پایان فصل برای ستاره ملیپوش یوونتوس
ورزشي
بزرگنمايي:
عصر کرد - ورزش 3 /فدریکو گاتی به علت مصدومیت از ناحیه نازک نی تا پایان فصل قادر به همراهی یوونتوس نخواهد بود.
گاتی، مدافع میانی جوان یوونتوس که در دیدار روز گذشته بیانکونری مقابل جنوا به علت مصدومیت در دقیقه 27 از زمین خارج شد، تا پایان فصل قادر به همراهی شاگردان ایگور تودور نخواهد بود.
پس از انجام معاینات پزشکی روی ناحیه آسیبدیده گاتی، به نظر میرسد او دچار آسیبدیدگی جدی از ناحیه استخوان نازک نی خود شده و بدین ترتیب فرایند استراحت او حداقل یک تا دو ماه به طول خواهد انجامید.
بدین ترتیب گاتی دیدارهای حساس پیش روی یوونتوس مقابل تیمهای رم، لچه، پارما و مونزا را به طور قطع از دست خواهد داد و همچنین در چهار دیدار باقی مانده تا پایان فصل نیز احتمال حضورش در فهرست بیانکونری نزدیک به صفر است.
گفتنی است گاتی در فصل جاری تاکنون در 28 بازی با پیراهن یوونتوس در سری A به میدان رفته و موفق به ثبت یک گل و یک پاس گل نیز شده است. ضمن آنکه او تبدیل به نخستین مصدوم یوونتوس تحت هدایت ایگور تودور شد.
-
دوشنبه ۱۱ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۲:۰۸:۱۱
-
۱۰ بازديد
-

-
عصر کرد
لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/980010/