آحاد مردم در انقلاب اسلامی برای برچیدن ظلم و استبداد به صحنه آمدند
گفتگو
بزرگنمايي:
عصر کرد - به گزارش خبرنگار حوزه استان های خبرگزاری تقریب، مولوی عبدالله سیدی امام جمعه موقت سراوان در سخنرانی بعد از نماز جماعت به مناسبت دهه فجر گفت: در ایام بهمن ماه و سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی با عنوان پیروزی و انقلاب مردم علیه باطل و رژیم ستمشاهی قرار داریم.
امام جمعه موقت سراوان تصریح کرد: آحاد مردم به جهت اینکه ظلم و استبداد و ستمگری از بین برود، به صحنه آمدند تا اینکه مطالبه گر حق از دست رفته خود شوند و برای حقوق مشروع خود ایستادگی کردند.
مولوی سیدی افزود: آرمان انقلاب اسلامی؛ وحدت و انسجام و رسیدگی به مشکلات عدیده مردم بالاخص اقشار مستمند و مستضعف و فقیر جامعه است که در دستور کار و برنامه مسولان باشد و رفع ظلم و اجحاف وتبعیض مورد رسیدگی قرار گیرد، مردم نیز قدردان اقدامات انجام شده هستند و بسیاری از زیرساخت های ایجاد شده مورد توجه هستند.
پروردگار به نیکی و عدل و بخشش دستور می دهد
وی گفت: خدای تعالی احسان و نیکوکاری را بعد از عدل در درجه دوم قرار داده است. باید توجه داشت که احسان نزد خداوند چقدر اهمیت دارد که بلافاصله بعد از عدل دومین صفتی که خداوند ما را به آن فرمان میدهد، "احسان و نیکوکاری" است.
مولوی عبدالله سیدی تصریح کرد: احسان و نیکوکاری یکی از صفات کمال میباشد که صاحب آن را به پروردگار می رساند و این برای کسانی است که رفتارهای شایسته ای دارند، الله متعال می فرماید آنان کسانی هستند که درحال خوشی و ناخوشی و ثروتمندی و تنگدستی به احسان و بذل و بخشش دست می زنند و خشم خود را فرو میبرنند و از مردم گذشت می کنند ، خداوند نیکوکاران رادوست می دارد. خداوند متعال درجای دیگری میفرماید: به پدر و مادر خود نیکی کنید حتی اگر آنها عقیده ای غیر از اسلام داشته باشند.
وی افزود: خداوند به عدل و نیکو کاری و نیز بخشش به نزدیکان دستور می دهد و از ارتکاب گناهان بزرگ و انجام کارهای ناشایست دست درازی و ستمگری نهی می کند. خداوند شما را اندرز می دهد تا اینکه پند بگیرید.
مدرس دارالعلوم زنگیان سراوان خاطرنشان کرد: احسان و نیکوکاری در همه چیز داخل می شود، در اخلاق در عبادات و اعمال و در همه امور زندگی که باید مورد توجه قرارگیرد.
خداوند متعال برای نیکوکاران می فرماید: بی گمان رحمت خداوند به نیکوکاران نزدیک است، یعنی تمام خیر و برکت از طرف خداوند متعال مشمول افراد محسن ونیکوکار می شود و همچنین می فرماید کسانی که کارهای نیکو می کنند؛ منزلت نیکو ازآن ایشان است، حتی اکثر علما کلمه «زیاده» را دیدن خداوند متعال می دانند.
مولوی سیدی بیان کرد: پیامبر اکرم (ص) میفرماید: الله متعال نیکی و احسان را در همه چیز واجب نموده است، هنگامی که جبرئیل(ع) نزد رسول الله (ص) آمد تا امور دین را به ما تعلیم دهد از پیامبر سوال نمود احسان یعنی چه؟ پیامبراکرم (ص) فرمودند: آن طوری خدا را عبادت کن که گویی او را می بینی، پس اگر تو او را نمیبینی پس یقین بدان او تو را می بیند.
انتهای پیام/
-
دوشنبه ۱۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۸:۳۸:۴۱
-
۴ بازديد
-
-
عصر کرد
لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/959379/