عصر کرد

آخرين مطالب

همدردی سنندج با بندرعباس با آوای قرآن و نوای دف اقتصادی

همدردی سنندج با بندرعباس با آوای قرآن و نوای دف
  بزرگنمايي:

عصر کرد - - در حالی که کردستان و به ویژه شهر سنندج در هفته گرامیداشت سنه به سر می‌برد، این شهر در یک اقدام ارزشمند و با هدف همدردی با مردم مصیبت‌دیده بندرعباس، مراسم باشکوه تجلیل از خادمان قرآن کریم و پیشکسوتان گرانقدر موسیقی عرفانی خانقاهی را برگزار کرد.
ماموستا فایق رستمی در مراسم موسیقی خانقاهی و تجلیل از خادمان قرآنی، پیشکسوتان مولودی‌خوانی و دف نوازی که همزمان با هفته گرامیداشت روز سنه برگزار شد، با تقدیر از برگزاری مراسم معنوی در این شهر و تسلیت حادثه بندرعباس، کردستان را سرزمینی معطر به بوی معنویت و مدیون تلاش‌های دو طریقت قادریه و نقشبندی در حوزه ارشاد دانست.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
وی قلب مومن را عرش الهی خواند و با اشاره به شکوفایی ایمان و اخلاص در میان دانشمندان دینی استان، خاطرنشان کرد که پس از گذشت قرن‌ها از حیات پیامبر اسلام (ص)، چراغ روشن عرفان همچنان در کردستان منورتر می‌گردد.
امام جمعه سنندج با تقدیر از شهرداری و شورای شهر، سنندج را به عنوان مرکز عرفان، پایتخت کتاب، شهر دارالاحسان و دارای 2700 مسجد، نشانه ایمان و باور مردم کردستان معرفی کرد.
وی همچنین این شهر را مرکز فرهنگ و تمدن و خاستگاه هنرمندان دانست و نقش موسیقی عرفانی و شعر در سوق دادن قلب‌ها به سوی محبت الهی را مورد توجه قرار داد.
ماموستا رستمی در پایان سخنان خود، به تربیت هزاران دانشمند برجسته در این سرزمین اشاره کرد که آثار آنان در دانشگاه‌های معتبر جهان تدریس می‌شود.
شهردار سنندج هم در این مراسم ضمن ابراز همدردی با مردم بندرعباس و آرزوی شفای عاجل برای آسیب‌دیدگان حادثه اخیر در آن شهر، اظهار کرد: به هدف همدردی با حادثه‌دیدگان بندرعباس، بخش‌هایی از برنامه‌های این مراسم به قرائت قرآن و مداحی به یاد جانباختگان آن حادثه اختصاص می‌یابد.
سید انور رشیدی بر اهمیت جایگاه سنندج به عنوان قلب فرهنگی کردستان تاکید کرد و گفت: سنندج در پرورش بزرگان دینی و عرفانی از طریقت‌های قادریه و نقشبندی، سهروردی و ... یادآور شد که این شهر همواره مهد اولیا و مشایخ بوده و خدمتگزاران دین و طریقت در آن تلاش‌های بی‌وقفه داشته‌اند.
وی عنوان کرد: منطقه کردستان به طور کلی و شهر تاریخی سنندج به طور اخص، از دیرباز به عنوان سرزمینی با تمدن کهن و فرهنگی غنی دینی و عرفانی شناخته شده است.
شهردار سنندج تصریح کرد: برگزاری این مراسم تجلیل از انسان‌های ارزشمند و خادمان قرآن کریم و فعالان موسیقی غنی خانقاهی است چرا که معتقدیم و باور داریم پیوند ناگسستنی میان این دو حوزه در فرهنگ کردستان وجود دارد.
رشیدی همچنین ابراز امیدواری کرد که این اقدام نمادین، سرآغازی برای یک سنت حسنه در راستای قدرشناسی مستمر از این سرمایه‌های معنوی و فرهنگی باشد و زمینه را برای تداوم فعالیت‌ها و برگزاری برنامه‌های متنوع‌تر در آینده در مناسبت‌های مختلف فراهم آورد.
وی اظهار کرد: حضور عالمان ربانی و اهتمام وافر مردم به فراگیری علوم الهی، بستری حاصلخیز برای ظهور و رشد فعالان قرآنی بی‌شماری در این دیار بوده است.
منبع: روابط عمومی شهرداری سنندج

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/993891/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

روزبه کیائیان درگذشت

شعری از امان‌الله میرزایی، شرکت‌کنندۀ فصل چهارم سرزمین شعر

پاوارد به بارسا نمی رسد؛ چشم امید اینتر به تورام

حکم جلب دانشگر در جیب پرسپولیس!

درخواست شهروندان آلمانی؛ رودیگر را اخراج کنید!

اطلاعیه مهم شمس آذر درباره بلیت بازی تراکتور

زمان جشن قهرمانی لیورپول مشخص شد

حمله به تاج و تخت امباپه؛ طوفان گرین‌وود در فرانسه

بدرقه آنچلوتی با حداکثر احترام؛ رئال بی‌وفا نیست

تراکتور در تبریز قرنطینه می‌شود

لامین یامال، وارث مسی در بزنگاه‌های خطرناک

عجیب‌ترین تنش سوپرکلاسیکو؛ بچه‌هایت را با کمربند زدی!‏

فصل برای رشفورد تمام شد

حضور 8 تیم در بسکتبال دیویژن B کاپ آسیا بانوان

فهرست نهایی تیم ملی فوتسال بانوان اعلام شد

جشنواره بهار نارنج فرصتی برای رونق اقتصاد گردشگری است

تأثیر مذاکرات بر بازار ارز و سرمایه؛ پدیده‌ای کوتاه‌مدت با اثرات تعدیل‌شونده

شاعرانه/از دوست به‌خیر آمد و از ما به سلامت

سکوت در مادرید؛ برق رفت، مسابقات تنیس متوقف شد!

نگاهی به عملکرد لژیونرهای والیبال در هفته‌ای که گذشت

رقابت بسکتبال بانوان ایران با 7 تیم برای صعود به سطح یک آسیا

تراکتور بدون مدیر و سرمربی در لیگ‌برتر

عربستان در لیگ نخبگان آسیا هست اما نیست!

باورنکردنی؛ ویکتور گیوکرش نفر اول جدول کفش طلا با ضریب 1.5!

برگومی: فکر می‌کردیم انتقال مهدی طارمی به اینتر جواب دهد، اما اینطور نشد

10 خرید برتر بارسلونا بعد از فروش نیمار؛ با حضور پدری و آرائوخو

برنامه ویژه رئال‌مادرید برای تقویت ترکیب تیم

رکوردهای درخشان لیورپول در فصل قهرمانی با آرنه اسلات

طرح آبرسانی به دهگلان در سفر رئیس جمهور به کردستان بهره‌برداری می‌شود

برگزاری پیش نشست اجلاس ماه جولای بریکس

اختصاص اعتبار برای پتروشیمی زنجان

سخنان دلنشین اردشیر رستمی

حذف دادزن‌های نیمکت از لیگ برتر فصل آینده!

مقصد بعدی داروین نونیز؛ غول مادریدی!

میزبانی تیم ملی در مشهد، نیازمند موافقت شورای تامین

بارسلونا با دو غایب قطعی مقابل اینتر

یحیی و مهندسی جشن شادی در لب کارون

10 صحنه برتر NBA در شب گذشته / 27 آوریل 2025

سنندج در سوگ بندرعباس نوای همدلی سر داد

همدردی سنندج با بندرعباس با آوای قرآن و نوای دف

طرحهای نیمه تمام برای دریافت اعتبارات سفر ریاست جمهوری شناسایی شود

طرح «قاضی مدرسه» در کردستان اجرا شد

کردستان چشم‌انتظار پروژه‌های ملی در سفر آتی رئیس جمهور

رونمایی از مهمترین دلیل نوسان قیمت ارز/ فرزانی: دولت اجازه ارزان‌تر شدن قیمت دلار را نمی‌دهد

آغاز فرآیند برگزاری جشنواره شهید رجایی 1404 در وزارت اقتصاد

شرایط برای بهره‌مندی حداکثری اقتصاد فارس از گردشگری فراهم شود

کتاب افشاگرانه از رسوایی مصاحبه با دایانا

شاعرانه/ اوقات، تلخ و وضع، خراب و هوا، پس است

بارسلونا باید به دسته سه سقوط کند!

با دو بازی عالی بارسلونا را حذف می‌کنیم