همه عوامل از مزرعه تا سفره بر کیفیت نان تولیدی اثرگذار هستند
اجتماعی و فرهنگی
بزرگنمايي:
عصر کرد - فریبرز عزیزی در گفت و گو با غلات نیوز با اشاره به اینکه کیفیت گندمهای تحویلی به واحدهای آسیابانی و آردی که به نانوایی ها توزیع میشود، نهایتا روی کیفیت نان تولیدی اثرگذار است، تصریح کرد: نانوایان برای پخت نان فقط میتوانند از چهار ماده آب، نمک، آرد و مخمر استفاده کنند و استفاده از هر نوع افزودنی دیگری از سوی اداره استاندارد در واحدهای نانوایی ممنوع شده است.
وی افزود: اما در شرایطی که کیفیت گندم مناسب نباشد و یا دچار نوسان باشد واحدهای آسیابانی میتوانند به کمک افزودنیهای استاندارد، آردی مناسب و باکیفیت مناسب تحویل نانوایان دهند. خوشبختانه در چنین شرایطی واحدهای آسیابانی همکاری مناسبی دارند و روند کیفیت آرد مطلوب تر شده است.
عزیزی با اشاره به بازدید استاندار کرمانشاه از واحدهای نانوایی و رضایت مردم از بهبود کیفیت نان ادامه داد: براساس تحقیقات صورت گرفته از سوی دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه مواد اولیه 51 درصد، مهارت نانوایی32 درصد و نقش تجهیزات و ماشین آلات در کیفیت نان 17 درصد است.
نایب رئیس اتحادیه نانوایان کرمانشاه در ادامه بیان کرد: نانوایان در تلاش هستند تا با مهارتشان بهترین نان را تحویل مشتریان دهند منتها باید توجه داشت که در مرحله اول کیفیت گندم مهم ترین نقش را در چرخه تولید نان خواهد داشت.
-
دوشنبه ۲۴ دي ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۴:۱۶
-
۳ بازديد
-
-
عصر کرد
لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/947873/