عصر کرد

آخرين مطالب

نماینده بیجار: بازار اقلیم کردستان عراق را از دست دادیم سیاسی

نماینده بیجار: بازار اقلیم کردستان عراق را از دست دادیم
  بزرگنمايي:

عصر کرد - نماینده مردم بیجار در مجلس با ابراز تأسف از اینکه در همین کردستان، بازار اقلیم کردستان عراق را از دست دادیم، گفت: ترکیه 16 هولدینگ سرمایه‌گذاری و پیمانکاری را به داخل عراق برده و معافیت‌های مالیاتی در نظر گرفته‌اند، ما چکار کرده‌ایم؟ - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، علیرضا زندیان پیش‌ازظهر امروز در جلسه شورای اداری استان که در سالن پیامبر اعظم(ص) استانداری کردستان برگزار شد، با تبریک سال نو و قدردانی از تلاش‌های متولیان امنیت اظهار داشت: اگر برای اقتصادمان هم با نیروهای مسلح هم‌قدم می‌شدیم، اکنون شاهد مشکلات کنونی در کشور نبودیم.
وی همسان‌سازی حقوق بازنشستگان از محل ارزش افزوده و افزایش حقوق حداقل‌بگیرها به 13.5 میلیون تومان، معافیت مالیاتی برای سقف حقوق 24 میلیون تومان و 5 درصد معافیت برای واحدهای تولیدی و صنعتی را از جمله اقدامات مثبت سال گذشته عنوان کرد و افزود: از محل مولدسازی 50 همت برای بخش کشاورزی در نظر گرفته شد که امیدواریم از این محل ضعف ادوات کشاورزی در استان جبران شود.
نماینده مردم بیجار در مجلس شورای اسلامی پیرامون عنوان شعار سال تصریح کرد: کل شهرستان‌های استان پر از ظرفیت است، قانون هم به اندازه کافی موجود است اما تا زمانی‌که بخش خصوصی را تقویت نکنیم و پای کار نیاوریم، آش همان آش و کاسه همان کاسه! و شاهد کسری بودجه در دولت و هزینه‌های هنگفت دولت که پایه‌های اقتصاد کشور را ضعیف می‌‌کند، خواهیم بود.
وی با ابراز تأسف از اینکه در همین کردستان، بازار اقلیم کردستان عراق را از دست دادیم، افزود: ترکیه 16 هولدینگ سرمایه‌گذاری و پیمانکاری را به داخل عراق برده و معافیت‌های مالیاتی در نظر گرفته‌اند، ما چکار کرده‌ایم؟ قانون ساماندهی و نظارت بر تجارت مرزی در مجلس تصویب شده است. با کمیسیون اقتصادی و تلفیق مجلس رایزنی و صحبت کرده‌ام که به کردستان سفر کنند.
زندیان با اشاره به اینکه اشتراکات فرهنگی و مذهبی و قومیتی زیادی با اقلیم کردستان عراق داریم، بیان کرد: باید به بخش خصوصی به عنوان رایزن اقتصادی اعتماد و آنان را تقویت کنیم. اقتصاد پایدار مرزی در کمیسیون مجلس دنبال می‌شود. یک کار درست و حسابی انجام دهیم و مابقی همه کارهای روی کاغذ را کنار بگذاریم.
وی با اشاره به سیستم بانکی اظهار کرد: متأسفانه در داخل کشور با خودتحریمی مواجه هستیم، در کمیسیون اصل 90 مجلس بررسی کردیم که سیستم بانکی در سال 1402 از محل مانده قرض‌الحسنه و جاری 950 همت منابع دارد با تجهیز منابع زیر 4 درصد! و این در حالیست که 700 هزار نفر در صف انتظار دریافت وام‌های ازدواج و فرزندآوری هستند که 40 همت منابع می‌خوهد.
عضو مجمع نمایندگان کردستان در مجلس افزود: با وجود 950 همت در سیستم بانکی منابع، اگر بانک‌ها از بنگاه‌داری خودداری کنند، شاهد بسیاری از مشکلات کنونی نخواهیم بود و در حوزه تولید موفق خواهیم شد چراکه منابع آن موجود است.
وی به مشکل حوزه انتخابیه خود پرداخت و اذعان داشت: شهروندان بیجاری برای صدور گواهینامه‌های کمپاین باید به سنندج سفر کنند که اگر این بستر در بیجار فراهم شود از حضور جاده‌ها و خطرات پیشگیری می‌شود.
زندیان اذعان داشت: از 50 میلیارد تومان در اختیار نماینده، 40 میلیارد تومان آن را به حوزه راه روستایی اختصاص داده‌ام.
انتهای پیام/481/

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/977690/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ادعای بزرگ؛ تردید آنچلوتی، کارلتو شاید برزیلی شود

اسطوره‌های استقلال از ترند مجازی عقب نماندند

جادو یا خرافات؟ شجاعیان از اتفاقات عجیب فوتبال می‌گوید

مدیرروابط عمومی پرسپولیس: هم پنالتی ما سوخت هم گل اول شمس آذر مردود بود

وضعیت آلفونسو دیویس پس از مصدومیت از ناحیه رباط صلیبی زانو / عکس

1403؛ سال سخت اقتصاد ایران/ از تغییر دولت تا ناترازی انرژی

تعطیلی ادارات استان کرمانشاه پنجشنبه 14 فروردین 1404/ آیا پنجشنبه 14 فروردین 1404 ادارات کرمانشاه تعطیل است؟

شوک به شمسایی و قهرمان لیگ؛ ستاره جوان رباط داد

پدری یعنی قلب بارسا، یعنی مهندس اصلی تیم

خشم فابرگاس؛ بازیکن بایرن که نیستید، متواضع باشید!

تیبو کورتوا، غایب بزرگ رئال مادرید برای تقابل با رئال سوسیداد

عکس | این صحنه داوری را هرگز ندیده‌اید

شوک به شمسایی و قهرمان لیگ: ستاره جوان رباط داد

ناهید کیانی و کیمیا علیزاده به سبک دنیای انیمه؛ استوری ناهید کیانی از صحنه ماندگار المپیک پاریس

این خبر را سهام عدالتی‌ها بخوانند

چرخش اقتصاد ایران زیر سایه تحریم‌ها؛ نفت جایگاه خود را از دست داد؟+ اینفوگرافیک

صحبت های شنیدنی دکتر شکوری

داستانک/ دلبر گلفروش من

واکنش سعید صادقی به غیبت جنجالی در پرسپولیس

عجیب‌ترین جایزه فوتبالی قرن، 4 شانه تخم مرغ!

پایان فصل برای ستاره ملی‌پوش یوونتوس

آبروریزی تاریخی شادمهر عقیلی روی صحنه/ وقتی شادمهر دیگه خودش نیست! + فیلم

انتشار یادداشت‌های جلال آل احمد برای اولین‌بار

اوکلاهاما میزبان 2 رشته در المپیک لس‌آنجلس شد

کاپیتان مس به سیم آخر زد؛ پیرمان کردید

آموریم: بابت درخشش رشفورد در استون ویلا خوشحالم

انتقام شیرین رحمتی از پرسپولیس پس از شش سال

بازگشت اورونوف؛ انفجار نصفه‌نیمه و نگرانی هواداران

رکورد شکست؛ سلام علی دایی جدید

داریوش شجاعیان: جادوگری وجود دارد و خودم آن را دیده‌ام؛ دوبار در دقیقه 36:08 رباط صلیبی پاره کردم

سیزده‌بدر بارانی در انتظار کردستانی‌ها

پیش بینی هواشناسی سنندج 24 ساعت آینده | وضعیت آب و هوا کردستان فردا سه شنبه 12 فروردین ماه 1404 | آب و هوای سنندج در روز 13 بدر + هواشناسی کردستان

استاندار کردستان: کوله‌بری با زور تعطیل نمی‌شود/ امیدواریم اجرای قانون باعث کاهش پدیده کولبری طی 3 تا 5 سال آینده شود

برگزاری نماز عید فطر در کردستان+فیلم

پخش مستند دژ هه لوخان

پایان مسابقات فوتسال جام رمضان

داستانی خواندنی برای آشنایی کودکان با امام زمان(عج)

اشتباه از ما بود...

زوج خارجی در خط حمله، پرسپولیس را نجات نداد

پدری: ترجیح می‌دهم رافینیا و یامال توپ طلا ببرند، نه خودم

فتل: ورستاپن رکورد من را می‌شکند

چک 220 میلیون یورویی الخلیفی برای نیمار تکرار نمی‌شود

مدارس کردستان میزبان بیش از 25 هزار مسافر نوروزی

کدام بخش اقتصاد بیشترین میلیاردرها را تولید کرده است؟

پنجمین مجمع بسیجیان استان کرمانشاه برگزار شد

کولر‌های گازی قاچاق به بازار نرسیدند

کاش می شد آدمی...

تلاش‌ها برای رساندن سه ستاره به دربی پایتخت

رقیب بیرانوند و اخباری از اصفهان می‌آید

غیبت تاثیرگذار کاپیتان عالیشاه در قزوین