عصر کرد

آخرين مطالب

عارف: سهم مناطق آزاد در اقتصاد ملی باید به‌طور دقیق تعریف شود سیاسی

عارف: سهم مناطق آزاد در اقتصاد ملی باید به‌طور دقیق تعریف شود
  بزرگنمايي:

عصر کرد - به گزارش خبرگزاری مهر، محمدرضا عارف در نشست هم‌اندیشی فعالان اقتصادی، مسئولان و مدیران جزیره کیش که در سالن رازی مرکز همایش‌های بین‌المللی کیش برگزار شد؛ با بیان این که مناطق آزاد در دهه‌های اخیر با هدف توسعه اقتصادی و جذب سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی ایجاد شدند، گفت: سهم مناطق آزاد در اقتصاد ملی باید به‌طور دقیق تعریف شود و با ثبات قوانین و سیاست‌های بلندمدت، این سهم می‌تواند به جهش اقتصادی کشور کمک کند.
وی افزود: این مناطق، با توجه به ویژگی‌هایی نظیر آزادی عملیاتی بیشتر در حوزه تجارت و تسهیل امور اقتصادی، توانایی تحقق شعارهای توسعه‌ای را دارند.
معاون اول رئیس‌جمهور با اشاره به چالش‌های قانونی و ثبات قوانین موجود در مناطق آزاد، خاطرنشان کرد: یکی از مشکلات اساسی مناطق آزاد، تغییرات مکرر قوانین است. قانونگذاری اولیه به‌طور کلی مناسب و کارآمد بوده اما عدم ثبات در اجرای آن، مانع تحقق اهداف بلندمدت شده است و برای تحقق مأموریت مناطق آزاد، ثبات قانونی و حذف تضادهای حقوقی امری حیاتی است.
عارف با تاکید بر این که تحقق شعارهای توسعه‌ای مستلزم اتخاذ تدابیر لازم در این زمینه است، افزود: صرفاً اعلام شعارهای بزرگ در خصوص توسعه کافی نیست؛ تحقق این شعارها نیازمند برنامه‌ریزی منسجم، ثبات قانونی و مدیریت یکپارچه است.
وی تعامل با کشورهای همسایه و نقش مناطق آزاد در منطقه را مهم ارزیابی کرد و گفت: یکی از مهم‌ترین اولویت‌های مناطق آزاد، توسعه همکاری‌های اقتصادی با کشورهای همسایه است. کشورهای اوراسیا و شانگهای، فرصت‌های خوبی برای مناطق آزاد ایجاد کرده‌اند و نیاز به تعامل جدی‌تر و عملگرایی در این حوزه باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.
معاون اول رئیس‌جمهور گفت: مناطق آزاد، به ویژه کیش، با توجه به موقعیت جغرافیایی و زیرساخت‌های موجود، قابلیت تبدیل شدن به هاب منطقه‌ای در حوزه‌های گردشگری، آی‌سی‌تی، و های تک را دارند.
معاون اول رئیس‌جمهور با بیان این که یکی از مهم‌ترین موضوعات در سال جدید، جذب سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی است، گفت: برنامه‌ریزی برای شناسایی و جذب سرمایه‌گذاران علاقه‌مند ضروری است؛ چرا که رقبا در منطقه فرصت‌های سرمایه‌گذاری را به‌سوی خود می‌کشند.
دکتر عارف در تکمیل سخنان خود، افزود: در شرایط رقابتی، مناطق آزاد ایران باید به مزیت‌های متمایز خود نظیر قوانین حمایتی، زیرساخت‌های پیشرفته و موقعیت جغرافیایی استراتژیک تکیه کنند.
وی ادامه داد: توجه به سرمایه‌گذاری پیشرفته در فناوری‌های نوین می‌تواند نقش بزرگی در تحقق رشد اقتصادی 8 درصدی داشته باشد و مناطق آزاد باید به بستری برای حضور بخش خصوصی و سرمایه‌گذاری در صنایع‌های تک، دیجیتال، و فناوری سلامت تبدیل شوند.
عارف بر تفاوت‌ها و مزیت‌های جزیره کیش با دیگر مناطق آزاد کشور اشاره کرد و گفت: نگاهی که به کیش وجود دارد باید در چارچوبی متفاوت باشد، چرا که این منطقه با توجه به ویژگی‌های خاص خود می‌تواند پیشرو از دیگر مناطق آزاد باشد.
کد خبر 6418002

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/977728/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آنتونی به رئال رسید، ایسکو هم باید به بارسا برسد!

گزینه پرسپولیس به سیاتل پیوست!

طلسم یونانی لیگ برتر در فولاد آره‌نا

دردسر اروپایی بارسا؛ تراشتگن بیاید، شزنی باید برود!‏

هالند شاید ادامه فصل را از دست داده باشد

انتخاب سرمربی جدید مس رفسنجان تا ساعات آینده

مقایسه آمار صادرات نفتی و غیرنفتی ایران از سال 1394 تا کنون

کاپیتان تیم جوانان به شمس آذر پیوست!

تولد سرمربی جوان لیگ پیش از بازی استقلال!

رونی: رئال من را می‌خواست، رویایم بارسا و مسی بود

فیلم/آبروریزی تاریخی شادمهر عقیلی روی صحنه

ادعای بزرگ؛ تردید آنچلوتی، کارلتو شاید برزیلی شود

اسطوره‌های استقلال از ترند مجازی عقب نماندند

جادو یا خرافات؟ شجاعیان از اتفاقات عجیب فوتبال می‌گوید

مدیرروابط عمومی پرسپولیس: هم پنالتی ما سوخت هم گل اول شمس آذر مردود بود

وضعیت آلفونسو دیویس پس از مصدومیت از ناحیه رباط صلیبی زانو / عکس

1403؛ سال سخت اقتصاد ایران/ از تغییر دولت تا ناترازی انرژی

تعطیلی ادارات استان کرمانشاه پنجشنبه 14 فروردین 1404/ آیا پنجشنبه 14 فروردین 1404 ادارات کرمانشاه تعطیل است؟

پیام تبریک استاندار کردستان به مناسبت فرارسیدن روز «جمهوری اسلامی»

شوک به شمسایی و قهرمان لیگ؛ ستاره جوان رباط داد

پدری یعنی قلب بارسا، یعنی مهندس اصلی تیم

خشم فابرگاس؛ بازیکن بایرن که نیستید، متواضع باشید!

تیبو کورتوا، غایب بزرگ رئال مادرید برای تقابل با رئال سوسیداد

عکس | این صحنه داوری را هرگز ندیده‌اید

شوک به شمسایی و قهرمان لیگ: ستاره جوان رباط داد

ناهید کیانی و کیمیا علیزاده به سبک دنیای انیمه؛ استوری ناهید کیانی از صحنه ماندگار المپیک پاریس

این خبر را سهام عدالتی‌ها بخوانند

چرخش اقتصاد ایران زیر سایه تحریم‌ها؛ نفت جایگاه خود را از دست داد؟+ اینفوگرافیک

صحبت های شنیدنی دکتر شکوری

داستانک/ دلبر گلفروش من

واکنش سعید صادقی به غیبت جنجالی در پرسپولیس

عجیب‌ترین جایزه فوتبالی قرن، 4 شانه تخم مرغ!

پایان فصل برای ستاره ملی‌پوش یوونتوس

آبروریزی تاریخی شادمهر عقیلی روی صحنه/ وقتی شادمهر دیگه خودش نیست! + فیلم

انتشار یادداشت‌های جلال آل احمد برای اولین‌بار

اوکلاهاما میزبان 2 رشته در المپیک لس‌آنجلس شد

کاپیتان مس به سیم آخر زد؛ پیرمان کردید

آموریم: بابت درخشش رشفورد در استون ویلا خوشحالم

انتقام شیرین رحمتی از پرسپولیس پس از شش سال

بازگشت اورونوف؛ انفجار نصفه‌نیمه و نگرانی هواداران

رکورد شکست؛ سلام علی دایی جدید

داریوش شجاعیان: جادوگری وجود دارد و خودم آن را دیده‌ام؛ دوبار در دقیقه 36:08 رباط صلیبی پاره کردم

سیزده‌بدر بارانی در انتظار کردستانی‌ها

پیش بینی هواشناسی سنندج 24 ساعت آینده | وضعیت آب و هوا کردستان فردا سه شنبه 12 فروردین ماه 1404 | آب و هوای سنندج در روز 13 بدر + هواشناسی کردستان

استاندار کردستان: کوله‌بری با زور تعطیل نمی‌شود/ امیدواریم اجرای قانون باعث کاهش پدیده کولبری طی 3 تا 5 سال آینده شود

برگزاری نماز عید فطر در کردستان+فیلم

پخش مستند دژ هه لوخان

پایان مسابقات فوتسال جام رمضان

داستانی خواندنی برای آشنایی کودکان با امام زمان(عج)

اشتباه از ما بود...