عصر کرد

آخرين مطالب

آدمکشی مقابل دوربین مداربسته اجتماعی

آدمکشی مقابل دوربین مداربسته
  بزرگنمايي:

عصر کرد - مهاجمان چاقوکش که در نزاع دلهره آور شبانه جوانی را مقابل دوربین های مداربسته به قتل رساندند.

عصر کرد

در همین حال یکی از افسران کلانتری شهید باهنر مشهد از مرگ وحشت انگیز جوانی 22 ساله خبرداد که به دلیل اصابت تیغه چاقو به ناحیه قلب، در مرکز درمانی جان خود را از دست داده بود.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
اهمیت ماجرا موجب شد تا قاضی دکتر صادق صفری، دستورهای قضایی را برای حفظ صحنه حادثه و مراقبت های ویژه در اطراف بیمارستان صادر کند و خود نیز بی درنگ عازم بیمارستان شهید هاشمی نژاد شد.
دقایقی بعد با تاکید مقام قضایی، گروهی از افسران اداره جنایی آگاهی مشهد به سرپرستی سرگرد شکیبا هم برای انجام اقدامات و عملیات های پلیسی در مرکز درمانی حضور یافتند و بدین ترتیب بررسی های تخصصی در دهلیزهای تاریک این جنایت آغاز شد.
تحقیقات اولیه بیانگرآن بود که جوانی به نام«محمد-ب» هدف ضربه مرگبار چاقو قرار گرفته است و مهاجمان آشنا، تیغه وحشتناک چاقو را برقلب وی فرود آورده اند اما این جوان درهمان مراحل ابتدایی عملیات احیا و بر اثر خونریزی شدید جان باخته است.
دقایقی بعد دامنه تحقیقات به روستای شهرآباد (محل وقوع نزاع)کشید و قاضی صفری در هوای گرگ و میش سحرگاهی وارد خیابانی شد که لکه های بزرگ خون برکف آن خودنمایی می کرد.
درهمین حال با راهنمایی های مقام قضایی، گروه کارآگاهان به بازبینی دوربین های مداربسته ای پرداختند که صحنه به صحنه این جنایت هولناک را به تصویر کشیده بودند. صحنه دلخراشی که از آدمکشی چاقو به دستان مهاجم حکایت داشت.
طولی نکشید که هویت 3تن از مهاجمان خشن روی صفحه نمایش رایانه پلیس نقش بست و بدین ترتیب گروه عملیاتی کارآگاهان با پشتیبانی کارشناسان اداره اطلاعات جنایی به طرف روستای فیض آباد (محل سکونت ضاربان مهاجم) حرکت کردند اما هیچ کدام از متهمان تحت تعقیب در آن مکان حضور نداشتند و مسیر فرار از چنگ قانون را در پیش گرفته بودند.
قاضی صفری در حالی که دستورهای ویژه ای را برای دستگیری 3 متهم مذکور صادر کرده بود به افرادی هشدار داد که احتمالا به فرار یا اختفای متهمان به قتل کمک کنند.
وی گفت: متهمان این پرونده جنایی به زودی با سرنخ های موجود درچنگ قانون گرفتار می شوند اما درصورتی که فرد یا افرادی مکانی یا امکاناتی را در اختیار آنان قرار دهند به اشد مجازات های قانونی محکوم خواهند شد.
وی به متهمان فراری نیز توصیه کرد: قبل از آن که پلیس را به طور ناگهانی بالای سرخود ببینید از مسیر اشتباه بازگردید و تسلیم قانون شوید تا مورد حمایت های قانونی قرار بگیرید.
منبع: روزنامه خراسان

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/994097/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کتابی که توسط یک خانم مسلمان ژیمناست نوشته شده است

کتابی که داستان زندگی حضرت معصومه (س) را روایت می‌کند

اعلام برنامه خاکسپاری روزبه کیائیان

به مناسبت تقابل امشب آرسنال و PSG

گفتگو با مهدی تاج در حاشیه مراسم بدرقه تیم ملی فوتسال بانوان

شمسایی: هر چه تعداد بازی‌های تدارکاتی زیاد باشد برای تیم ملی ما بهتر است

تاج: امیدواریم فوتسال بانوان ایران دوباره قهرمان آسیا شود

اعلام برنامه بانوان فوتسال در جام ملت‌ها

گل زیبای فده پادولو ستاره 17 ساله ریورپلاته به بوکاجونیورز

نقل و انتقالات فوتبال جهان؛ مادریدی‌ها در کمین مک آلیستر

گفتگو با فروزان سلیمانی در حاشیه مراسم بدرقه تیم ملی فوتسال بانوان

شکایت 650هزار دلاری موسیمانه از استقلال

یک استقلالی در لیست خرید پرسپولیس

هشدار نارنجی هواشناسی / بارش باران در کردستان تا امشب ادامه دارد

سارق سابقه دار با اعتراف به 21 سرقت کابل برق در سنندج دستگیر شد

دستگیری سارق با 21 فقره سابقه سرقت کابل برق در سنندج

رها، فرشته‌ای که زندگی بخشید

تشکیل شعب ویژه رسیدگی به جرائم مالیاتی در کرمانشاه

لازمه خنثی سازی توطئه‌های دشمنان تقویت اقتصاد مردم است

کمیته امداد کردستان 88 میلیارد تومان برای مسکن مددجویان هزینه کرد

هشدار نارنجی هواشناسی؛ بارش باران در کردستان تا امشب ادامه دارد

سارق سابقه‌دار با اعتراف به 21 سرقت کابل برق در سنندج دستگیر شد

کتابی که علم بالای حضرت معصومه (س) را نشان می‌دهد

قرارداد کورتوا با رئال مادرید تمدید می‌شود

تمجید و حمایت وحید شمسایی از تیم ملی فوتسال بانوان

پیشکسوت استقلال راهی بیمارستان شد

جلسه مشترک معاونان حقوقی استقلال و پرسپولیس

لحظاتی با سعید اسماعیلی و کشتی گرفتن با کودک سندروم داونی

پرسپولیس بدون 2 بازیکن اصلی در رفسنجان

بازتاب مسابقات پارابیلیارد ایران در سایت اسنوکر حرفه‌ای‌های جهان

پیشنهاد «پکیجی» دلال‌ها به مدیران

بازگشت بازیکن شاکی به تمرینات ذوب‌آهن

آخرین وضعیت نقل‌ و انتقالات استقلال

کنایه به فیلمبرداری سفیر ایران در واتیکان از مراسم پاپ: مگر الان صدر اسلام است که هیج دوربین از صحنه فیلم نگیرد؟

آنچه در بخش سیاسی روزنامه‌های 9 اردیبهشت گذشت

«سِترگ» در رودکی روی صحنه می‌رود

1365 زائر کردستانی عازم حج تمتع می‌شوند

حج نماد امت واحده و فرصتی برای نزدیکی به خداوند است

روند تولید آسفالت شهر در سال 1404، پایدار و افزایشی خواهد بود

آغاز بررسی پیش نویس سند نظام اقتصاد دیجیتال در مرکز ملی فضای مجازی

چند نفر از جمعیت فعال کشور بیمه ندارند؟

ترافیک در جنوب شرق تهران روان می شود

شاعرانه/نفرین به روزگار من و روزگار تو

توضیحات بیک‌زاده درباره شرایط آکادمی استقلال

وقتی که هندیا فوتبالشونم هندیه!

توافق قطعی بارسلونا و فلیک برای تمدید قرارداد

حمله زنبورها مسابقه فوتبال را مختل کرد!

آلونسو در یک‌ قدمی رئال

تصویب قانون مهم؛ ارتقاء سطح مدرک مربیگری پایه

جنجال پیراهن سرخ‌ رنگ تیم ملی برزیل!