مسئولیت گزینش، خطیر و حساس است
اقتصادی
بزرگنمايي:
عصر کرد - امام جمعه کرمانشاه گفت: کار شما در گزینش بسیار حساس و پرمسئولیت است، زیرا مسیر ورود افراد به دستگاههای دولتی را تعیین میکنید؛ این افراد پس از ورود سالها در این مجموعهها فعالیت خواهند داشت و به طور مستقیم با مردم در ارتباط خواهند بود.
به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، حجتالاسلام حبیبالله غفوری امروز _چهارشنبه سوم بهمن_ در دیدار با مسئولان گزینش ادارات استان با تأکید بر اهمیت مسئولیت گزینش، اظهار کرد: کار شما در گزینش بسیار حساس و پرمسئولیت است، زیرا مسیر ورود افراد به دستگاههای دولتی را تعیین میکند؛ این افراد پس از ورود سالها در این مجموعهها فعالیت خواهند داشت و مستقیماً با مردم در ارتباط خواهند بود.
وی با اشاره به دغدغههای مردمی در مراجعه به ادارات افزود: بسیاری از گلایههای مردم به دلیل رفع نشدن مشکلاتشان در ادارات است؛ گاهی نیز گزارشهایی از درخواستهای نابهجا در بعضی ادارات مطرح میشود که در شأن نظام مقدس جمهوری اسلامی و مردم شریف ما نیست، البته بیشتر کارمندان و مدیران افراد متدین و شریفی هستند.
امام جمعه کرمانشاه با اشاره به ارزشهای والای جامعه اسلامی، عنوان کرد: جامعه ما یک جامعه ایمانی، انقلابی و اسلامی است که شأن بالایی دارد، در بعضی کشورها با کوچکترین اختلال، نظم اجتماعی از بین میرود اما مردم ما نجیب، درستکار و متعهد هستند.
حجتالاسلام غفوری وظیفه گزینش را خطیر دانست و تصریح کرد: اگر افراد بدون صلاحیت وارد دستگاه اجرایی شوند و به مردم آسیب برسانند، این یک مسئولیت شرعی و الهی است که در پیشگاه خدا باید پاسخگو باشند، حقالناس مسئله بسیار مهمی است و در مسیر گزینش نباید نسبت به آن بیتوجه بود.
وی دوری از افراط و تفریط را ضروری دانست و تاکید کرد: نباید بیش از حد سختگیری داشت و نباید سهلانگاری کرد، هر فردی با هر شرایطی وارد سیستم شود و افراط و تفریط در همه امور ناپسند است، در گزینش نیز باید با دقت و انصاف داشت و از تأثیرپذیریهای نادرست پرهیز کرد تا تصمیمگیریها بر پایه عدل و منطق باشد.
امام جمعه کرمانشاه مسئولیتهای حساس را نیازمند توان بالا دانست و عنوان کرد: مسئولیتهای مهم بهویژه در حوزه گزینش، نیازمند توان معنوی و اعتقادی بالا است، کسی که چنین مسئولیتی را برعهده دارد، باید خود را از نظر اخلاقی و روحی تقویت کند و این امر از طریق توسل، توکل، استغفار، سحرخیزی، خواندن دعاها و قرآن و مطالعه منابعی چون نهجالبلاغه و احادیث اهلبیت (ع) محقق میشود.
حجتالاسلام غفوری انس با معارف الهی را عاملی برای استقامت در مسئولیت دانست و گفت: عمل به مستحبات و انس با معارف الهی، بنیه اعتقادی را تقویت میکند و انسان را در انجام مسئولیتش ثابتقدم نگه میدارد؛ این مسیر سخت و پراهمیت را باید با اتکا به خدا و اهلبیت (ع) پیش برد.
کد خبر 832242
-
چهارشنبه ۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۹:۰۶
-
۵ بازديد
-
-
عصر کرد
لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/952745/