پرداخت وام کمبهره و کمک بلاعوض دولت برای جبران خسارت سیلزدگان کرمانشاه
اقتصادی
بزرگنمايي:
عصر کرد - ایرنا / سیل هفتههای گذشته به بیش از 30 واحد مسکونی و حدود 100 هکتار زمین کشاورزی در روستاهای شهرستانهای کرمانشاه و هرسین خسارت وارد کرد. به گفته سرپرست مدیریت بحران استانداری کرمانشاه دولت برای جبران این خسارات پرداخت وام و کمکهای بلاعوض برای سیلزدگان در نظر گرفته است.
با توجه به هشدارهای مکرر اداره کل هواشناسی استان مبنی بر بارش باران و احتمال بروز سیل و خسارات احتمالی، برخی از روستاها و اراضی کشاورزی استان دچار آسیب ناشی از بارش شدید باران شد.
شدت بارندگی در فروردین ماه امسال در استان به بخشی از اراضی کشاورزی و روستاهای شهرستان های کرمانشاه و هرسین خسارت وارد کرد؛ در اولین روز سال جدید به علت بارش سنگین باران در بخش فیروزآباد، در چندین روستا از جمله روستای داربدره سیلاب به راه افتاد و خساراتی را به 10 منزل مسکونی در این بخش وارد کرد.
روستای داربدره کانون اصلی سیلاب های آن روز بود؛ حجم زیاد آب رسوبات، گل و لای و سنگ های بزرگ را به داخل مسیل رودخانه میانه روستا آورد که باعث انسداد مسیر رودخانه و در نهایت به راه افتادن سیلاب شد که در نتیجه آن چند منزل مسکونی در این روستا تخریب شد.
در همان ساعات اولیه تیم های هلال احمر، بنیاد مسکن، بخشداری سرفیروزآباد، جهاد کشاورزی استان، راهداری و امور آب برای انجام امور امدادی به روستاها اعزام و با کمک نیروهای هلال احمر ابتدا خانوارهایی که منازل شان دچار آسیب شده بود اسکان داده شدند.
احشام روستاییان به نقاطی امن و دور از سیلاب انتقال داده شد و با کمک سه دستگاه بیل مکانیکی پاکسازی مسیل رودخانه از همان ساعات اولیه آغاز شد؛ در این رویداد به تعدادی از احشام و خودرو در روستای داربدره نیز خسارت وارد شد.
سامانه بارشی از اولین روز سال جدید وارد استان شد و تا آخرین روز از تعطیلات در اقصی نقاط استان ادامه داشت؛ بارش باران برای برخی شادی و نشاط و برای برخی از مردم نیز آسیب به همراه داشت.
آخرین خسارت ناشی از بارش باران و سیلاب در استان مربوط به هفته گذشته و در بخش مرکزی شهرستان هرسین بود که سیلاب به بسیاری از اراضی کشاورزی در این محدوده خساراتی را وارد کرد.
بازار ![]()
-
دوشنبه ۱۸ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۰:۵۰:۵۷
-
۴ بازديد
-

-
عصر کرد
لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/982144/