عصر کرد

آخرين مطالب

چالش‌های جذب مربی خارجی برای تیم‌های ملی تیراندازی ورزشي

چالش‌های جذب مربی خارجی برای تیم‌های ملی تیراندازی
  بزرگنمايي:

عصر کرد - مهر /کارشناس رشته تیراندازی در خصوص چالش‌های جذب مربی خارجی برای تیم‌های ملی تفنگ، تپانچه و اهداف پروازی توضیحاتی را ارائه کرد.
یاسر خلیل نژاد، کارشناس رشته تیراندازی در خصوص احتمال جذب مربی خارجی برای تیم‌های ملی تفنگ و تپانچه اظهار کرد: معتقدم اگر قرار است مربی خارجی برای تیم‌های ملی انتخاب شود آن مربی باید سطح بالایی داشته باشد. در حال حاضر ما در رشته تیراندازی مربیان خارجی زیادی داریم ولی واقعیت این است که سطح مربی‌های داخلی از آنها خیلی بالاتر است.
وی افزود: همین مربیان ایرانی این روزها لژیونر هستند و خارج از کشور هدایت سایر تیم‌ها را به عهده دارند. تیراندازی ایران شرایط خیلی خوبی دارد؛ ما مدال طلای المپیک را داریم، چند بازیکن المپیکی داریم و حتی استعدادهای جوانی که در صورت آماده سازی مناسب می‌توانند پشتوانه خوبی برای تیراندازی باشند. اینکه فدراسیون هم تصمیم دارد مربی خارجی به خدمت بگیرد اتفاق خوبی است اما به همان شرطی که گفتم، این مربی باید جز طراز اول‌ها باشد.
این کارشناس تیراندازی خاطر نشان کرد: فدراسیون در این خصوص ابتدا لازم است که اهداف خود را خیلی شفاف ارائه کند. ببینید وقتی شما یک مربی خوب خارجی می‌آورید انتظارات او هم به اندازه کارنامه‌اش خواهد بود یعنی قطعاً چنین مربی دستمزد پایینی نخواهد داشت. ما باید ببینیم هدفمان موفقیت در بازی‌های آسیایی ناگویا است که حدود 2 سال دیگر قرار است برگزار شود. در این صورت قطعاً به خدمت گرفتن یک مربی خارجی طراز اول برای فدراسیون هزینه بسیار بالایی خواهد داشت. رشته تیراندازی عملاً تا بازی‌های آسیایی 2026 ناگویا رویداد آنچنان مهمی ندارد. بنابراین فدراسیون باید برای پرداخت دستمزد بالای این مربی آن هم به مدت یک سال و نیم خودش را آماده کند.

عصر کرد

خلیل نژاد در واکنش به درخواست ملی‌پوشان از فدراسیون برای جذب مربی خارجی هم گفت: ورزشکار تا حدودی حق دارد. ما زمانی که مربی خارجی به خدمت می‌گیریم یک ردیف بودجه برای آن در نظر گرفته می‌شود و حتی وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک هم پای کار می‌آیند و کمک می‌کنند. شرایط همیشه این‌طور بوده که وقتی مربی ایرانی در کنار تیم بوده آن امکاناتی که لازم داشته را در اختیارش نمی‌گذاشتن ولی وقتی یک فرد خارجی می‌آید وضعیت تغییر می‌کند.
او ادامه داد: به همین دلیل است که شاید بتوان به ورزشکاران هم حق داد که برای سهولت در دسترسی به تجهیزات خواستار جذب مربی خارجی باشند. در حال حاضر هم ملی‌پوشان تفنگ، هم تپانچه و هم اهداف پروازی خواستار جذب مربی خارجی هستند چون امیدوارند با این اتفاق برخی از چالش‌هایی که به آن اشاره کردم برطرف شود.
خلیل نژاد در پاسخ به این پرسش که فکر می‌کنید در صورت پیشنهاد فدراسیون به مربیان ایرانی که شما معتقد هستید رزومه بهتری نسبت به برخی مربیان خارجی دارند، آنها حاضر هستند هدایت تیم ملی ایران را به عهده بگیرند؟ گفت: در این زمینه چند مورد باید بررسی شود. ابتدا باید دید این دوستان ممکن است در صورت تمایل به همکاری چه درخواستی از فدراسیون خواهند داشت در ادامه آیا فدراسیون می‌تواند به این درخواست‌ها پاسخ مثبت بدهد. شاید یک بحث موضوعات مالی باشد چون احتمال دارد این مربی‌ها در خارج از ایران دستمزد خوبی دریافت کنند. مورد دیگر بحث پذیرش این مربیان از سوی ورزشکاران است. مهمترین شرط یک مربی برای حضور در تیم باید این باشد که از سوی اعضای تیم پذیرش داشته باشد و مورد اعتماد آنها قرار بگیرد
کارشناس تیراندازی در پاسخ به این پرسش که آیا ممکن است یک مربی مورد پذیرش همه ملی‌پوشان قرار بگیرد؟ گفت: ما اگر مدال المپیکی می‌خواهیم و دوست داریم حتی رنگ آن را ثابت نگه داریم باید یکسری موارد را رعایت کنیم. تیم‌های حرفه‌ای به این شکل هستند که هر ورزشکاری خودش به تنهایی یک مربی دارد و این مربی در اعزام‌ها نیز در کنار ورزشکار خود حضور دارد و در جریان بازی‌ها نکات مهم را به او گوشزد می‌کند و راهنمایی لازم را انجام می‌دهد.
وی تاکید کرد: ملی‌پوشان ما حق دارند که خواستار یکسری امکانات باشند. برای مثال هانیه رستمیان 2 دوره نماینده ایران در المپیک بوده، تجربه دارد و خیلی چیزها را از نزدیک دیده است. بنابراین طبیعی است که نتواند به برخی از مربیان داخلی اعتماد نکند اما در این میان باید شرایط فدراسیون را هم سنجید جذب حداقل 3 مربی خارجی برای هر ماده واقعاً نیازمند یک بودجه کلان است. باور من این است که ما باید مانند گذشته یک تیم کادر فنی داشته باشیم که این تیم شامل روانشناس، آنالیزور، متخصص تجهیزات و چند مربی مناسب باشد. در انتخاب این کادر فنی باید دقت کامل داشت برای مثال می‌گویم ما ورزشکاری داریم که از نظر تکنیک بسیار عالی است اما مدیریت خوبی روی زندگی ورزشی خود ندارد. این کادر در این مورد وظیفه دارد صرفاً به او روش زندگی قهرمانی را آموزش بدهد و کاری به تکنیکش نداشته باشد.

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/899378/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ترجمه آخرین رمان یوسا وارد بازار نشر شد

هیچ کس! هیچ کس اینجا به تو مانند نشد

«ساختن بهشت در جهنم» و «نوشتن زندگی»

اتفاقی که استقلال- ذوب‌آهن را عقب می‌اندازد

رئیس فدراسیون قطر: جام جهانی منتظر ماست!

پیام تشکر فدراسیون تکواندو از رهبر معظم انقلاب

کاکا الگوی مالدینی

ارزیابی روسیه از حضور در المپیک 2028 لس‌آنجلس

بارسلونا مشتری بدحساب

بهترین لحظات مقدماتی جام جهانی 2026 در آسیا

گل زیبای احمدرضا عابدزاده مقابل استقلال اهواز که مردود اعلام شد

پیاده‌روی صبحگاهی برخی بازیکنان ازبکستان در محوطه هتل

رنگ پیراهن تیم ملی فوتبال ایران مقابل ازبکستان مشخص شد

مربی ازبکستان: بازی سخت و هیجان‌انگیزی با ایران داریم

تصمیم غیرمنتظره؛ کلوپ به فوتبال برگشت!

آخرین اخبار درباره سردار قاآنی؛ اسرائیلی‌ها اعتراف کرند!

شهر رباط پایتخت جهانی کتاب سال 2026 شد

فیلم جنجالی از رقص کُردی ژیلا صادقی در پشت صحنه

بهنوش بختیاری و بهراد خرازی با «معجون عروسکی» به خانه‌ها می‌آیند

کارشناسی داوری بازی تراکتور: اشتباهات داوری یا قضاوت صحیح؟

عکس/ عاشقانه‌ترین صحنه ثبت شده از صدام حسین با اسلحه‌ای روی شقیقه همسرش

حتی کسری ناجی هم فهمید...

استندآپ کمدی «سلطنت‌طلبان» روی صحنه ضدانقلاب

کودکان از صحنه‌های جنگ چه می بینند؟

ویزیت رایگان ورزشکاران ناشنوا

فیلم «باغ کیانوش» بازخوردهای مثبتی از مخاطبان دریافت کرده است

اهتزاز پرچم مقاومت در میدان آزادگان کرمانشاه

وب تایید کرد: VAR باز هم علیه یونایتد بود

38 روستا در آذربایجان‌غربی صاحب طرح هادی شدند

باورنکردنی؛ کیلیان امباپه با لباس کردی در کردستان ایران ! +ویدیو

امسال 95 خانواده خراسان جنوبی صاحب فرزندان 2 و 3 قلو شدند

توزیع عادلانه خدمات سرلوحه کار مدیریت شهری سنندج است

سرعت و دقت در بررسی شکایات مردم اولویت بازرسی باشد

12 پرونده قاچاق مرغ به تعزیرات حکومتی کردستان ارسال شد

زنان کولبر در تقاطع رنج؛ روایتی از ابعاد ناخوانده و گمشده زندگی زنانی در فرودست ترین طبقه کارگری

مراسم «روضه خانگی» در سریش‌آباد برگزار می‌شود

اقدامات شهرداری و شورای سنندج قابل تقدیر است

شاهد پیشرفت‌های خوبی در توسعه شهر سنندج بوده‌ایم

آغازِ لیگ برتر بسکتبال بدون حضور تیم های صاحب نام

راه‌آهن تهران – مشهد برقی می شود؟

رکوردشکنی سهام در دومین اقتصاد بزرگ جهان

تداوم بازار در گرو پیش‌بینی‌پذیری اقتصاد

بحران اقتصادی در بزرگترین اقتصاد اروپا

تغییرات بی‌پایان ستادها در معاونت علمی؛ این روند معقول است؟

معافیت مالیاتی کارمندان و حقوق بگیران تغییر می‌کند؟

FATF هم مشکل اقتصاد ایران را حل نمی‌کند

بهای گزاف جنگ برای صهیونیست‌ها

طوفان الاقصی چه بر سر اقتصاد رژیم صهیونیستی آورده است؟

اولین دوره نمایشگاه سرمایه گذاری تامین مالی یزد آغاز به کار کرد

کیش اینوکس فرصتی برای رفع موانع توسعه اقتصادی است