عصر کرد

آخرين مطالب

وقتی مرز بین‌المللی آزمایشگاه استاندارد ندارد! + فیلم گفتگو

وقتی مرز بین‌المللی آزمایشگاه استاندارد ندارد! + فیلم
  بزرگنمايي:

عصر کرد - مرز باشماق مریوان که مرزی ترانزیتی و بین‌المللی محسوب می‌شود به واسطه سهل‌انگاری دولتمردان، بعد از گذشت وعده 18 ساله هنوز آزمایشگاه استاندارد ندارد! - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از کردستان، سال‌هاست که در زمینه واردات مشتقات نفتی و لوازم خانگی، آزمایشگاهی در مرز بین‌المللی باشماق مریوان وجود ندارد و این ضعف بارها و بارها در جلسات مسئولان استانی مطرح شده و خبرنگار این رسانه نیز به عنوان یکی از موضوعات نظام مسائل استان پیگیری کرده اما مسئولان جز پاسکاری، کسی مسئولیت این حوزه را برعهده نمی‌گیرد و مشخص نیست که متولی اصلی چه کسی است؟
سال 1386 بود که مدیرکل وقت استاندارد کردستان وعده داد که از محل مصوبات استانی هیئت دولت یک آزمایشگاه استاندارد در مرز باشماق مریوان راه‌اندازی می‌شود.
از طرف فرمانداری شهرستان مریوان مکانی برای ایجاد این آزمایشگاه در مرز باشماق در نظر گرفته شده که در حال احداث بوده و در صورت پایان مراحل ساخت این آزمایشگاه، اداره کل استاندارد استان فعالیت خود را در این مرز آغاز می‌کند. 18 سال از آن وعده می‌گذرد اما خبری از آزمایشگاه استاندارد در مرز باشماق نیست! سال گذشته سرمایه‌گذاری که برای ایجاد این آزمایشگاه اعلام آمادگی کرده بود به دلیل بروکراسی اداری از استان رفت و در مرز تمرچین آذربایجان غربی اقدام به راه‌اندازی آزمایشگاه کرد. پیگیری‌ها حاکی از آن است که متولی این حوزه مدیرکل استاندارد است که وی نیز می‌گوید باید زیرساخت‌های لازمه فراهم شود.
در همین زمینه؛ مهدی سحری، مدیرکل استاندارد کردستان را به استودیوی خبرگزاری تسنیم دعوت کردیم تا پاسخ‌گوی این مطالبه استانی باشد. وی در پاسخ به این سؤال که مرز باشماق مریوان بعد از گذشت سال‌ها، چه زمانی صاحب یک آزمایشگاه مدرن استاندارد که جزو ضروریات این حوزه و از نظام مسائل استان است، می‌شود؟ اظهار داشت: اگر زیرساخت‌های لازم از جمله اسکان و پارکینگ در این مرز فراهم شود، این آزمایشگاه نیز راه‌اندازی خواهد شد.
وی به ظرفیت‌های مرز باشماق با توجه به همجواری با کشور عراق اشاره کرد و گفت: مرز باشماق مریوان یکی از فعال‌ترین مرزهای استان است که به صورت شبانه‌روزی ترانزیت فرآورده‌های نفتی و واردات لوازم خانگی از این مرز انجام می‌شود.
مدیرکل استاندارد کردستان افزود: مرز باشماق علاوه‌بر فرآورده‌های نفتی و لوازم خانگی؛ ظرفیت‌ لازم برای واردات کالاهای دیگر را نیز دارد که قرار است یک سری لوازم دیگر از سوی واردکنندگان وارد شود، اگر آزمایشگاه استاندارد جهت بررسی استاندارد کالاها در این مرز مستقر و راه‌اندازی شود، دیگر فعالان این عرصه معصل نخواهند شد و مجوزهای لازم در کوتاه‌ترین زمان صادر می‌شود.
وی بیان کرد: با راه‌اندازی آزمایشگاه استاندارد، روند ترخیص‌ها تسریع یافته و باعث افزایش واردات و صادرات و رونق اقتصادی خواهد شد.
سحری در بخشی دیگر از سخنان خود درباره اطمینان از اصالت و اعتبار کالا یادآور شد: شهروندان می‌توانند با ارسال پیامک به سامانه 10001517 یا تلفن گویای 1517 از اصالت علامت استاندارد کالاهای تولید داخل اطمینان حاصل کنند و در صورت شکایت از کیفیت یک کالا از طریق همین سامانه نسبت به ثبت شکایت اقدام کنند تا رسیدگی شود.
به گزارش تسنیم؛ خبرنگار این رسانه مشکل نبود آزمایشگاه استاندارد را از سایر مسئولان استانی پیگیری و مطالبه‌گری کرده و نتایج آن را به اطلاع مخاطبان گرامی می‌رساند.
.
انتهای پیام/481/

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/992452/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

داستانک/ سخنرانی و پول

هشدار اینزاگی به ستاره‌ها؛ حق اشتباه ندارید

شوک به بازیکنان نساجی قبل از شروع بازی!

خط‌خورده بزرگ نساجی در بازی مهم فصل

یامگا به دنبال فرصتی برای جبران مافات

مارادونا خودش اصرار داشت از بیمارستان مرخص شود

بدشانسی آموریم؛ فصل برای مدافع یونایتد تمام شد

سونامی طلاق بین ستاره‌های فوتبال؛ این بار فیگو!

شور و شوق فیرمینو از تقابل با تیم اوسمار

جنجال بزرگ؛ رئال خواهان تغییر داور ال‌کلاسیکو شد!

پست انتقال اروین انگاپت به فولاد پاک شد

سکانسی جاودانه از عصر صامت | راز پشت صحنه پرش باستر کیتون بر قطار +ویدئو

دستاورد گسترش روابط تهران و مسکو برای اقتصاد ایران چیست؟

مذاکرات با آمریکا باید منافع ملت را تضمین کند

مصاحبه پخش شده در شبکه اول سیما بازی در زمین دشمن برای ایجاد تفرقه بود

نماینده ولی فقیه و استاندار کرمانشاه توهین به مقدسات اهل سنت را محکوم کردند

سخنان دلنشین دکتر قمشه ای

رئیس‌جمهور با شماره 14 پا به توپ شد

قهرمانی پدیده نوظهور پینگ پنگ ایران در بوسنی

خانه‌نشینی چند هفته‌ای دالو

حمله رئال پس از گریه داور؛ در سطح جهانی نیستی!

خداحافظی بوژوویچ با هواداران استقلال

بزرگ‌ترین فینال والیبال دنیا با حضور یک ایرانی

پایان کار پدیده والیبال ایران در شهداب

کامبک استثنایی؛ اینجا ژاپن، یکی‌ از بهترین‌ لیگ‌های دنیا

حذف نوشاد عالمیان با شکست مقابل گربه سیاه سوئدی

بیانی: جباری بهترین گزینه برای سرمربیگری استقلال بود

کارگران؛ ستون های اصلی اقتصاد ملی

خشم یک امام جمعه از فستیوال کوچه/ آمریکا جرأت رویارویی مستقیم با ایران را ندارد/ گره زدن مسائل کشور به مذاکره نتیجه منفی دارد

اقتصاد مقاومتی کلید حل مشکلات کشور

◄ اقتصاد دریامحور؛ کلید توسعه ملی / اجرای پل خلیج فارس به تقویت اقتصاد دریاپایه کمک می کند

فعالان فرهنگی نسبت به ترویج فرهنگ ایثار و شهادت تلاش بیشتری کنند

شعرخوانی زیبای امیرحسین ماحوزی

در چنین روزی در سال 2007 کاکا یکی از ماندگارترین گل‌های لیگ قهرمانان اروپا را به ثمر رساند

نگرانی ناپولی؛ وسوسه بزرگ برای جدایی کونته

حرکت تکنیکی یامال در تمرینات بارسلونا

پدیده‌های 19 ساله، بنزین سبز یحیی برابر تراکتور

یک استقلالی در سودای گلزنی دوباره به تراکتور

پاسخ جالب جباری به خطرات شغل ترسناک در استقلال

داور ال‌کلاسیکو از ترس هواداران به قرنطینه رفت!

هدف اول استقلال و محکومیت با لباس پرسپولیس!

مسی هواداران حریف را تهدید کرد؛ می‌بینم‌تون!

تلاش نافرجام برای بازسازی ویرانه‌ای به نام استقلال!

مذاکرات صحنه به نمایش گذاشتن اقتدار ایران است

پوستر فیلم‌ کوتاه داستانی‌ «عشق‌ و سوتفاهم‌»

دهه کرامت فرصتی برای تبیین سیره اهل‌بیت (ع) و مقابله با دشمنان است

فردا در مسقط چه خبر است؟/ پیش بینی نفس‌گیر مذاکرات ایران و آمریکا

امام جمعه مبارکه: کارگران موتور محرک اقتصاد کشور هست

آنچه در صعود 50 هزار نفری به «خانقاه عرفان» گذشت + عکس و فیلم

قابی خاطره انگیز از اعزام کاروان راهیان نور از خوی به ارتفاعات بازی دراز کرمانشاه + عکس