عصر کرد

آخرين مطالب

اژه‌ای: به همه کسانی که قصد دارند با سرمایه‌گذاری، اقتصاد و تولید کشور را متحول سازند این نوید را می‌دهیم که در حصار حمایتی هستند سیاسی

اژه‌ای: به همه کسانی که قصد دارند با سرمایه‌گذاری، اقتصاد و تولید کشور را متحول سازند این نوید را می‌دهیم که در حصار حمایتی هستند
  بزرگنمايي:

عصر کرد - رئیس قوه قضاییه در پیامی فرا رسیدن سال 1404 و نوروز را گرامی داشت.

عصر کرد

متن این پیام به شرح ذیل است:
باسمه تعالی
یا مقلّب القلوب والابصار، یا مدبّر اللیل و النّهار، یا محوّل الحول و الاحوال، حوّل حالنا الی احسن الحال.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
امسال نیز همچون سال ماضی، موسم نوبهار در گلشن روزگار با بهار قرآن و معنویت تقارن یافته است؛ با تمسک به ساحت مقدس بهار هستی، حضرت بقیه‌الله‌الاعظم (روحی و ارواحنا له الفداء) به سال 1404 ورود می‌نماییم.
سال نو را در شرایطی آغاز می‌کنیم که مصادف با ایام شهادت ابر مرد آفرینش حضرت امیرالمؤمنین، امام الحق، علی بن ابیطالب (ع) هستیم. قلم‌ها و زبان‌ها از وصف خصائل و فضائل امام‌الاتقیاء قاصر و عاجز است؛ لکن این تقارن را به فال نیک می‌گیریم و بر حضرتش تمسک می‌جوییم و مطلع سال را به نام مبارکش مزیّن می‌سازیم.
ایضاً لیالی پرفضیلت قدر را نیز در پیش داریم. شب قدری که قلب ماه مبارک رمضان است و برتر از هزار ماه می‌باشد. این تقارن را نیز مسعود و بَختور می‌دانیم و امید داریم که حضرت حق در شب رقم خوردن مقدّرات بندگان، بهترین و نیکوترین تقدیرها را برای ملت ایران اسلامی رقم زند.
در سالی که گذشته حوادث بعضاً تلخ و دردناکی عارض شد؛ از شهادت رئیس‌جمهور عزیز و خدوم‌مان شهید رئیسی تا رخدادهای منطقه‌ای و شهادت علمدار محور مقاومت سید حسن نصرالله و یاران وفادارش و همچنین شهادت مجاهدان جنبش حماس آقایان هنیه، سنوار، ضیف و دیگر مجاهدان فی‌سبیل‌الله. فقدان همه این اعاظم و بزرگان، جانکاه و مولم بود؛ لکن نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و محور الهی مقاومت، به رغم این ثلم، مقتدرانه به مسیر خود ادامه داده و می‌دهد و باکی از طوفان حوادث و شرارت‌های اشرار عالم و در رأس آنها آمریکا و رژیم صهیونی ندارد.
بیشتر بخوانید پیام نوروزی رهبر معظم انقلاب در آغاز سال 1404 پیام نوروزی مسعود پزشکیان رئیس جمهور در آغاز سال 1404 چنگ و دندان نشان دادن‌های این روزهای رژیم متوحش آمریکا در حمایت از صهیونیست‌های غدّار نیز حکایت آشنای ترس و هراس شیطان‌صفتان از ایمان مؤمنان و مجاهدان فی‌سبیل‌الله است؛ همان مؤمنان و مجاهدانی که به ریسمان اطاعت و دژ محکم الهی چنگ زده‌اند و باکی از دشمنان خدا و انسانیت ندارند. امروز یمنی‌های سلحشور که در برابر شیاطین آمریکایی و صهیونی قد علم کرده‌اند مصداق بارز همان چنگ‌زنندگان به حَبْلِ الطاعَه و حِصْنَ الله هستند؛ خداوند بر دوام توفیقات این کوه‌های بلند و صخره‌های مرصوص مقاومت بیفزاید و سایر حکام بلاد اسلامی و عرب را از خواب غفلت بیدار سازد و آنان را نیز به صف حمایت از مظلومین غزه که تحت ظلم علی‌الدوام صهیونیست‌ها هستند، ملحق سازد. همگان هفته آینده در روز جهانی قدس ملاحظه خواهند کرد که خواست امت اسلام و همه آزادی‌خواهان جهان، پاک شدن لکه چرک و غده سرطانی صهیونی از جغرافیای منطقه است.
اما از عرصه مسائل منطقه‌ای که بگذریم، در حوزه مسائل داخلی نیز سال پرتلاطمی را پشت سرگذاشتیم؛ معیشت مردم همچنان اصلی اولویت‌دار است که مع‌الاسف در مضیقه و محذوریت است؛ باید مجدانه این مسئله را حل کرد و همه قوا در سال جدید دست در دست هم، کاری کنیم که امسال فشار معیشت بر گرده مردم سنگینی نکند.
دستگاه قضایی به سهم خود چه بصورت مستقیم، آنجا که مسئولیتش ایجاب می‌کرده و چه بصورت غیرمستقیم از حیث کمک به دولت، به مقوله‌ی تقویت بنیه اقتصادی کشور ورود داشته است و در این راه تلاش کرده موانع جذب سرمایه‌گذاری را تا حدی رفع نماید و در سرمایه‌گذارانی که دل در گروی ارتقاء اقتصادی و تولیدی کشور دارند، احساس آرامش و سکینه را ایجاد نماید که سرمایه‌شان از گزندها و تطاول‌ها مصون است.
بر همین اساس، در سال 1404 که مبتنی بر اولویت‌های کلان کشور از سوی رهبر معظم انقلاب با عنوان «سرمایه‌گذاری برای تولید» نامگذاری شده است، مصمم هستیم برنامه‌ها و تدابیر طراحی شده خود را در راستای تحقق جهش‌گونه این امر خطیر به‌کار بندیم و در این راستا به همکاری و هم‌افزایی همه‌جانبه با سایر قوا مبادرت ورزیم.
اما در امر خطیر مقابله با مظاهر مختلف فساد بویژه مفاسد اقتصادی نیز دستگاه قضایی بی‌اعتنا به برخی هیاهوها و غوغاسالاری‌ها، مبارزه علمی، تخصصی، بدون‌تبعیض، همه‌جانبه و ریشه‌ای با فساد را پی گرفته است. در سال جدید نیز این مقابله، بصورت فراگیرتر و هوشمندانه‌تر و با پیوست‌های تبیینی مطلوب‌تر، استمرار خواهد داشت.
ما به همه کسانی که قصد داردند با سرمایه‌شان، اقتصاد و تولید کشور را متحول سازند و به تبع آن، معیشت مردم بهبود یابد، این نوید را می‌دهیم که در حصار حمایتی هستند و در مقابل، به همه عناصری که قصد سوء‌استفاده از شرایط و ارتکاب فساد را دارند هشدار می‌دهیم که وفق موازین قانونی، مورد برخورد قاطعانه و سخت قرار خواهند گرفت.
اما در سالی که گذشت، دستگاه قضایی در سایر حیطه‌های مسئولیتی خود توفیقاتی را به دست آورد؛ در مبحث احیای حقوق عامه و حفظ و حراست از اراضی ملی و منابع طبیعی و مقابله با متصرفان دانه‌درشت؛ در مقوله سنددار کردن اراضی و املاک مردم، بویژه در نقاط دور دست و محروم و همچنین تثبیت مالکیت و صدور اسناد مالکیت حدنگاری در نقاط مختلف کشور، بالاخص حدنگاری اراضی ملی و زراعی و منابع طبیعی؛ در پیشگیری از تضییع حقوق و منافع عمومی مردم؛ در حوزه تحکیم امنیت روانی و فیزیکی شهروندان و مقابله با برهم‌زنندگان این حیطه‌ها؛ در حوزه تکریم ارباب رجوع و تسهیل و تسریع امور قضایی و حقوقی مردم با هوشمندسازی هر چه بیشتر فرآیندها؛ در تقویت امرِ بازاجتماعی کردن مجرمان و زندانیان و رسیدگی به خانواده زندانیان و قس‌علیهذا، توفیقاتی به دست آمد؛ لکن ما به این توفیقات بسنده نمی‌کنیم و در سال 1404 با قدرت و اهتمام بیشتری این حوزه‌ها و عرصه‌ها را تمشیت می‌کنیم.
امیدواریم در ذیل توجهات و عنایات حضرت بقیه‌الله‌اعظم (روحی و ارواحنا له الفداء) در سال 1404، در عمل به وظایف و مسئولیت‌های خود در جهت خدمت به مردم و نظام، توفیقات بیشتری کسب نماییم.
منبع: میزان

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/975306/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کاهش سرقت در آذربایجان شرقی

مردم پاوه پرشورتر از سال گذشته در راهپیمایی روز قدس شرکت خواهند کرد

خالد القدومی: نتیجه نسل‌کشی‌ها در غزه نابودی صهیونیست‌ها است/ ما صاحب حق هستیم و قدس را از دست نمی‌دهیم

چرا تولید اهمیت دارد؟

موضوع قدس، فلسطین و غزه یک مسئله جهانی و اسلامی است

روز قدس نمایش اتحاد جهان اسلام در مقابل نمادهای کفر و استکبار است

روز قدس، یادگار ارزشمند امام راحل (ره) و نماد بیداری امت اسلام است

ژاپنی‌ها 2 معلول نخاعی را درمان کردند

نفت ایران در چارچوب معیارهای پذیرفته شده به فروش می رسد

برنامه فضایی شوروی چه نقشی در فروپاشی این رژیم سیاسی داشت؟/ چرا شوروی رقابت در فضا را به آمریکا باخت؟

قلی‌زاده پرسپولیسی می‌شود؟

قیمت دلار به 130 هزار تومان می‌رسد!

گالری تراکتور؛ تا صدرنشین‌اید بخندید!

بارسا از همین می‌ترسید؛ اولمو مصدوم شد!‏

عالیشاه فردا در اختیار تیم پزشکی است!

گل اول بارسلونا به اوساسونا توسط فران تورس

گل دوم بارسلونا به اوساسونا توسط دنی اولمو از روی نقطه پنالتی

اصرار اورونوف؛ می‌خواهم برای پرسپولیس بازی کنم!

شب شانس اولمو؛ گلزنی بعد از تکرار پنالتی

مردم کردستان همواره پیشگام حمایت از آرمان‌های اسلامی و مستضعفان جهان بوده‌اند

پیمان قاسمخانی و میتر ابراهیمی صاحب فرزند شدند

تضعیف جایگاه دلار در اقتصاد جهانی؟ | بزرگ‌ترین تهدید برای جایگاه دلار به عنوان ارز ذخیره جهانی

افزایش 13 رصدی تردد خودروها در محورهای مواصلاتی کرمانشاه در نوروز 1404

افزایش 13 درصدی تردد خودروها در محورهای مواصلاتی کرمانشاه در نوروز 1404

پیش‌بینی هواشناسی کرمانشاه از ورود سامانه‌های ناپایدار جوی در یکشنبه

پیش‌بینی هواشناسی کرمانشاه؛ ورود سامانه‌های ناپایدار جوی از روز یکشنبه

دو خط کتاب/ می‌خواهم سهمم را ببخشم

فولاد در مسیر شگفتی مقابل غول پرستاره!

اولین حرف‌های یحیی در مورد جادوگری!

فلیک: رافینیا یکشنبه بازی می‌کند

در روز جهانی تئاتر، نمایش «ذرات آشوب» به صحنه رفت

گردنه برف‌گیر «ته‌ته» در محور پاوه - مریوان بازگشایی شد

(تصاویر) شکوفه‌های بهاری در طبیعت کردستان

معرفی 3 نیروی بیمارستان توحید سنندج به پلیس/ سرقت محرز شد

کدام کشورها بیشترین شدت مصرف انرژی در جهان را دارند؟+ اینفوگرافیک

شرط مهم برای حقوق بیشتر از سقف قانونی کارکنان دولت

سال 1404؛ کابوس اقتصادی در راه است؟

یکی از موانع سرمایه‌گذاری خارجی حضور ایران در لیست سیاه FATF است

پیش‌بینی هواشناسی کرمانشاه از ورود سامانه‌های ناپایدار از یکشنبه

تردد 41 هزار زائر از مرز خسروی در نوروز 1404

روز قدس فرصتی برای یکصدایی امت اسلامی است

اعلام مسیرهای راهپیمایی روز قدس در سنندج

داستانک/ رفیق بی معرفت

چهار ستاره ازبکستانی در ایران جا ماندند

سیتی و رئال در صدر؛ گران‌ترین تیم‌های جام باشگاه‌‌ها

جزییات توافق دولت و مجلس برای حمایت معیشتی/کالابرگ ادامه می‌یابد؟

ارتش و نیروهای مسلح نماد امید و پیشرفت در جامعه هستند

راه‌اندازی «شهرک فناوری» در کرمانشاه، گامی مهم در تحقق شعار سال

امام جمعه کرمانشاه: مقاومت، تنها راه نابودی رژیم صهیونیستی است

افزایش 13 رصدی تردد خودروها در محورهای مواصلاتی کرمانشاه طی نوروز 1404