روایت تسنیم از یک تکریم متفاوت/معلمی از کردستان اخراج نشد
سیاسی
بزرگنمايي:
عصر کرد - مراسم تکریم و معارفه مدیرکل آموزش و پرورش کردستان متفاوتتر از سایر مراسمات برگزار شد. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، مراسم تکریم و معارفه مدیرکل آموزش و پرورش کردستان ظهر امروز متفاوتتر از سایر مراسمات برگزار شد؛ مراسمی که به پاس قدردانی از سالها تلاش صادقانه و خدمات ارزشمند یک یار فرهنگی در سالن همایش آموزش و پرورش کردستان انجام شد.
در این مراسم که با حضور معاون وزیر، امام جمعه سنندج، نمایندگان مردم در مجلس و خبرگان رهبری، مسئولان استانی و شهرستانی، جامعه شریف فرهنگیان و معلمان زحمتکش و جمعی از والدین دانشآموزان برگزار شد، ابتدا خوشگوار معاون تربیت بدنی اداره کل آموزش و پرورش کردستان به مهمانان خیرمقدم عرض کرد.
فاتحی مجری توانمند سنندجی با سرودن اشعار و وصفهای زیبا از زحمات معلمان و اجرای فوقالعادهاش سالن را به وجد آورد! به طوریکه حاضران با دست زدن وی را همراهی میکردند.
در این مراسم پس از سخنرانی مسئولان؛ نوبت و تریبون به مدیرکل سابق آموزش و پرورش کردستان رسید؛ هاشم ناظمیجلال ضمن خیرمقدم به همه مهمانان و خداحافظی و طلب حلالیت از معلمان، بازنشستگان، مردم و اصحاب رسانه، والدین و دانشآموزان اظهار کرد: از سال 1371 زمانیکه وارد آموزشوپرورش شدم، از سطح کلاس درس، مدیر مدرسه، کارشناس کارم را شروع کردم، 4 سال رئیس آموزش و پرورش شهرستان قروه بودم، 9 سال مدیرکل حج و زیارت و سپس در 3 سال اخیر توفیق خدمتگزاری و نوکری جامعه فرهنگیان را داشتم و اکنون که به بازنشسته شدم، از همه عزیزان خداحافظی میکنم.
وی با بیان اینکه همواره خود را خاک زیر پای 24 هزار نفر فرهنگی کردستان دانسته و میدانم، گفت: زندگیم را مدیون معلمان عزیزم هستم که امروز یکی از آن بزرگواران در این مراسم حضور داشته و وقتی که وارد سالن شدم، به نشانه احترام و قدرشناسی، دستش را بوسیدم.
مدیرکل سابق آموزش و پرورش کردستان به ارائه گزارشی از اقدامات انجام شده در دوران کرونا، ترویج نماز و برپایی اقامه نماز در مدارس و پروژه مهر خاطرنشان کرد: با تلاش همه همکاران در اکثر شاخصها بالاتر از میانگین کشوری بودیم و مهر ماندگاری را داشتیم. سال 1404 بعد از دو سال وقفه کرونایی، آموزش را به صورت حضوری ادامه دادیم. در اتفاقات سالیان اخیر با همه سختیها و شش ماه مشکلات اجازه ندادیم کوچکترین مشکلی برای دانشآموزان ایجاد شود.
وی افزود: در جریان اغتشاشات سال 1401 دشمنان قسم خورده میخواستند برای آموزش و پرورش و جامعه شریف معلمان مشکلات ایجاد کنند و برخی از اصحاب رسانه و کسانی که قلم به دست داشتند با آمارهای متناقض میگفتند که از سوی هیئت تخلفات اداری برای 600 نفر و یا 700 نفر حکم صادر شده است! در حالیکه به 60 نفر هم نرسید و تاکنون یک نفر از این افراد از آموزش و پرورش اخراج نشده است.
ناظمیجلال توضیح داد: از 60 نفر نیز، 10 تا 12 نفر حکم سخت صادر شده که در مرحله بعدی تجدید نظر با ورود بنده و نگاه مثبت مسئولان کشوری از وزارتخانه و همراهی خود معلمان، مسئله با بهترین شکل حل میشود.
وی همچنین از ماجرای اخیر در روستای کرجو برای دانشآموزان ابراز تأسف و آزرده خاطر شد و گفت: نباید با قصور یک نفر، خدمات جامعه شریف معلمان را نادیده گرفت، کسانی که از جیب شخصی خودشان هزینه و کمک میکنند و یا معلمانی که برای دانشآموزان جانشان را تقدیم کردهاند.
مدیرکل سابق آموزش و پرورش کردستان در پایان به رسم ادب و قدرشناسی، در برابر جامعه معلمان و فرهنگیان کردستان تعظیم کرد و ضمن آرزوی موفقیت برای مدیرکل جدید، از همه همکاران خواست که وی را همراهی کنند.
معاون استاندار کردستان نیز در این مراسم اظهار داشت: آموزش و پرورش یکی از دستگاههای بسیار اثرگذار در عرصه تعلیم و تربیت است و رسالت خطیری بر عهده این نهاد قرار دارد. استعدادیابی، تقویت و هدایت دانش آموزان یکی از وظایف مهم و حیاتی آموزش و پرورش است
به گزارش تسنیم؛ در پایان سید فواد حسینی به عنوان مدیرکل جدید آموزش و پرورش کردستان معرفی و از سالها تلاش و زحمات هاشم ناظمیجلال در این مسئولیت قدردانی شد.
حسینی از فرهنگیان خوشنام و مردمی استان کردستان و دانش آموخته رشته مدیریت بوده که سابقه 16 سال مدیریت مدارس دولتی در مقاطع مختلف تحصیلی و 8 سال مدیریت آموزش و پرورش شهرستانهای مریوان و ناحیه یک شهرستان سنندج را در کارنامه خود دارد.
انتهای پیام/481/
-
پنجشنبه ۲۸ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۸:۳۶:۴۸
-
۱۰ بازديد
-

-
عصر کرد
لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/988448/