عصر کرد

آخرين مطالب

رشد صنعت فرانچایز بدون توجه به توسعه پایدار بی‌معناست اقتصادی

رشد صنعت فرانچایز بدون توجه به توسعه پایدار بی‌معناست
  بزرگنمايي:

عصر کرد - به گزارش خبرنگار مهر، حامد رفیعی، سرپرست مرکز تأمین مالی و توسعه سرمایه‌گذاری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری در پنل تخصصی تأمین مالی و سرمایه‌گذاری و نقش آن در توسعه صنعت فرانچایز در ششمین همایش بین‌المللی نمادسپاری (فرانچایز) ایران گفت: صنعت فرانچایز در کشور به‌عنوان یک صنعت نوپا شناخته می‌شود و معاونت علمی ریاست جمهوری طی ماه‌های گذشته جلسات منظم و متعددی در این حوزه برگزار کرده است.
وی با اشاره به برگزاری این جلسات با حضور چهره‌هایی همچون آقای مولایی افزود: در این نشست‌ها درباره نحوه تأمین مالی صنعت فرانچایز و همچنین نقش فرانچایز در تسهیل تأمین مالی در اقتصاد، به ویژه در زیست‌بوم شرکت‌های دانش‌بنیان، بحث و تبادل نظر شد. به گفته رفیعی، در این مسیر نیازمند نوآوری در ابزارهای تأمین مالی و حرکت به سمت روش‌های انعطاف‌پذیرتر هستیم.
سرپرست مرکز تأمین مالی معاونت علمی خاطرنشان کرد: هرچند ارائه‌ای برای معرفی ایده‌ها و راهکارها آماده شده بود، اما به دلیل ضیق وقت امکان ارائه کامل آن فراهم نشد. با این حال، این مطالب در اختیار حاضران قرار خواهد گرفت.
وی با تاکید بر اهمیت دارایی‌های نامشهود در زیست‌بوم دانش‌بنیان افزود: صنعت فرانچایز با تقویت نشان‌های تجاری و دارایی‌های نامشهود می‌تواند نقش قابل توجهی در توسعه اقتصاد دانش‌بنیان ایفا کند. به گفته رفیعی، آئین‌نامه‌های مرتبط در وزارت اقتصاد تصویب شده و در کمیته‌های تخصصی شورای ملی تأمین مالی نیز به بحث گذاشته شده است.
رفیعی در ادامه سخنان خود به مزایای فرانچایز برای کسب‌وکارهای نوپا اشاره کرد و گفت: آمارهای جهانی نشان می‌دهد بین 70 تا 90 درصد کسب‌وکارهای مستقل بدون حمایت شکست می‌خورند، اما در قالب فرانچایز، همین میزان کسب‌وکارها به موفقیت می‌رسند. این امر نشان‌دهنده نقش حیاتی فرانچایز در پایداری و رشد کسب‌وکارهاست.
وی با بیان اینکه در کشور نیاز به گسترش فرهنگ فرانچایز وجود دارد، افزود: جا انداختن این مفهوم در میان بخش‌های حاکمیتی و خصوصی ضروری است. همچنین ایجاد بانک‌های اطلاعاتی موفق، توسعه شتاب‌دهنده‌های تخصصی و راه‌اندازی صندوق‌های حمایتی از نیازهای اصلی این صنعت است.
سرپرست مرکز تأمین مالی معاونت علمی همچنین بر ضرورت آموزش، افزایش آگاهی تخصصی و برگزاری رویدادهای ویژه برای جوامع هدف از جمله فعالان زیست‌بوم دانش‌بنیان تأکید کرد و گفت: در این حوزه معاونت علمی از سه منظر ورود کرده است؛ حمایت از شرکت‌های دارای ظرفیت فرانچایزینگ، ایجاد صندوق‌های حمایتی برای شتاب‌دهنده‌ها و آموزش تخصصی برای فعالان.
رفیعی در پایان با اشاره به الگوهای موفق جهانی در تأمین مالی فرانچایز تصریح کرد: در دنیا روش‌هایی نظیر چایزهای مشارکتی، تأمین مالی جمعی ویژه فرانچایزها، و لیزینگ‌های تخصصی توسعه یافته‌اند که می‌توان با بومی‌سازی آن‌ها در کشور، زمینه رشد پایدار صنعت فرانچایز ایران را فراهم کرد. وی افزود: باید از رویکرد رشد صرف فاصله بگیریم و به توسعه پایدار صنعت فرانچایز بیندیشیم تا سال‌های آینده شاهد تثبیت این صنعت به‌عنوان یکی از پایه‌های اقتصاد دانش‌بنیان کشور باشیم.
کد خبر 6450416

عصر کرد

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/994047/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آدم باید شرایط ادعا رو داشته باشه!

سود بارسا از فروش مدافع فرانسوی

ستاره جنجالی می‌خواهد برای چلسی بازی کند

گومیس: خیلی خوشحالم که رونالدو در لیگ عربستان بازی می‌کند

علیزاده: نباید فقط بازیکن صادر کنیم

دستیار اسپانیایی شمسایی به ایران رسید

چرا با کاهش نرخ دلار سفره ها بزرگ نشد؟

تیم سیار انتقال خون کرمانشاه نهم اردیبهشت در سرپل ذهاب مستقر می‌شود

روز دختر یادآور الگوی زن مسلمان در ولایت‌مداری است

سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل با معاون امور شعب بانک دی دیدار کرد

کشف نظم پنهان در دنیای کوانتوم

نقش مهاجران افغانستانی در اقتصاد ایران

کیهان: آمریکا و اسرائیل تقسیم کار کرده اند/ مذاکره به ترامپ، سپرده شده، پارس کردن به نتانیاهو

رباط؛ پیر با ابهت اما فراموش شده کوه‌های هزار مسجد

بندر شهید رجایی؛ شریان حیاتی اقتصاد ایران در آستانه غفلت

رشد صنایع فولاد کردستان با اجرای پروژه‌های زیرساختی و صنعتی بزرگ

اقتصاد ایران به قله 130 میلیارد دلاری رسید

درویش: نظری جویباری گفت استقلال 1900 میلیارد بدهی دارد، ما هم صد یا دویست میلیارد بدهی داریم

کارشناسی داوری بازی نفت آبادان و شهرداری نوشهر

حواشی جنجالی و درگیری های باورنکردنی بازی نفت آبادان و شهرداری نوشهر

کارشناسی داوری بازی استقلال و پیکان

جباری در نقش ژنرال؟ داستان قلعه نویی با جباری تکرار می شود؟

هادی شکوری: چون بازیکنان استقلال در هتل سیروس دین محمدی را دیدند پیش از بازی به سمت او نرفتند

کارشناسی داوری بازی نساجی و گل گهر

حواشی جنجالی بازی نساجی و گل گهر

صحبت های خداداد عزیزی درباره جنجال های وی ای آر در بازی فولاد و تراکتور

خداداد عزیزی: من سپر بلای بازیکنان تراکتور هستم تا اجازه ندهم حاشیه وارد باشگاه بشود

شوخی پیامکی سید مهدی رحمتی با خداداد عزیزی

هادی شکوری مربی استقلال: بازیکنان پتانسل و کیفیت بالایی دارند و واقعا دلم سوخت که جایگاه باشگاه این است

صحبت های هادی شکوری درباره تاثیر فنی و روحی مجتبی جباری روی بازیکنان استقلال

رشد صنعت فرانچایز بدون توجه به توسعه پایدار بی‌معناست

خداداد عزیزی: چه کسی گفته است بازیکنی که سی میلیارد می گیرد باید فحش ها را تحمل کند

صحبت های یحیی گل محمدی درباره درگیری لفظی با خداداد عزیزی

واکنش یحیی گل محمدی به شایعات نقل و انتقالاتی فولاد

صحبت های خداداد عزیزی درباره درگیری لفظی با یحیی گل محمدی

حواشی بازی ملوان و سپاهان

واکنش یحیی گل محمدی به شایعه پیشنهاد مربیگری استقلال و پرسپولیس در نیم فصل

کشف 2 تن گوشت اسب در قروه

بدون شبکه‌سازی اقتصادی، بهره‌وری در کشور محقق نمی‌شود

کارشناسی داوری ملوان - سپاهان

آنچلوتی سرمربی برزیل تا جام جهانی

یحیی گل محمدی سرمربی فولاد: برای برد مقابل تراکتور به میدان آمدیم

کنایه میثاقی به قطع شدن VAR در فولاد آره‌نا

میثاقی: رأی شجاع اصلا عادلانه نبود

توضیحات خبیری در مورد قطعی VAR مقابل تراکتور

یحیی یک فصل دیگر در فولاد!

توضیحات خسروی درمورد وقفه طولانی بازی فولاد-تراکتور

گفتگو بی‌پرده با حبیبی‌نژاد، ستاره تازه شناخته شده لیگ!

قطع برق تمرین اتلتیکومادرید را خراب کرد!

اینفوگرافیک هفته گذشته فوتبال ایران