عصر کرد

آخرين مطالب

«سرمایه‌گذاری برای تولید» نقشه راه سیاست‌گذاری‌های اقتصادی باشد سیاسی

«سرمایه‌گذاری برای تولید» نقشه راه سیاست‌گذاری‌های اقتصادی باشد
  بزرگنمايي:

عصر کرد - استاندار قزوین گفت: «سرمایه‌گذاری برای تولید» تنها یک پیام نمادین نیست، بلکه نقشه راهی است که باید در تمام سیاست‌گذاری‌های اقتصادی مورد توجه قرار گیرد، اگر بتوانیم سرمایه‌گذاری هدفمند را در بخش‌های مختلف استان توسعه دهیم، بدون شک تولید، اشتغال و اقتصاد استان رونق بیشتری خواهد گرفت.
به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، محمد نوذری ظهر امروز _جمعه یکم فروردین_ در مراسم تکریم کودکان یکی از مؤسسات خیریه استان قزوین با اشاره به اهمیت حمایت از کودکان و نوجوانان تحت پوشش این مراکز اظهار کرد: ما مسئولان در جایگاهی قرار داریم که فرصت خدمتگزاری به مردم به ما داده شده و در واقع مسئولیت فرصتی برای خدمت است و باید از آن برای رفاه و پیشرفت جامعه استفاده کنیم.
نوذری افزود: در استان قزوین تلاش کرده‌ایم که از ظرفیت‌های بانوان در عرصه‌های مدیریتی بهره ببریم. یکی از نمونه‌های آن انتصاب یک خانم به عنوان سرپرست جدید اداره کل بهزیستی استان است و امیدواریم در این دوره شاهد ارائه خدمات گسترده‌تر و مؤثرتری در حوزه مددجویان و کودکان تحت پوشش این مجموعه باشیم.
استاندار قزوین در ادامه سخنانش با اشاره به نامگذاری سال 1404 از سوی مقام معظم رهبری با عنوان «سرمایه‌گذاری برای تولید» بر لزوم بهره‌گیری از ظرفیت‌های گسترده استان در این زمینه تأکید کرد و گفت: استان قزوین یکی از مناطق مستعد کشور در حوزه سرمایه‌گذاری است و می‌توان آن را بهشت سرمایه‌گذاری دانست.
نوذری اضافه کرد: وجود زیرساخت‌های مناسب و موقعیت جغرافیایی ویژه و توانمندی‌های صنعتی، تجاری و کشاورزی این استان را به قطبی مهم در اقتصاد کشور تبدیل کرده است.
وی ادامه داد: شعار سال یعنی سرمایه‌گذاری برای تولید تنها یک پیام نمادین نیست، بلکه نقشه راهی است که باید در تمام سیاست‌گذاری‌های اقتصادی مورد توجه قرار گیرد، اگر بتوانیم سرمایه‌گذاری هدفمند را در بخش‌های مختلف استان توسعه دهیم، بدون شک تولید، اشتغال و اقتصاد استان رونق بیشتری خواهد گرفت.
استاندار قزوین با بیان اینکه این هدف تنها با همکاری همه دستگاه‌های اجرایی، بخش خصوصی و نخبگان اقتصادی محقق خواهد شد، گفت: امیدواریم سال 1404 سالی پربار در عرصه تولید و سرمایه‌گذاری برای استان و کشور باشد.
نوذری با تأکید بر اهمیت همدلی و انسجام مدیریتی در پیشبرد اهداف اقتصادی استان افزود: تحقق شعار سال نیازمند عزم ملی، مدیریت کارآمد و هماهنگی میان تمامی بخش‌ها است و ما در استان قزوین با همراهی مدیران، سرمایه‌گذاران و مردم مسیر توسعه را با قدرت ادامه خواهیم داد.
کد خبر 851196

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/975667/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ادعای بزرگ؛ تردید آنچلوتی، کارلتو شاید برزیلی شود

اسطوره‌های استقلال از ترند مجازی عقب نماندند

جادو یا خرافات؟ شجاعیان از اتفاقات عجیب فوتبال می‌گوید

مدیرروابط عمومی پرسپولیس: هم پنالتی ما سوخت هم گل اول شمس آذر مردود بود

وضعیت آلفونسو دیویس پس از مصدومیت از ناحیه رباط صلیبی زانو / عکس

1403؛ سال سخت اقتصاد ایران/ از تغییر دولت تا ناترازی انرژی

تعطیلی ادارات استان کرمانشاه پنجشنبه 14 فروردین 1404/ آیا پنجشنبه 14 فروردین 1404 ادارات کرمانشاه تعطیل است؟

پیام تبریک استاندار کردستان به مناسبت فرارسیدن روز «جمهوری اسلامی»

شوک به شمسایی و قهرمان لیگ؛ ستاره جوان رباط داد

پدری یعنی قلب بارسا، یعنی مهندس اصلی تیم

خشم فابرگاس؛ بازیکن بایرن که نیستید، متواضع باشید!

تیبو کورتوا، غایب بزرگ رئال مادرید برای تقابل با رئال سوسیداد

عکس | این صحنه داوری را هرگز ندیده‌اید

شوک به شمسایی و قهرمان لیگ: ستاره جوان رباط داد

ناهید کیانی و کیمیا علیزاده به سبک دنیای انیمه؛ استوری ناهید کیانی از صحنه ماندگار المپیک پاریس

این خبر را سهام عدالتی‌ها بخوانند

چرخش اقتصاد ایران زیر سایه تحریم‌ها؛ نفت جایگاه خود را از دست داد؟+ اینفوگرافیک

صحبت های شنیدنی دکتر شکوری

داستانک/ دلبر گلفروش من

واکنش سعید صادقی به غیبت جنجالی در پرسپولیس

عجیب‌ترین جایزه فوتبالی قرن، 4 شانه تخم مرغ!

پایان فصل برای ستاره ملی‌پوش یوونتوس

آبروریزی تاریخی شادمهر عقیلی روی صحنه/ وقتی شادمهر دیگه خودش نیست! + فیلم

انتشار یادداشت‌های جلال آل احمد برای اولین‌بار

اوکلاهاما میزبان 2 رشته در المپیک لس‌آنجلس شد

کاپیتان مس به سیم آخر زد؛ پیرمان کردید

آموریم: بابت درخشش رشفورد در استون ویلا خوشحالم

انتقام شیرین رحمتی از پرسپولیس پس از شش سال

بازگشت اورونوف؛ انفجار نصفه‌نیمه و نگرانی هواداران

رکورد شکست؛ سلام علی دایی جدید

داریوش شجاعیان: جادوگری وجود دارد و خودم آن را دیده‌ام؛ دوبار در دقیقه 36:08 رباط صلیبی پاره کردم

سیزده‌بدر بارانی در انتظار کردستانی‌ها

پیش بینی هواشناسی سنندج 24 ساعت آینده | وضعیت آب و هوا کردستان فردا سه شنبه 12 فروردین ماه 1404 | آب و هوای سنندج در روز 13 بدر + هواشناسی کردستان

استاندار کردستان: کوله‌بری با زور تعطیل نمی‌شود/ امیدواریم اجرای قانون باعث کاهش پدیده کولبری طی 3 تا 5 سال آینده شود

برگزاری نماز عید فطر در کردستان+فیلم

پخش مستند دژ هه لوخان

پایان مسابقات فوتسال جام رمضان

داستانی خواندنی برای آشنایی کودکان با امام زمان(عج)

اشتباه از ما بود...

زوج خارجی در خط حمله، پرسپولیس را نجات نداد

پدری: ترجیح می‌دهم رافینیا و یامال توپ طلا ببرند، نه خودم

فتل: ورستاپن رکورد من را می‌شکند

چک 220 میلیون یورویی الخلیفی برای نیمار تکرار نمی‌شود

مدارس کردستان میزبان بیش از 25 هزار مسافر نوروزی

کدام بخش اقتصاد بیشترین میلیاردرها را تولید کرده است؟

پنجمین مجمع بسیجیان استان کرمانشاه برگزار شد

کولر‌های گازی قاچاق به بازار نرسیدند

کاش می شد آدمی...

تلاش‌ها برای رساندن سه ستاره به دربی پایتخت

رقیب بیرانوند و اخباری از اصفهان می‌آید

ویکی پدیاجستجو