عصر کرد

آخرين مطالب

بوژوویچ همان اتفاق برانکو-پرسپولیس را می‌خواهد! ورزشي

بوژوویچ همان اتفاق برانکو-پرسپولیس را می‌خواهد!
  بزرگنمايي:

عصر کرد - ورزش 3 / میودراگ بوژوویچ با وجود اینکه حدود یک ماه است هدایت استقلال را برعهده داشته و در این بین هم یک فیفادی سپری شده، اما رقابت‌های پرفشاری انجام داده و در 6 بازی، ازجمله دربی، روی نیمکت آبی‌ها نشسته که طی این مدت هنوز طعم برد را نچشیده، ولی با استناد به این آمار ظاهری، شاید نتوان قضاوت درستی درباره این سرمربی داشت، چراکه شرایط آبی‌ها در این فصل نرمال نبوده و برای درک کامل آن، باید به عوامل متعددی توجه کرد.
اولین حضور بوژوویچ روی نیمکت استقلال و ثبت نخستین بازی او به‌عنوان سرمربی این تیم، در دربی برگشت اتفاق افتاد؛ آن هم در شرایطی که او حتی در آخرین تمرین تیمش شرکت نداشت و در همان زمان مشغول بستن قرارداد بود و چند ساعت مانده به شروع بازی به بازیکنان معرفی شد و با این شرایط نمی‌توان شکست برابر پرسپولیس (و حتی اگر برنده می‌شد) را به حساب تدابیر تاکتیکی و آماده‌سازی او برای این بازی دانست.
این سرمربی که چالش سختی را در شروع کارش با حضور در دربی پذیرفت، در دو بازی بعدی رودرروی النصر عربستان قرار گرفت که بازی مقابل این تیم پرستاره با توجه به شرایط حریف و سطح انتظارات، نتیجه‌اش برای بسیاری از پیش مشخص بود اما با این حال، عملکرد استقلال در بازی رفت تهران، آنقدر امیدوارکننده بود که بسیاری را به صعود آبی‌پوشان امیدوار کرد و حتی اگر در بازی برگشت اشتباهات فردی گریبان‌گیر تیم نمی‌شد، شاید این اتفاق دور از دسترس نبود.

عصر کرد

بوژوویچ که پس از جدایی ناگهانی پیتسو موسیمانه تصمیم گرفت در این رقابت‌های پرچالش کار را در جمع آبی‌ها شروع کند، پس از سپری کردن جدال با پرسپولیس و دو دیدار با النصر، به استقبال آخرین مسابقه سال 1403 با ذوب‌آهن رفت و صاحب یک امتیاز در فولادشهر شد.
ذوب‌آهن که در دور رفت و در تهران استقلال را با سه گل شکست داده بود، در اصفهان مقابل شاگردان بوژوویچ به تساوی رسید که آبی‌ها در این بازی نمایش هجومی و بهتری نسبت به سه جدال قبلی داشتند و اگر فرصت‌سوزی نفراتی مثل مسعود جوما در این مسابقه نبود، شاید به برد هم می‌رسیدند و جدال با خیبر خرم‌آباد هم با وجود اینکه هجومی و همراه با گل شروع شد، می‌توانست در همان 15 دقیقه پایانی با برد آبی‌ها تمام شود که موقعیت‌های پرشمار و دو بار ضربه به تیرک، با گل و برتری همراه نبود.
بازار


بوژوویچ در شرایطی که استقلال طی دیدارهای اخیر حداقل چهار غایب کلیدی در هر بازی داشته و در دو مسابقه اخیرش برابر خیبر و تراکتور هم 7 بازیکن ازجمله روزبه چشمی، رافائل سیلوا، ایمان سلیمی، آرش رضاوند و... را در لیست نفراتش نمی‌دید، فردا هم با این تعداد غایب رودرروی فولادِ رده چهارمی قرار می‌گیرد، ولی با این وجود امیدوار به کسب نتیجه است.


بوژوویچ که پس از پایان نقل و انتقالات زمستانی به استقلال پیوست و مثل استقلال خوزستان که نفراتی مثل تیوی بیفوما، کاینا نونس و... را به خدمت گرفت را نتوانست جذب کند، در نشست خبری امروز ابراز امیدواری کرد تا حمایت تماشاگران را پشت سرش داشته باشد و بتواند تیمش را در مسیر قهرمانی جام حذفی قرار بدهد و در مسیر پرسپولیس و برانکو در شروع کارشان پیش برود.

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/983356/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تفاوت فوتسال و فوتبال ایران از نگاه وحید شمسایی

مهران غفوریان: هر چقدر شمسایی برنج نمی خورد شما بخورید

رقابت جذاب دوز بین وحید شمسایی و مهران غفوریان

رقابت پانتومیم بین وحید شمسایی و مهران غفوریان

شمسایی: در فوتسال هم صد در صد خرافات وجود دارد

شمسایی: اگه بازیکنی زیاد از حد تک روی کند، پرتش می کنم بیرون!

آنچلوتی رفتنیه، سرمربی بعدی کیه؟

نواقص ورزشگاه 6 هزار نفری سنندج برطرف می‌شود

عکس: نمایی زیبا از جدال بهار و زمستان در ارتفاعات سقز

چالش انتخاب بازیکن برتر با وحید شمسایی

شمسایی: در استقلال چهاردستگی و باندهای عجیب وجود داشت تا نتوانیم قهرمان آسیا شویم

گزینه شماره یک مدیرعاملی پرسپولیس!

تصمیمات ناکارآمد اقتصاد ایران را ضعیف کرد/ برای توسعه اقتصادی در انتظار لغو تحریم‌ها هستیم

زمان جدید قطعی برق کرمانشاه فردا یکشنبه 31 فروردین 1404 + جدول خاموشی برق کرمانشاه در 24 ساعت آینده

خلاصه بازی الجزیره 2 - شباب الاهلی 1

محمد سیانکی: آقای چمنیان شما یکبار نیامدید مسابقات باشگاهی تهران را ببینید!

عباس چمنیان: اینکه ما نتوانستیم در همه ی بازی ها کیفیت بازی را در سطح بالا نگهداریم، اشکال من است

خلاصه بازی استون ویلا 4 - نیوکسل 1

عباس چمنیان: من نه هیچ وقت فست فودی زدم، نه در ساخت و ساز بودم و نه کار اقتصادی دیگه ای انجام دادم

عباس چمنیان : همه ی مربیان دوست دارند خودشان را وارد چالش کنند

رضا نوروزی : یکی از ایرادهای من به آقای چمنیان، بحث استعدادیابی و دستیاران ایشان بود

دلیل جالب شمسایی برای ادامه ندادن فوتسال در اروپا

کابوس تازه رئال مادرید؛ زانوی رودیگر درد دارد!

دلیل درگیری سروش رفیعی و کاپیتان سپاهان مشخص شد

داور تصمیمات بهتری می‌گرفت به بارسا نمی‌باختیم!

خبرشوکه کننده از نوزاد انسان نما حاصل یک جانور در این روستا+تصویر عجیب

تابو‌های اقتصاد ایران

بی‏‏‌اعتمادی به دلار، تهدیدی برای ثبات اقتصاد جهانی

بزرگداشت عطار، سعدی و پروین در کوالالامپور

گل دوم الجزیره به شباب الاهلی

بی‌دلیل نبود نفس پاری‌سن‌ژرمن را گرفتند؛استون‌ویلا 4-1 نیوکسل را قلع و قمع کرد

کامبک مال ماست، طعنه بارسا به رئال

واکنش رسمی پرسپولیس به اسامی جایگزینی درویش

گل سردار آزمون سریع تقدیم شد

برخورد ضربه سردار آزمون به تیردروازه الجزیره

رضا رجبی: دنبال زدن من پیش اسدی هستند

برگ برنده رئال؛ غیبت نیکو ویلیامز در برنابئو!

گل اول آاس رم توسط شومورودوف در دقیقه 4

واکنش بیفوما به توافق با باشگاه آینده!

جزئیات حمله باورنکردنی اشرار به قهرمان بوکس | اوباشی که در خیابان بهشتی خون به‌پا کرده بودند به صحنه جرم بازگشتند

معرفی آثار پذیرفته شده در بخش بازخوانی دومین رویداد تگ گویی عاشورایی

پشت صحنه اتاق گریم مراحل تبدیل بهتاش به میمون!

(16+) صحنه وحشتناک درگذشت 2 قاضی مشهور | شدت تصادف بسیار بالا بوده است + فیلم

ضرورت تعامل همه دستگاه‌های آذربایجان شرقی در جهت حمایت از سرمایه‌گذاری

چهره متفاوت سنا حسینی (سارا پایتخت) در کنار بهرام افشاری / عکس

اجاره یک اتاق از خانه در تهران رونق گرفت!

گزارش از تنبیه بدنی 13 دانش‌آموز در سنندج

بازدید فرماندار سنندج از روستای نران / برنامه‌ریزی برای مراسم بزرگداشت سنجرخان وزیری

شمارش معکوس انفجار بمب پنهان در اقتصاد ایران آغاز شد

فرود اضطراری قیمت‌ها در بازار ارز؛ قیمت درهم امارات تغییر کانال داد و لیر سقوط کرد/ ترمز اقتصاد مالزی در آغاز 2025 کشیده شد