احیای کارخانه اسید سیتریک کرمانشاه پس از 13 سال توقف
سیاسی
بزرگنمايي:
عصر کرد - مدیرعامل شرکت «فرآوردههای شیمیایی تامین باختر» در حاشیه این بازدید در گفتگو با خبرنگار خبرآنلاین از کرمانشاه اظهار کرد: این کارخانه که در گذشته یکی از واحدهای تولیدی مهم کشور به شمار میرفت، به دلیل برخی مشکلات مالی و مدیریتی، از چرخه تولید خارج شده و اکنون بعد از 13 سال توقف فعالیت، دوباره فعالیت خود آغاز نموده است.
علی محمددوست، که از ابتدای سال 1403 مسئولیت احیای این کارخانه را بر عهده گرفت، در حاشیه این بازدید با اشاره به ارزش بالای این محصول و کاربرد گسترده در صنایع غذایی، دارویی، بهداشتی و صنعتی، گفت: «تولید اسید سیتریک با درجه خلوص 99/9 درصد و با گرید دارویی و غذایی، میتواند گامی مهم در جهت تأمین امنیت غذایی کشور باشد.
وی همچنین بر اهمیت اعتماد به جوانان و سپردن امور به آنها تأکید کرد و گفت: «ما به دنبال آن هستیم که با استفاده از نیروهای متخصص و متعهد استان کرمامشاه، این کارخانه را دوباره به حداکثر ظرفیت تولید رسانده و طرحهای توسعهای متنپعی را اجرا کنیم.
در ادامه این بازدید، محمددوست با اشاره به اهمیت تولید داخلی و کاهش وابستگی به واردات، گفت: « با عنایت به تاکید رهبر معظم انقلاب بر تولید ملی، ما باید به سمت خودکفایی حرکت کنیم و کارخانههایی مانند اسید سیتریک میتوانند نقش بسزایی در این زمینه ایفا کنند.
وی همچنین خاطرنشان کرد که با حمایتهای لازم و برنامهریزی دقیق، میتوانیم شاهد رونق دوباره این کارخانه و ایجاد فرصتهای شغلی جدید در استان باشیم.
محمددوست در پایان، ضمن تقدیر از حمایتهای مدیران هلدینگهای بالاسری، حضور آقای سعیدی، مدیرعامل شستا را در روزهای نخستین تصدی مسئولیتشان را نویدبخش روزهای پر فروغ این کارخانه دانست و عنوان کرد دیدگاه مدیرعامل شستا در خصوص این کارخانه صرفا سودآوری نبوده و نقش آفرینی این محصول در امنیت غذایی کشور اولویت اول مجموعه می باشد.
وی همچنین از حمایتهای بیبدیل تمامی مدیران استان در تحقق این رویداد بزرگ ملی، بهویژه حبیبی، استاندار و رنجبر، نماینده استان در مجلس، قدردانی کرد و این حضور را مایه دلگرمی پرسنل خدوم کارخانه در نیل به اهداف آن عنوان کرد.
به گزارش تابناک؛ گفتنی است، این کارخانه با سرمایهگذاری چند میلیون یورویی در سال 85 به بهرهبرداری رسید و بهعنوان تنها تولیدکننده اسیدسیتریک در زمان خود میتوانست علاوه بر تأمین نیاز داخل، بُعد صادراتی هم داشته باشد که به دلیل واردات بیرویه اسیدسیتریک از سال 89 دچار مشکلات مالی و تعطیل شد.
در نهایت، با توجه به عزم جدی مسئولان و حمایتهای لازم، انتظار میرود که کارخانه اسید سیتریک کرمانشاه در آیندهای نزدیک دوباره با تولید مستمر، تأثیر مثبتی بر اقتصاد منطقه بگذارد.
کد خبر 2008110
-
چهارشنبه ۱۹ دي ۱۴۰۳ - ۱۸:۲۳:۴۲
-
۶ بازديد
-
-
عصر کرد
لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/945476/