تجمع مردم پاوه در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی در غزه
سیاسی
بزرگنمايي:
عصر کرد - به گزارش خبرنگار مهر، پیش از ظهر چهارشنبه، مردم شهر پاوه با حضور پرشور خود در میدان شهدای این شهر، خشم و انزجار خود را نسبت به جنایات وحشیانه رژیم صهیونیستی در نوار غزه اعلام کردند.
در این تجمع اعتراضی، اقشار مختلف مردم اعم از زنان، مردان، جوانان، روحانیون، فرهنگیان، دانشآموزان و بازاریان حضور داشتند و با سردادن شعارهای کوبندهای چون «مرگ بر اسرائیل»، «مرگ بر آمریکا» و «فلسطین تنها نیست»، بار دیگر حمایت همهجانبه خود را از مردم مظلوم و مقاوم غزه اعلام کردند.
شرکتکنندگان در این تجمع، با در دست داشتن پلاکاردهایی که بر آنها جملاتی در حمایت از مقاومت فلسطین و محکومیت کودککشی رژیم صهیونیستی نوشته شده بود، خواستار واکنش جدی و قاطعانه مجامع بینالمللی نسبت به جنایات صهیونیستها شدند.

جمعیت حاضر همچنین با ابراز همبستگی با مردم فلسطین، از کشورهای اسلامی خواستند تا به مسئولیت دینی و انسانی خود عمل کرده و در برابر تجاوزات و نسلکشی آشکار رژیم صهیونیستی سکوت نکنند.
این تجمع که با فضای معنوی و پرشوری برگزار شد، با قرائت بیانیهای در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی و تاکید بر تداوم حمایت از آرمان فلسطین به پایان رسید.
کد خبر 6436878
-
چهارشنبه ۲۷ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۴:۴۸:۳۵
-
۲۵ بازديد
-

-
عصر کرد
لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/987782/