عصر کرد

آخرين مطالب

ضرورت تقویت رایزن‌های اقتصادی در اقلیم کردستان عراق سیاسی

ضرورت تقویت رایزن‌های اقتصادی در اقلیم کردستان عراق
  بزرگنمايي:

عصر کرد - نمایندە مردم بیجار در مجلس شورای اسلامی گفت: استان کردستان با اقلیم کردستان عراق اشتراکات فرهنگی، مذهبی و مراودات زیادی دارد، بنابراین باید رایزن‌های اقتصادی خود را در آنجا تقویت کنیم.
به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، علیرضا زندیان، امروز _چهارشنبه ششم فروردین_ در اولین جلسه شورای اداری سال 1404 که در استانداری کردستان برگزار شد، با بیان اینکه در کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی، چندین موضوع اصلی که دغدغه مردم بود را انجام دادیم، اظهار کرد: از جمله آن همسان‌سازی حقوق بازنشستگان بود که مورد توجه قرار گرفت و افزایش حقوق حداقلی نیز به 13.
5 میلیون تومان در نظر گرفته شد. وی در خصوص معافیت‌های مالیاتی نیز افزود: همچنین سقف حقوق معاف از مالیات نیز به 24 میلیون تومان افزایش یافت.
نماینده بیجار ادامه داد: همچنین از محل مولدسازی بخش کشاورزی 50 همت اعتبار در نظر گرفته شده تا کشاورزان بتوانند نیازها و ادوات کشاورزی مورد نیاز خود را تأمین کنند.
زندیان اضافه کرد: همچنین برای واحدهای تولیدی و صنعتی نیز پنج درصد معافیت از مالیات در نظر گرفتە شدە است کە امیدواریم کمک خوبی برای این بخش‌ها باشد.
وی تصریح کرد: ما باید مصادیق را تعریف کنیم چون اگر امروز بحث خصوصی‌سازی و سرمایه‌گذاری را در راستای شعار سال مطرح می‌کنیم، باید بررسی کنیم که در سال‌های گذشتە چقدر در کردستان حرکت در راستای تحقق شعار سال صورت گرفته است.
نماینده مردم بیجار در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: تا زمانی که بخش خصوصی را تقویت نکنیم، همین وضعیت ادامه خواهد داشت و کسری بودجه، هزینه‌های هنگفت برای دولت و ضعف پایه‌های اقتصادی اقتصادی را در کشور خواهیم داشت.
زندیان گفت: ما بازار اقلیم کردستان عراق و کشور عراق را از دست داده‌ایم، در صورتی که ترکیه در سال 2003 با ایجاد چهار کنسولگری و اعزام چهار بانک خصوصی به عراق، سرمایه‌گذاری‌های گسترده‌ای را در این کشور انجام داد و 16 هلدینگ سرمایه‌گذاری و پیمانکاری آن در حال حاضر در عراق کار می‌کنند.
وی با انتقاد از عدم استفاده از ظرفیت‌های مرزی در استان کردستان، افزود: ما با اقلیم کردستان عراق اشتراکات فرهنگی، مذهبی و مراودات بیشتری نسبت به سایر نقاط داریم و باید رایزن‌های اقتصادی خود را در اقلیم کردستان عراق تقویت کنیم.
زندیان گفت: یکی از مشکلات ما در کردستان این است که پروژه‌های عمرانی دیر شروع می‌شوند که درخواست داریم حداقل از نیمه دوم اردیبهشت پروژه‌های عمرانی استان شروع شوند.
کد خبر 852607

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/977745/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

خورشید در اوج فلک یک روز؛ آزادی‌ات را می کشد فریاد

استوری مربی سابق استقلال برای آبی‌پوشان

هدف بلندپروازانه الخلیفی؛ ریاست فیفا!

لحظه‌شماری لیموچی برای پایان تعطیلات نوروزی!

گل اول تیم ملی فوتبال ساحلی ایران به عربستان توسط داستان

آخرین تمرین پرسپولیس با یک غایب مهم

گل دوم تیم ملی فوتبال ساحلی ایران به عربستان توسط سید علی ناظم

گل سوم تیم ملی فوتبال ساحلی ایران به عربستان توسط میرشکاری

گل چهارم تیم ملی فوتبال ساحلی ایران به عربستان توسط محمد معصومی زاده

رقیب اصلی تراکتور برای صدر؛ نه پرسپولیس نه سپاهان!

گل پنجم تیم ملی فوتبال ساحلی ایران به عربستان توسط سید محمد داستان

دیدار شهرداری ارومیه و فولاد سیرجان بدون تماشاگر شد

ایران را با هیچ جای دیگری عوض نمی کنم ؛ توصیه خسرو خورشیدی به مدیران

استقرار نیرو‌های پلیس در 30 کیلومتری شهر‌های کردستان

تردد 51 درصدی پلاک‌های غیربومی در جاده‌های کردستان

ساماندهی وانت‌های میوه‌فروش سنندج

کاهش صددرصدی فوتی‌های ناشی‌ از حوادث رانندگی در کردستان

بانک‌های کردستان پنج‌شنبه‌ها تعطیل نیست

نقش‌آفرینی حوزه‌های علمیه در تحقق شعار سال و تقویت اقتصاد اسلامی

کلید طلایی توسعه سرمایه گذاری دریایی ایران در سال 1404/ رسانه ها چگونه اقتصاد دریایی ایران را متحول می کنند؟

تجاوز به چپ وانت نیسان، 7 کشته و زخمی برجای گذاشت

جزئیات برگزاری نماز عید فطر در کرمانشاه

ضریب اشغال 97 درصدی تخت‌های کرمانشاه در نوروز

97 درصد ظرفیت تخت‌های کرمانشاه در نوروز تکمیل شد

برای رونق گردشگری اقدامات اثربخش و ماندگاری انجام شود

استاندار کردستان: تدابیر لازم برای اسکان مسافران در نیمه دوم سفر‌های نوروزی اتخاذ شود

هر بهارى که مى گذرد، دیگر برنمى گردد

«در تلاطم در طوفان»‌ برگزیده شعرهای عارف‌نژاد با موضوع فلسطین منتشر شد

درخشش طارمی از چشم اینزاگی دور ماند!

غول‌کُش میهمان رئال

طلا در انتظار والی‌زاده

تاجرنیا: نمی‌توانیم 20 بازیکن درجه یک بگیریم

ادعای عجیب؛ مجروح شدن یک زن توسط هالند!

صعود پاکدامن و حذف فتوحی در جام جهانی مجارستان

دنیامالی: در تلاش هستیم تعامل با آموزش و پرورش را توسعه دهیم

برترین لحظات هفته 7و8 مقدماتی جام‌جهانی 2026

کهکشانی‌ها به تمرینات خود بازگشتند

آماده سازی بارسلونا پیش از بازی با خیرونا

80 درصد فوتی‌های تصادفات نوروزی در سر صحنه جان باختند

حضور در ایران را با هیچ جای دیگری عوض نمی کنم / توصیه خسرو خورشیدی به مدیران

افزایش فوتی‌های سر صحنه تصادفات نوروزی در خراسان شمالی؛ زنگ خطر برای ایمنی جاده‌ها

اقامت 326 هزار و 174 نفر مسافر نوروزی در کردستان

رشد 38درصدی ورود گردشگران خارجی به کردستان

اعلام حمایت وزارت اقتصاد از بورس در 1404

استیضاح هم جلوی افزایش نرخ ارز را نگرفت/ قیمت دلار از 57 تا 103 هزار تومان رسید!

قیمت دلار امروز 9 فروردین 0.05 درصد افزایش یافت

برای پیک دوم سفرها مشکلی برای تامین بنزین نخواهیم داشت

رشد معنادار سرمایه‌گذاری، همکاری قوای سه‌گانه را می‌طلبد

رشد معنادار سرمایه‌گذاری، همکاری قوای سه‌گانه را می‌طلبد/ اقتصاد آرام، سرمایه‌گذاران را ترغیب می‌کند

افزایش 25 درصدی میزان اقامت در کرمانشاه طی نوروز 1404