عصر کرد

آخرين مطالب

کیش در مسیر نسل هفتمی شدن؛ جزیره‌ای هوشمند، سبز و پیشرو در سرمایه‌گذاری اقتصادی

کیش در مسیر نسل هفتمی شدن؛ جزیره‌ای هوشمند، سبز و پیشرو در سرمایه‌گذاری
  بزرگنمايي:

عصر کرد - در جریان نشست فعالان اقتصادی و مدیران منطقه آزاد کیش با معاون اول رئیس‌جمهور، محمد کبیری، مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش با ترسیم افق 1414 برای این منطقه، از آغاز یک مسیر تحولی برای تبدیل کیش به یکی از پیشرفته‌ترین مناطق آزاد نسل هفتم خبر داد؛ الگویی نوین که مبتنی بر فناوری، اقتصاد دیجیتال، مدیریت یکپارچه و تعاملات بین‌المللی تعریف می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان منطقه آزاد کیش، کبیری در این نشست با اشاره به تفاوت ساختاری کیش با بسیاری از مناطق کشور، بر نقش‌آفرینی کلیدی بخش خصوصی در آینده این منطقه تأکید کرد و گفت: اگر امروز فضای مناسب و زیرساخت‌های لازم برای سرمایه‌گذاران فراهم شود، کیش می‌تواند جایگاه پیشین خود را در منطقه بازپس گیرد و به‌عنوان نمادی از توسعه هوشمند و پایدار، بار دیگر الهام‌بخش توسعه در دیگر نقاط کشور باشد.
وی افزود: در مسیر دستیابی به کیش 1414، سه محور اساسی را تعریف کرده‌ایم؛ نخست توسعه زیربنایی در حوزه‌های سلامت، آموزش، حمل‌ونقل، مسکن، انرژی، ارتباطات و آب؛ دوم تمرکز بر مزیت‌های رقابتی از جمله گردشگری، تجارت و فناوری؛ و نهایتاً حرکت به سمت ابزارهای نوین تأمین مالی، از جمله راه‌اندازی بورس بین‌الملل، بانک آف‌شور و توکن‌سازی دارایی‌ها.
کبیری با اشاره به افزایش 70 درصدی گردشگران خارجی در ماه‌های اخیر، این آمار را نشانه‌ای از ظرفیت بالای کیش برای نقش‌آفرینی در اقتصاد ملی دانست و تأکید کرد: با تقویت اقتصاد گردشگری و پیوند آن با صنایع خلاق، می‌توانیم کیش را به یک هاب منطقه‌ای تبدیل کنیم که علاوه بر جذب سرمایه خارجی، پذیرای ایده‌های نو و استارتاپ‌های بین‌المللی نیز باشد.
وی همچنین با اشاره به تلاش برای تعامل مؤثر با نهادهای کلان اقتصادی کشور، از ارائه یازده مطالبه کلیدی بخش خصوصی و سازمان منطقه آزاد کیش به معاون اول رئیس‌جمهور خبر داد و اظهار امیدواری کرد که با حمایت دولت، نیمی از این درخواست‌ها در فصل بهار عملیاتی شده و مسیر توسعه کیش با شتاب بیشتری دنبال شود.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش در پایان تصریح کرد: هدف ما ساخت جزیره‌ای است که نه‌تنها تابلویی از ایران مدرن در منطقه باشد، بلکه الگویی برای آینده‌نگری، قانون‌مداری، شفافیت اقتصادی و سرمایه‌گذاری پایدار نیز به‌شمار آید. این هدف بدون هم‌افزایی تمام ارکان کشور محقق نخواهد شد و اکنون بیش از هر زمان دیگر، نیازمند اراده و تصمیمات بزرگ هستیم.

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/977659/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

هر بهارى که مى گذرد، دیگر برنمى گردد

«در تلاطم در طوفان»‌ برگزیده شعرهای عارف‌نژاد با موضوع فلسطین منتشر شد

درخشش طارمی از چشم اینزاگی دور ماند!

غول‌کُش میهمان رئال

طلا در انتظار والی‌زاده

تاجرنیا: نمی‌توانیم 20 بازیکن درجه یک بگیریم

ادعای عجیب؛ مجروح شدن یک زن توسط هالند!

صعود پاکدامن و حذف فتوحی در جام جهانی مجارستان

دنیامالی: در تلاش هستیم تعامل با آموزش و پرورش را توسعه دهیم

برترین لحظات هفته 7و8 مقدماتی جام‌جهانی 2026

کهکشانی‌ها به تمرینات خود بازگشتند

آماده سازی بارسلونا پیش از بازی با خیرونا

80 درصد فوتی‌های تصادفات نوروزی در سر صحنه جان باختند

حضور در ایران را با هیچ جای دیگری عوض نمی کنم / توصیه خسرو خورشیدی به مدیران

افزایش فوتی‌های سر صحنه تصادفات نوروزی در خراسان شمالی؛ زنگ خطر برای ایمنی جاده‌ها

اقامت 326 هزار و 174 نفر مسافر نوروزی در کردستان

رشد 38درصدی ورود گردشگران خارجی به کردستان

اعلام حمایت وزارت اقتصاد از بورس در 1404

استیضاح هم جلوی افزایش نرخ ارز را نگرفت/ قیمت دلار از 57 تا 103 هزار تومان رسید!

قیمت دلار امروز 9 فروردین 0.05 درصد افزایش یافت

برای پیک دوم سفرها مشکلی برای تامین بنزین نخواهیم داشت

رشد معنادار سرمایه‌گذاری، همکاری قوای سه‌گانه را می‌طلبد

رشد معنادار سرمایه‌گذاری، همکاری قوای سه‌گانه را می‌طلبد/ اقتصاد آرام، سرمایه‌گذاران را ترغیب می‌کند

افزایش 25 درصدی میزان اقامت در کرمانشاه طی نوروز 1404

پیش بینی هواشناسی کرمانشاه طی 24 ساعت آینده | پیش بینی وضعیت آب و هوا کرمانشاه فردا یکشنبه 10 فروردین ماه 1404 | آب و هوای کرمانشاه

تعطیلی پنجشنبه‌ها در کردستان همچنان ادامه دارد

درون سینه نگنجد ، غمی که من دارم

چرا شاهنامه حماسۀ ملی همۀ ایرانیان است؟

حضور وزیر ورزش در کمپ تیم‌های ملی کشتی

جوکوویچ: مسی باعث شد به خودم افتخار کنم

تردید نکنید، ژابی آلونسو در لورکوزن ماندنی است

یک نفر در بارسا از مصدومیت اولمو سود می‌برد!

هشدار پزشک النصر: شیرینی نخورید

پخش زنده دیدارهای استقلال و پرسپولیس

امضای تفاهم‌نامه همکاری بین فدراسیون قایقرانی ایران و ترکستان قزاقستان

غیبت قطعی هافبک سپاهان مقابل فولاد

جنگ لفظی تباس و آنچلوتی؛ آرشیو علیه سرمربی رئال!

دروازه‌بان برایتون در رادار بایرن مونیخ

آماده‌باش کامل اورژانس کرمانشاه در نوروز 1404

برپایی سفره افطار در حسینیه امیرالمومنین کرمانشاه

نرخ اشغال اقامتگاه‌های کرمانشاه به 97.4 درصد رسید

گزارش تصویری| برپایی سفره افطار در حسینیه امیرالمومنین کرمانشاه

گزارش تصویری| برپایی سفره افطار در حسینیه امیرالمؤمنین کرمانشاه

اشتباه مهلک قاتل/ چنگ‌زدگی روی دست‌ها چه رازی را فاش کرد؟

فرهنگ کردستان باید به مسافران نوروزی معرفی شود

آیا چشم‌زخم حقیقت دارد؟

چشم‌زخم حقیقت دارد/ راه‌کار قرآنی مقابله با چشم‌زخم

7398 بازرسی ویژه ایام رمضان و نوروز در کردستان انجام شد

«عراق» بزرگ‌ ترین شریک تجاری ایران، بدون زیرساخت ریلی مناسب

378 پرواز نوروزی در فرودگاه بین المللی قشم