گلایه رانندگان در مرز سومار از کمبود امکانات رفاهی
اقتصادی
بزرگنمايي:
عصر کرد - باشگاه خبرنگاران / توقف چند روزه صادرات کالا در مرز سومار به دلیل بارشهای اخیر و نبود امکانات رفاهی مناسب در این مرز صدای رانندگان کامیون را درآورده است.
توقف چند روزه صادرات کالا در مرز سومار به دلیل بارشهای اخیر و نبود امکانات رفاهی مناسب در این مرز صدای رانندگان کامیون را درآورده است و به گفته آنها به نظر میرسد دستگاههای متولی امر در تامین رفاهیات این مرز عاجزند و وظیفه ایجاد آن را به هم پاسکاری میکنند.
وضعیت مرز سومار و گلایه رانندگان را که با مدیرکل گمرک استان کرمانشاه در میان گذاشتیم، در جواب گفت: وضعیت پیش آمده در مرز سومار در نتیجه بارندگیهای شدید چند روز اخیر بوده است به گونهای که برق و اینترنت آنجا چند روزی قطع شد.
علی اصغر عباس زاده افزود: با وجود رفع مشکل قطعی برق و اینترنت متاسفانه طرف عراقی میگوید به دلیل بارندگی نمیتواند با لیفتراک بارهای سنگین را خالی کند.
وی در خصوص وضعیت سرویسهای بهداشتی مرز نیز گفت: ما 12 چشمه سرویس بهداشتی در آنجا احداث کرده ایم، اما بارندگیها باعث پر شدن چاه فاضلاب شده است ضمن اینکه ساماندهی این امور طبق اساسنامه بر عهده گمرک نیست و راهداری باید در این خصوص پاسخگو باشد.
اما مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان کرمانشاه این موضوع را رد کرد و گفت: راهداری فقط در قبال 2 مرز رسمی پرویزخان و خسروی مسوول است و، چون طرف عراقی هنوز مرز سومار را به رسمیت نشناخته است لذا ما نیز ردیف بودجهای برای هزینه در آنجا نداریم.
سید شهرام کهریزی افزود: ما حتی یک ریال هم از مرز سومار درآمد نداریم لذا بهتر است که خود گمرک که در مرز درآمدزایی دارد اقدام به ساماندهی آنجا کند.
کهریزی، اما راهکار نهایی را ورود وزارت امور خارجه به قضیه و شناساندن مرز سومار به صورت یک مرز رسمی از طرف کشور عراق عنوان کرد.
علیرضا نظری فرماندار گیلانغرب نیز در پاسخ به خبرنگار ایرنا در خصوص امکانات رفاهی مرز سومار گفت: در مرز سومار ما 2 پارکینگ بزرگ داریم که امکانات رفاهی و رستوران جهت رفع نیازهای اولیه رانندگان را دارد و رانندگان میتوانند تا از سرگیری صادرات به کشور عراق به این پارکینگها مراجعه کنند.
وی با بیان اینکه اولویت تخلیه بار با کامیونهایی است که اقلام فاسد شدنی دارند، افزود: ظرفیت پارکینگ طرف عراقی در آن طرف مرز (مندلی) پر شده است برای همین کامیونهای ایرانی را پذیرش نمیکنند.
نظری با اشاره به رایزنیهای انجام شده با طرف عراقی ابراز امیدواری کرد که این مشکل به زودی برطرف شود.
به گفته وی هم اکنون روزانه بیش از 400 کامیون کالاهایشان را از مرز سومار به عراق صادر میکنند.
-
پنجشنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۶:۱۲
-
۵ بازديد
-
-
عصر کرد
لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/910931/