عرضه 206 با قیمت 14 میلیون تومان
اقتصادی
بزرگنمايي:
عصر کرد - نگاه روندی این مزیت را دارد که تاثیر اقتصاد بر سایر موضوعات جامعه ایرانی و تاثیر گرفتن اقتصاد از آنها را بتوانیم در یک مجموعه تجزیه و تحلیل کنیم و همچنین پاسخ به چراهای وضعیت کنونی اقتصادی داشته باشیم. اکنونِ اقتصاد ما محصول تلاش ها و تصمیم گیری ها در دهه های گذشته است. امسال در این پروژه سال های 1394،1384،1374،1364،1354 از هر دهه انتخاب شده است.
در سال 1403، اقتصادنیوز در «نیمقرن با اقتصاد ایران» با استفاده از اخبار و گزارشهای روزنامههای «اطلاعات» و «دنیای اقتصاد» هر روز روایتی اختصاصی از اقتصاد ایران و جهان تقدیم مخاطبان میشود.
20 دی 1354؛ اولین کارخانه ذوب آهن گازی 10 ماه دیگر به کار میافتد نخستین ذوبآهن گازی ایران به ظرفیت 2.5 میلیون تن تا آبان سال آینده (10 ماه دیگر) به کار میافتد و بهرهبرداری از آن آغاز می شود.
1.5 میلیون تن از تولیدات آهن اسفنجی این واحد، توسط ذوب آهن آریامهر تبدیل به فولاد و شمش خواهد شد و یک میلیون تن بقیه را کورههای بخش خصوصی تبدیل به شمش میکنند.
عملیات ساخت و پیاده کردن طرح این ذوب آهن گازی که در 7 کیلومتری جنوب اهواز بنیاد گذاشته شده، از چندی قبل آغاز شده است و به زودی پایان میگیرد و بلافاصله ماشینآلات و تجهیزات آن نصب خواهد شد.
دومین واحد ذوب آهن گازی که در اصفهان احداث میشود 1.2 میلیون تن ظرفیت دارد و تولیدات آن تبدیل به آهن آلات ساختمانی می شود.
20 دی 1374؛ 50 پروژه بزرگ صنعتی توسط پیمانکاران داخلی اجرا می شود میزان مشارکت 11 شرکت متعلق به سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران در طرحهای عمرانی بزرگ کشور به صورت پیمانکاری، در حال حاضر به 50 پروژه با مبلغ کل 500 میلیارد ریال و وزن 128 هزار تن بالغ می شود.
مهندس سید ابوالحسن خاموشی، رئیس هیات عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران، در جلسه ستاد پروژههای خاص این سازمان گفت: شرکتهای مهندسی، طراحی و ساخت و نصب تجهیزات سازمان، عمدتا در زمینه ساخت، نصب، راهاندازی و عملیات ساختمانی پالایشگاهها، نیروگاهها، کارخانههای سیمان، پتروشیمیها، مجتمعهای شیمیایی خدمات فوقالعاده موثری را انجام میدهند که تا پیش از اجرای برنامه پنج ساله اول کشور، عمدتا به صورت واردات تکنولوژی از خارج ارزبری هنگفتی را به بنیه مالی و اقتصادی کشور تحمیل میگردد.
به گفته معاون وزیر صنایع، شرکت صنایع آذرآب، نصب آذرآب، تکنیکان، پایساز، راکتورساز، ماشینسازی اراک، نیرپارس، صدراه مانا، بینالمللی پیمانکاری عمومی ایران و ماشینسازی پارس ازجمله شرکتهای متعلق به سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران هستند که در پروژههای ملی کشور ازجمله نیروگاه سیکل ترکیبی گیلان، پالایشگاه لاوان، پالایشگاه اصفهان، مخازن خارک، تولید مواد اولیه و الیاف مصنوعی اصفهان، طراحی و ساخت و نصب تجهیزات سد علویان، پروژه نیشکر و صنایع جانبی و… علاوهبر مشارکت در بازسازی و نوسازی اقتصاد ملی در بخشهای صنعت سنگین و زیربنایی، فرآیند انتقال دانش فنی نوین جهانی را نیز ممکن می سازد.
20 دی 1384؛ عرضه 206 صندوقدار با قیمت 14 میلیون تومان خودروی پژو 206 اس دی تا پایان سالجاری با تیراژ 4 هزار دستگاه جهت مصرف داخلی و صادرات عرضه خواهد شد.
پژو 206 اس دی سدان اولین خودروی ساخت داخل با موتور یورو 4 خواهد بود.
مشتری، خودروی 206 با موتور 1600 سیسی بابت خرید این خودرو که تفاوت چندانی با 206 هاچبک ندارد تقریبا 14 میلیون تومان باید پرداخت کند.
20 دی 1394؛ خودروی لوکس فرانسوی در راه ایران با توجه به فعالیت مجدد گروه خودروسازی PSA در ایران به نظر میرسد که این گروه رویکرد متفاوتی برای حضور در ایران خواهد داشت.
PSA از سه برند پژو، سیتروئن و دیاس تشکیل شده است. پژو نقش خودروی اقتصادی، سیتروئن برند نیمهلوکس و دیاس برند لوکس این گروه خودروسازی را تشکیل میدهند.
طبق اخبار دریافتی PSA قصد دارد با برنامهریزی متفاوتی در بازار ایران حاضر شود به همین منظور تشکیل یک شرکت مشترک با ایرانخودرو را در دستورکار قرار داده است و در سال آینده چند محصول جدید را با همکاری ایرانخودرو به بازار عرضه میکند.
همچنین برنامههای توسعه و عرضه محصولات سیتروئن را نیز با گروه سایپا دنبال میکند، اما در بحث خودروهای لوکس با همکاری گروه آرین، برند لوکس دی اس را به صورت CBU به بازار ایران وارد خواهد کرد.
منبع خبر
-
پنجشنبه ۲۰ دي ۱۴۰۳ - ۰۹:۰۶:۵۴
-
۷ بازديد
-
-
عصر کرد
لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/945696/