عصر کرد

آخرين مطالب

رشد شاخص کل در دومین روز کاری سال 1404؛ بازار در مسیر تعادل سیاسی

رشد شاخص کل در دومین روز کاری سال 1404؛ بازار در مسیر تعادل
  بزرگنمايي:

عصر کرد - به گزارش می‌متالز، در دومین روز کاری سال 1404، تالار شیشه‌ای سبزپوش شد و شاخص کل با افزایش 25 هزار واحدی به رقم 2 میلیون و 766 هزار واحد رسید. شاخص هم‌وزن نیز با رشد 0.4 درصدی، سطح 804 هزار واحد را لمس کرد.
ارزش معاملات خرد با افت 46 درصدی به 2065 میلیارد تومان رسید که حجم کم معاملات به دلیل تعطیلات پیش رو است.
با این حال، حقیقی‌ها برای دومین روز متوالی ورود پول 259 میلیارد تومانی را رقم زدند که نسبت به روز قبل کم‌تر بود. همچنین صندوق‌های درآمد ثابت حدود 1338 میلیارد تومان نقدینگی را ثبت کردند. از طرف دیگر صندوق‌های طلا با خروج پول 76 میلیارد تومان مواجه شدند.
صنایع بانک‌ها، فلزات اساسی، محصولات شیمیایی و سیمان امروز (چهارشنبه، 06 فروردین 1404) در مرکز توجه سرمایه‌گذاران بودند و بیشترین میزان جذب نقدینگی را به این صنایع شاهد بودیم.
خبر‌های مهم امروز طبق تازه‌ترین گزارش بانک مرکزی، از متغیر‌های پولی و اعتباری، حجم کل نقدینگی در پایان بهمن‌ماه 1403 به مرز 10 هزار همت رسیده است.
شفاف‌سازی بانک‌ها درباره آثار تغییر نرخ تسعیر ارز بانک مرکزی در تازه‌ترین بخش‌نامه خود نرخ تسعیر اقلام پولی دارایی‌ها و بدهی‌های ارزی شبکه بانکی برای نیمه دوم سال را اعلام کرد. طبق اعلام بانک مرکزی، نرخ هر یورو باید در تسعیر دارایی‌های ارزی بانک‌ها 74 هزار و 403 تومان و هر دلار 68 هزار و 120 تومان در نظر گرفته شود. این ارقام متناسب با معاملات 28 اسفند سال قبل در مرکز مباله ارز و طلای ایران تنظیم شده است.
همچنین بانک‌های پذیرفته شده در بازار سرمایه، در گزارش‌های جدید خود در این زمینه شفاف‌سازی کردند. تاکنون بانک‌های ملت، پارسیان، سامان، صادرات، اقتصاد نوین و خاورمیانه در این باره توضیح داده‌اند.
تعداد سبدگردان‌های بورس به 130 شرکت رسید «محسن عرب‌زاده» مدیر نظارت بر نهاد‌های مالی سازمان بورس و اوراق بهادار گفت: تعداد شرکت‌های مشاور سرمایه‌گذاری هم در پایان سال 1403 به 30 شرکت رسید. 18 شرکت سبدگردان نیز در سال 1403 مجوز فعالیت دریافت کردند تا مجموع تعداد شرکت‌های سبدگردان فعال در بازار سرمایه به 130 شرکت برسد.
تداوم حمایت وزارت اقتصاد از بازار سرمایه «سید رحمت‌الله اکرمی» سرپرست وزارت اقتصاد، بازار سرمایه را یکی از ارکان مهم اقتصاد دانست و بر نقش آن در رونق اقتصادی تأکید کرد. وی اعلام کرد که وزارت اقتصاد در سال 1404 تمام تلاش خود را برای حمایت و رشد بازار سرمایه به کار خواهد گرفت. همچنین وزیر جدید اقتصاد نیز توجه ویژه‌ای به تقویت بازار سرمایه خواهد داشت.
کارشناسان معتقدند انتشار اخباری در خصوص احتمال مذاکرات غیرمستقیم میان ایران و آمریکا، طی روز‌های اخیر از مهم‌ترین اخبار تأثیرگذار بر بازار سرمایه بوده است و همین مورد جو مثبتی را در بازار ایجاد کرده است.

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/977953/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

محبی بهترین بازیکن روستوف در دیدار با آکرون

سیتی امیدوار به بازگشت هالند در پایان فصل

آموریم: به برونو گفته‌ام که جایی نمی‌تواند برود!

رقیب سردار آزمون یک هیولاست!

مقاومت الهلال برای حضور ژسوس در برزیل

باز شدن پنجره نقل‌وانتقالاتی سپاهان و حل مشکل بن یدر

مدال برنز مهمدی به نقره تبدیل شد

زندانیان کردستان آزاد شدند

واژگونی مرگبار پارس در ثلاث باباجانی با یک فوتی و 5 مصدوم

نظم مالی جهان زیر تیغ ترامپ؛ صندوق بین‌المللی پول و بانک جهانی در چالش بقا/ آمریکا تیر خلاص را خواهد زد؟

پیشنهاد فیلم و کتاب نوروزی به انتخاب‌ منصور ضابطیان

بیش از 18 هزار زائر عتبات عالیات از مرز خسروی تردد کردند

استقلالی‌ها فقط رامین را تشویق کردند

صفوف به‌هم پیوسته نمازگزاران در قروه

صدور هشدار زرد شرایط ناپایدار جوی در کردستان|بارش ها تا پایان هفته ادامه دارد

طبقه متوسط ترکیه در حال فروپاشی است/ پس‌انداز ترک‌ها هر روز آب می‌رود

معرفی کتاب | اسلام و اقتصاد

انجام 3947 مورد امدادرسانی توسط آتش‌نشانان کرمانشاهی

مدارس کرمانشاه فردا پنجشنبه 14 فروردین 1404 تعطیل است؟ | تعطیلی مدارس کرمانشاه پنجشنبه 14 فروردین 1404

بازدید معاون وزیر میراث‌ فرهنگی از طاق‌بستان؛ قلب تپنده گردشگری کرمانشاه

اجرای 673 مأموریت اورژانسی در تعطیلات نوروز کرمانشاه

افزایش 32 درصدی میزان اقامت مهمانان نوروزی در کرمانشاه

تحلیل هوش مصنوعی از منظر علوم انسانی در «خردورزی» هفتم

«امشب به صرف بورش و خون» نمایشی که مدیون بازیگران خود است

بازی‌های بومی محلی‌؛ راوی فرهنگ و آداب و رسوم کردستان

جشن بزرگ «بهار دل‌ها» در محوطه تاریخی بیستون برگزار می‌شود

زلزله در بازار مسکن / قیمت خانه چقدر گران می‌شود؟

اقتصاد ایران در بن‌بست دولتی‌گرایی؛ راه نجات کجاست؟

آنتونی به رئال رسید، ایسکو هم باید به بارسا برسد!

گزینه پرسپولیس به سیاتل پیوست!

طلسم یونانی لیگ برتر در فولاد آره‌نا

دردسر اروپایی بارسا؛ تراشتگن بیاید، شزنی باید برود!‏

هالند شاید ادامه فصل را از دست داده باشد

انتخاب سرمربی جدید مس رفسنجان تا ساعات آینده

مقایسه آمار صادرات نفتی و غیرنفتی ایران از سال 1394 تا کنون

کاپیتان تیم جوانان به شمس آذر پیوست!

تولد سرمربی جوان لیگ پیش از بازی استقلال!

رونی: رئال من را می‌خواست، رویایم بارسا و مسی بود

فیلم/آبروریزی تاریخی شادمهر عقیلی روی صحنه

ادعای بزرگ؛ تردید آنچلوتی، کارلتو شاید برزیلی شود

اسطوره‌های استقلال از ترند مجازی عقب نماندند

جادو یا خرافات؟ شجاعیان از اتفاقات عجیب فوتبال می‌گوید

مدیرروابط عمومی پرسپولیس: هم پنالتی ما سوخت هم گل اول شمس آذر مردود بود

وضعیت آلفونسو دیویس پس از مصدومیت از ناحیه رباط صلیبی زانو / عکس

1403؛ سال سخت اقتصاد ایران/ از تغییر دولت تا ناترازی انرژی

تعطیلی ادارات استان کرمانشاه پنجشنبه 14 فروردین 1404/ آیا پنجشنبه 14 فروردین 1404 ادارات کرمانشاه تعطیل است؟

پیام تبریک استاندار کردستان به مناسبت فرارسیدن روز «جمهوری اسلامی»

شوک به شمسایی و قهرمان لیگ؛ ستاره جوان رباط داد

پدری یعنی قلب بارسا، یعنی مهندس اصلی تیم

خشم فابرگاس؛ بازیکن بایرن که نیستید، متواضع باشید!