عصر کرد

آخرين مطالب

کارگردان اصفهانی:«آقاجون»سمبل موفقیت من است؛«تئاتر» هنری آمیخته با عشق اجتماعی

کارگردان اصفهانی:«آقاجون»سمبل موفقیت من است؛«تئاتر» هنری آمیخته با عشق
  بزرگنمايي:

عصر کرد - خبرنگار مهر، گروه استان‌ها: چشم‌های ماشی دم کرده‌اش را در چشم‌های من می‌چکاند، سرتا پا سیاه پوشیده، می‌خندند و دستی بر ریش‌های بلند جو و گندمی اش می‌کشد و می‌گوید: «ببخشید با کمی تأخیر رسیدم.» دست‌هایش را به هم گره می‌زند و در اتاق آبی مصاحبه می‌نشیند. قیژ قیژ صدای کاپشن مماس می‌شود با صندلی. پا روی پا می‌اندازد، دست‌هایش را در هم گره می‌کند و آماده می‌شود تا من سوالات ماسیده در ذهنم را بر زبان بیاورم.
بسیاری از مردم او را با شخصیت «آقاجون» می‌شناسند. عباس جلیل زاده، جوان 36 ساله‌ای است که 30 مهر 1367 متولد شده و تحصیلات دانشگاهی رشته الکتروتکنیک دارد و همچنین در رشته کارشناسی کارگردانی سینما تحصیل کرده. او دقایقی را با خبرنگار مهر به گفتگو نشسته تا از فراز و نشیب هنر تئاتر و بازیگری در اصفهان سخن گوید و ما را به صحنه نمایش‌هایی که با جان و دل و به سختی اجرا کرده، ببرد.
از او درباره چرایی علاقه‌اش به تئاتر و هنر پرسیدیم: «همه چیز از بچگی آغاز شد با همان حس و حال کودکی، مادرم شاغل بود، من مهد کودک می‌رفتم و از همان ابتدای طفولیت در فضای بسیار فرهنگی بزرگ شدم. از بچگی که همه عاشق شغل‌های خلبانی، دکتری و معلمی بودند من دوست داشتم هنرپیشه شوم و می‌توان گفت تماشای بسیار برنامه‌های کودک و هم‌ذات‌پنداری من با کاراکترها عامل اصلی ایجاد این علاقه بود.»

عصر کرد

تئاتر دانش آموزی اولین صحنه ورود جلیل‌زاده به صحنه واقعی تئاتر بود، او در این باره اظهار می‌کند: «سوم راهنمایی بودم که برای تئاتری که برای جشنواره دانش‌آموزی آماده می‌شد، تست دادم و از بین ٥٠ نفر برای بازی پذیرفته شدم و کار من از همین تئاتر و در سال 1383 آغاز شد، در آن دوران فقط تمرین می‌رفتم و آموزش می‌دیدم و از سال 1385 به صورت حرفه‌ای تئاتر را آغاز کردم.»
این بازیگر تئاتر که بر این باور است عدم مخالفت پدر و مادرش برای ورود به تئاتر در واقع تشویقی برای ادامه مسیرش بوده، ابراز می‌کند: «هر چند خانواده‌ام مرا در انتخاب‌هایم آزاد گذاشته‌اند اما من سال‌های زیادی را با دستمزد بسیار ناچیز بازی کردم، در سن 25 سالگی اولین اخطار را از خانواده‌ام در خصوص درآمد گرفتم اما باز هم ادامه دادم و امیدوار به آینده بودم.»
کارگردانی تئاتر از دیگر فعالیت‌های جلیل‌زاده در کارنامه کاری‌اش است، او در این باره می‌گوید: «کارگردانی برای من یک چالش بزرگ و بسیار جدی بوده و به نظرم بسیار سنگین و با مسئولیت است، چه برای تئاتر و چه برای تلویزیون و سینما، الان که به گذشته نگاه می‌کنم می‌بینم من بعد از جایی در حرفه بازیگری، بسیار دغدغه کارگردانی داشتم تا حدی که در کارهایی که بازی می‌کردم همیشه ایده‌های خودم را فراتر از یک بازیگر به کارگردان می‌دادم، البته به عنوان پیشنهاد گاهی تأیید و گاهی هم رد می‌شد، اما برایم جذاب بود تا جایی که باعث شد من در رشته کارگردانی تحصیلاتم را ادامه دهم و جدی تر دنبال کنم. امروز نیز هر بار کتاب می‌خوانم و یا می‌نویسم و یا حتی داستانی را می‌شنوم بی اختیار در ذهنم تصویرسازی می‌کنم و این همیشه برایم جذاب است و ممکن است مدت‌ها درگیر خلق موقعیت‌های مختلف در ذهنم نسبت به یک موضوع باشم.»

عصر کرد

او در خصوص تجربه کارگردانی‌اش نیز می‌گوید: «از سال ١٣٩٢ دو نمایش کودک به نام «یه آسمون آبی» که نویسنده‌اش هم خودم بودم و «گربه‌های محله قانزاریا» را کارگردانی کرده ام و بعد از آن با نوشتن نمایشنام ه‌های خیابانی «محمود و محبوبه» و «کمکم کن» و کارگردانی این نمایش‌ها رکورد بیشترین اجرای نمایش خیابانی در یک ماه را به نام خودم و گروهم در آن سال‌ها ثبت کردم و پس از آن با یک کار کمدی با نام «پنجه طلا» فضای کمدی آن سال‌ها را تجربه کردم که با حدود یکصد اجرا در سال ١٣٩٧ در شهر اصفهان آن پروژه را هم به سر انجام رساندم».
این کارگردان تئاتر ادامه می‌دهد: «سال بعد هم یک نمایش با نام «کی داده کی گرفته» را کارگردانی کردم که متأسفانه همزمان شد با آمدن ویروس کرونا و نتوانستم آن کار را روی صحنه ببرم و با آمدن کرونا و تعطیلی سالن‌های نمایش به سمت کارگردانی تصویر رفتم و شروع به ساختن کارهای تلویزیونی ومجازی کردم، در واقع کرونا باعث شد که من به عنوان کارگردان پشت مانیتور نشستم و تصویر را تجربه کردم و از معروف‌ترین کارهایم در این فضا «ماجراهای آقاجون» بود که به سفارش تلویزیون یک سال هر هفته پخش می‌شد.
او درباره شخصیت «آقا جون» می‌گوید: «آقاجون برای من فقط یک شخصیت نمایشی یا تیپ نیست، برای من سال‌ها تلاش و تجربه و در مجموع برای من در زندگی هنری‌ام یک سمبل موفقیت است.»
جلیل زاده تئاتر را هنری آمیخته با عشق توصیف می‌کند و ادامه می‌دهد: «هنر تئاتر از ظرفیت‌های بالایی برخوردار است که می‌تواند به تمام ابعاد جامعه بپردازد و دغدغه‌ها، مطالبات و ظرفیت‌های مردم این سرزمین را به مسئولان یادآوری کند.»
کد خبر 6428800

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/982766/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کارشناسی داوری مارک کلاتنبرگ: گل اول سپاهان به پرسپولیس مردود بود / اظهارنظر درباره پنالتی میلاد و اخراج شکاری در رسانه عادل فردوسی پور

آبرسانی پایدار به شهرهای دهگلان و قروه در مسیر نهایی؛ طرح انتقال آب سد آزاد در آستانه بهره‌برداری گسترده

شبى که باد در شاخ هایم پیچید در قالب نمایش ملودرام به روی صحنه می رود

اشتباهی استراتژیک !

چرا خروس‌ها در سپیده دم بانگ سر می‌دهند؟

علیرضا منصوریان پیشکسوت استقلال: بهترین بازی برای من دربی 3-2 نبود، بازی السد بود که با ژاوی آن ها را حذف کردیم

واکنش علیرضا منصوریان پیشکسوت استقلال به عکسی مشترک با فرهاد مجیدی

واکنش علیرضا منصوریان پیشکسوت استقلال به فحاشی ها علیه علیرضا بیرانوند

کارشناسی داوری دیدار گل گهر - استقلال

کارشناسی داوری دیدار هوادار - مس رفسنجان

کارشناسی داوری دیدار پرسپولیس - سپاهان

کارشناسی داوری دیدار تراکتور - ملوان

آیا پنالتی سپاهان مقابل پرسپولیس گرفته نشد؟

غافلگیری ناگهانی بیرانوند در ورزشگاه یادگار امام

علیرضا منصوریان : باید بقیه بازیکنان خودمان را از نظر بدنی به سطح ستاره‌های تیم ملی برسانیم

ستاره النصر مقابل استقلال حالا گل خالی نمی‌زند! ‏

علیرضا منصوریان : به نظرم تراکتور قهرمان می‌شود اما در فوتبال هیچ چیزی بعید نیست

دفاعیه یحیی درباره وقت‌کُشی: بلد نیستیم

علیرضا منصوریان پیشکسوت استقلال: موسیمانه واقعا من را سورپرایز کرد

علیرضا منصوریان پیشکسوت استقلال: اصلا قبول ندارم که می‌گویند برخی بازیکنان در حد تیم نیستند

علیرضا منصوریان: 700 هزار دلار در زمان سعادتمند طلبکار بودم، که به باشگاه بخشیدم

علیرضا منصوریان: مجتبی جباری را به عنوان یک سرمایه بزرگ نباید الان بسوزانیم

گزینه پیشنهادی دولت برای وزارت اقتصاد مشخص شد؟

گل اول النصر به القادسیه توسط مانه

گل دوم القادسیه به النصر توسط اوبامیانگ

خاطره جالب علیرضا منصوریان از دعوای شدید و قهر با برادر پرسپولیسی‌اش

مدیرعامل تراکتور و یک پیام فرهنگی بعد از صدرنشینی!

کارتال: یک پرسپولیس جدید می‌سازم

گل‌محمدی: از حالا به فکر تراکتور هستم

پاستورلو: مطمئنم طارمی خیلی به اینتر کمک می‌کند!

شادی بازیکنان و کادر فنی فولاد با هواداران پس از برتری مقابل شمس آذر

حمایت علیرضا منصوریان از بازیکنان استقلال و کاپیتان های تیم

محسن تنابنده از پایتخت می‌گوید | خاطرات محسن تنابنده از نگارش پایتخت +ویدئو

آیا پنالتی سپاهان مقابل پرسپولیس گرفته نشد؟ + کارشناسی داوری صحنه‌های مشکوک بازی

شعر ترکی استاد شهریار

علیرضا منصوریان پیشکسوت استقلال: ما در بدترین دوران فوتبال استقلال قهرمان جام حذفی شدیم

علیرضا منصوریان: استقلال و پرسپولیس هستند که پیشکسوتان را بزرگ می‌کنند

علیرضا منصوریان: ما باید در این یک و ماه نیم باقی مانده سپاهان را در جام حذفی شکست دهیم

عملکرد عالی حامد لک در لیگ برتر بیست و چهارم فوتبال ایران

علیرضا منصوریان: موسیمانه خیلی خوشحال بود که با این قرارداد وارد فوتبال ما شد

تغییرات پرتعداد و عجیب استقلال از زبان علیرضا منصوریان پیشکسوت باشگاه

ماجرای دیر رسیدن علیرضا منصوریان به جلسه پیشکسوتان استقلال

حمایت علیرضا منصوریان پیشکسوت استقلال از سیدحسین حسینی

شوخی علیرضا منصوریان با مهدی توتونچی؛ چرا شما چایی می‌خورید ؟ برای من هم بریزید!

کل‌کل جالب رئال و بارسلونا علیرضا منصوریان با مهدی توتونچی

ارتش، بازوی ولایی نظام و حافظ عزت و امنیت ایران اسلامی است

صحبت بازیکنان با داور سر صحنه VAR نیمه اول

وقتی مغز فریبمان می‌دهد؛ دانشمندان می گویند رنگ بنفش وجود ندارد!

کتاب «فرود در رضوان»؛ کتابی برای پرواز یک قهرمان در کرمانشاه رونمایی شد

جملاتی دردناک از کتاب های داستایوفسکی