عصر کرد

آخرين مطالب

پیشنهاد «پکیجی» دلال‌ها به مدیران اقتصادی

پیشنهاد «پکیجی» دلال‌ها به مدیران
  بزرگنمايي:

عصر کرد - مهر /در جدیدترین اتفاقی که دلال‌ها برای فوتبال ایران رقم زده‌اند، بازیکنان به صورت گروهی پیشنهاد می‌شوند که برخی مدیران هم به دلیل نفع بردن مالی با این پیشنهادات موافقت می‌کنند!
لیگ بیست و چهارم فوتبال ایران در حالی به هفته‌های پایانی خود نزدیک می‌شود که رقابت بین تراکتور تبریز و سپاهان برای کسب قهرمانی به اوج خود رسیده است تا با توجه به عملکرد مطلوب هر دو باشگاه در نقل و انتقالات ابتدای فصل، اهمیت این موضوع را به رخ مدیران فوتبال بکشد.
با این حال همچنان اشخاصی هستند که برای ورود به بازار نقل و انتقالاتی لحظه شماری می‌کنند و حتی با اعداد و ارقام خیره کننده به استقبال آن رفته اند تا نشان دهند بازار داغ آنها هیچ ارتباطی با وضعیت بازار اقتصادی و مبادلات سیاسی کشور ندارد.
دلال‌ها، ایجنت‌ها و پکیج‌های جنجالی
فوتبال ایران به‌ویژه در فصل نقل و انتقالات همواره صحنه‌ای پرهیاهو بوده است. در حالی که تیم‌ها و مربیان برای بستن ترکیب ایده‌آل خود تلاش می‌کنند، بازار جابجایی بازیکنان شاهد حضور پررنگ دلال‌ها و واسطه‌هایی است که سودهای کلانی از این صنعت پررونق به دست می‌آورند. اگرچه وجود ایجنت‌های رسمی و حرفه‌ای در این چرخه امری طبیعی و طبق قوانین فیفا است، اما شیوه‌های غیرشفاف و سودجویانه برخی از آن‌ها مشکلات متعددی برای فوتبال ایران ایجاد کرده است.
از ضرورت حرفه‌ای‌گری تا پکیج‌های جنجالی
فعالیت ایجنت‌های رسمی بخشی جدایی‌ناپذیر از فوتبال حرفه‌ای است. این افراد با داشتن مجوزهای رسمی از فیفا و فدراسیون فوتبال، نقش واسطه‌ای میان باشگاه‌ها و بازیکنان ایفا می‌کنند و در بسیاری از مواقع به بهبود روند مذاکرات و شفاف‌سازی قراردادها کمک می‌کنند.
مشکل زمانی آغاز می‌شود که برخی از ایجنت‌ها از جایگاه خود برای منافع شخصی سوءاستفاده می‌کنند. یکی از روش‌های بحث‌برانگیز آن‌ها، ارائه «پکیج‌های بازیکنان» است؛ به این معنا که برای انتقال یک بازیکن نامدار به تیمی بزرگ، شرط می‌گذارند که چند بازیکن گمنام دیگر نیز به همان تیم منتقل شوند. این روش که بیشتر به یک معامله غیرحرفه‌ای شباهت دارد، باعث تضعیف کیفیت تیم‌ها و هدر منابع مالی باشگاه‌ها می‌شود.
بازاری که در اقتصاد فعلی ایران عجیب‌تر از همیشه به نظر می‌رسد
بازار داغ نقل و انتقالات فوتبال ایران در شرایطی گرم‌تر از همیشه به نظر می‌رسد که اقتصاد کشور در حال تجربه دوره‌ای نسبتاً آرام‌تر و کاهش نرخ ارز است. این تضاد میان آرامش نسبی اقتصادی و هزینه‌های سرسام‌آور فوتبال، به‌ویژه در جذب بازیکنان خارجی و قراردادهای عجیب، این سوال را ایجاد می‌کند که آیا منابع مالی باشگاه‌ها به درستی مدیریت می‌شود یا خیر.
در چنین فضایی، دلالان فوتبال از هر فرصتی برای کسب سودهای کلان بهره می‌برند. بسیاری از این افراد، بدون داشتن مجوزهای رسمی، در پشت صحنه مذاکرات نقش‌آفرینی می‌کنند و با وعده‌های غیرواقعی، هم بازیکنان و هم باشگاه‌ها را تحت فشار قرار می‌دهند.

عصر کرد


واسطه‌گری؛ شکاف میان نیاز واقعی و منافع شخصی
واسطه‌گری در فوتبال ایران گاهی از چارچوب حرفه‌ای فراتر می‌رود. باشگاه‌هایی که برای جذب یک ستاره مجبور به پذیرش بازیکنان دیگر از سوی ایجنت‌ها می‌شوند، اغلب با مشکلات مالی و فنی روبه‌رو می‌شوند. این بازیکنان گمنام، که تنها به‌دلیل این نوع معاملات به تیم‌ها اضافه می‌شوند، نه‌تنها بار مالی اضافی بر دوش باشگاه‌ها می‌گذارند بلکه در بسیاری از موارد هیچ تناسبی با نیازهای فنی تیم ندارند.
نقش فدراسیون و ضرورت شفافیت
فدراسیون فوتبال ایران وظیفه دارد تا با نظارت دقیق بر فعالیت ایجنت‌ها و واسطه‌ها، این بازار را شفاف‌تر کند. ارائه مجوزهای رسمی به ایجنت‌ها و اعمال نظارت بر عملکرد آن‌ها می‌تواند جلوی سوءاستفاده‌ها را بگیرد. همچنین، باشگاه‌ها نیز باید در روند مذاکره با بازیکنان و ایجنت‌ها حرفه‌ای‌تر عمل کنند و از ورود به معاملات غیرشفاف خودداری کنند.
اصلاحات ضروری برای پول‌های آنچنانی فوتبال ایران
فوتبال باشگاهی کشور برای حرفه‌ای‌تر شدن، نیاز به اصلاحات جدی در نظام نقل و انتقالات دارد. شفافیت در مذاکرات، جلوگیری از فعالیت دلال‌های غیررسمی، و آموزش باشگاه‌ها و ایجنت‌ها می‌تواند گام‌های مؤثری در این مسیر باشد.
بازار داغ جابجایی بازیکنان، اگرچه جذابیت‌های خاص خود را دارد، اما بدون نظارت و شفافیت می‌تواند به معضلی برای فوتبال ایران تبدیل شود. حل این معضل نیازمند همکاری همه‌جانبه فدراسیون فوتبال، باشگاه‌ها، و نهادهای نظارتی است تا این چرخه معیوب به چرخه‌ای سالم و حرفه‌ای تبدیل شود.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/994196/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

روایت خواندنی دیدار پاپ فرانسیس با آیت‌ الله سیستانی در کتاب «امید»

اولین قربانی سوپرکلاسیکو؛ گاگو از بوکا اخراج شد

آرائوخو در رادار بایرن مونیخ

پیولی: نتایج لیگ نخبگان نشان دهنده قدرت لیگ عربستان است

مربی اسپانیایی گزینه جانشینی آلونسو روی نیمکت لورکوزن

بررسی راهکارهای رشد و توسعه اسکیت‌بُرد

اختصاصی؛ پیشنهاد العربی به مدافع ملی‌پوش پرسپولیس

رئال بهترین مدافع جهان را می‌خرد!

اقدام جالب چادرملو؛ بلیت نیم‌بها به‌خاطر روز دختر

میرزایی‌راد: برای بازی ایران در مشهد چیزی به ما گفته نشده است

فلیک: مهاجمان اینتر قدرتمندند/ رسیدن به فینال رویای ما است

نمایش آهنگین «بَبو» برای کودکان کرمانی روی صحنه می‌رود

تلسکوپ جیمز وب صحنه شیرجه مرگبار یک سیاره به قلب ستاره میزبان را ثبت کرد | رویداد منحصربه‌فرد «خودکشی سیاره‌ای»

متقاضیان طرح نهضت ملی مسکن در بم صاحب زمین می شوند

سنندج در مسیر توسعه؛ اجرای چندین پروژه عمران شهری در سنندج

شطرنج تاکتیکی صاحب‌سبک‌های UCL/ مقایسه رکورد‌های 4 سرمربی حاضر در نیمه‌نهایی لیگ قهرمانان اروپا

عطر کرامت در جای جای کردستان می‌پیچد

آغاز مسابقات ووشو قهرمانی بانوان کشور در کرمانشاه؛ مراسم افتتاحیه لغو شد

استراتژی سرمایه‌گذاری در 1404

جواد لاریجانی: اقتصاد ایران به دلار وابسته نیست/ هیچ مشکل اساسی‌ از سوی آمریکا برای ما حل نخواهد شد

چشم‌انداز اقتصاد ایران : در آستانه یک تصمیم بزرگ

10میلیون نفر در کشور بیمه ندارند

افشاگری درباره ثروت افسانه‌ای یوسا

ارتباط شعر قیصر امین پور با شاهنامه فردوسی

معرفی مجموعه‌ای درباره قصه‌های حضرت معصومه (س)

دعوایی که توپ طلا را به پاریس می‌آورد!

داور بازی جنجالی اینتر-بارسا: حرفی برای گفتن ندارم

دبیر: کامران قاسمپور برای رسیدن به تیم ملی در جام تختی کشتی می‌گیرد

پیام رودیگر پس از جراحی: 7 ماه با درد بازی کردم

رکوردشکنی کونته در ناپولی

اطلاعیه مبهم فدراسیون فوتبال درباره یک پرونده!

یامال: من را با بهترین بازیکن تاریخ مقایسه نکنید

درگیری بازیکنان گلدن استیت و هیوستون در لیگ NBA

تصاویر؛ صحنه‌هایی از بزرگ‌ترین رویداد اسلحه آمریکا

اجرای پروژه‌های عمرانی سنندج با نگاه به توسعه پایدار شتاب می‌گیرد

پیش‌بینی مهم یک کارشناس از اقتصاد ایران در صورت توافق / مولوی: هیچ اقدامی مهم‌تر از مهار تورم نیست

شیراز صاحب پارک برفی می‌شود

نمایندگان شرکت های خارجی به دنبال خرید اوره گرانولی کرمانشاه

افزایش دو برابری ظرفیت تولید با بهره برداری از فاز دوم پتروشیمی کرمانشاه

4700 نفر عضو شورای شهر و روستاهای کردستان هستند

توضیحات احمدوند درباره هزینه‌های نمایشگاه کتاب 1403

خواندن شعری زیبا در وصف ایران زمین

کسب 9 مدال رنگارنگ تکواندوکاران ایران در جام باشگاه‌های آسیا

شجاعی: سیدجلال و آن تمرین را هرگز فراموش نمی‌کنم

صفر تا صد تیم الکترونیک پرسپولیس در آسیا

عملکرد عجیب مانوئل ریمان، دروازه‌بان پادربورن

شفاف‌سازی دبیر درباره حضور کشتی‌گیر زن ژاپنی در کمپ فدراسیون

واکنش دبیر به شکست یزدانی برابر تیلور با هوش مصنوعی

میزان افزایش بودجه فدراسیون‌ها مشخص شد

مدافع ملوان: باید به خاطر مردم انزلی قهرمان شویم