستهبندی موانع و مشکلات واحدهایی صنعتی، برای رفع چالشهای این بخش اقدام عاجل صورت گیرد.
وی بیان کرد: در این حوزه، مشکلات یکی از صنایع فرشبافی مشهد بررسی و با رفع آن، این واحد فعال و موجب شد تا میزان جرایم با استخدام و اشتغال افراد، کاهش یابد.
قائممقام معاونت اجتماعی پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه ادامه داد: تدابیر لازم و نصب دوربین در اماکن و بخشهای مختلف سبب شده تا سرقت در سطح ملی نیز کاهش یابد و در استان مرکزی هم، 20 درصد کاهش سرقت ثبت شده است.
مرتضوی اضافه کرد: ارائه خدمات واحد در مناطق کمبرخوردار از ماموریتهای دستگاه قضا است که کمیته مشترک برای این منظور تشکیل شده و خدمات ارائه میشود.
وی افزود: باید تدابیر امنیتی لازم در حوزه سرقت انجام شود تا بار از روی دوش دستگاه قضا و نیروی انتظامی برداشته شود و این مهم از تکالیفی است که همواره به انجام آن تاکید شده است.
قائممقام معاونت اجتماعی پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه ادامه داد: باید ابتکار و خلاقیت برای افزایش امنیت و کاهش آمار سرقت در دستور کار قرار گیرد که نمونه آن استفاده از ظرفیت بسیج محلات در جلوگیری از سرقت اموال مدارس، عملیاتی و در برخی استانها اجرایی شده است.
مرتضوی، به فعالیت مراکز خرید و فروش ضایعاتیها اشاره کرد و افزود: این دسته به عنوان مشاغل مزاحم در شهر فعالیت دارند، بنابراین لازم است تدابیری اندیشیده شود تا بدون در نظر گرفتن شعاع استقرار، با کمک محیط زیست فعالیت آنان رصد شود.
وی، به انتقال آزمایشگاههای استاندارد به مراکز استانها اشاره کرد و گفت: انتقال آزمایشگاههای استاندارد موجب، سهل شدن کار و کاهش فرایند در ترخیص کالاها میشود.
قائممقام معاونت اجتماعی پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه اضافه کرد: ساماندهی مراکز ضایعاتی به کاهش آمار سرقت منجر شده که این مهم در استان مرکزی در دستور کار است.
مرتضوی، به کار فرهنگی خوب باشگاه آلومینیوم در پخش مسابقات تلویزیونی اشاره کرد و گفت: استفاده از ظرفیت زیرنویس با استفاده از مطالب آموزشی هنگام پخش فوتبال در استان مرکزی، تجربه ارزشمندی است که باید در سطح ملی توسعه یابد.
وی بیان کرد: در تولید محصولات صنایع در راستای آموزش و پیشگیری از وقوع جرم، لازم است پیامهای آموزشی بر روی کالاهای تولیدی درج شود.
212 شعبه دادسرا، دادگاه و دادگاه های عمومی، 137 شعبه حل اختلاف و 170 موسسه داوری به جمعیت یک میلیون 414 هزار نفری استان مرکزی خدمات قضایی ارائه میکنند.
-
دوشنبه ۱۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۸:۳۶:۲۹
-
۴ بازديد
-
-
عصر کرد
لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/959362/