همدردی سنندج با بندرعباس با آوای قرآن و نوای دف
اقتصادی
بزرگنمايي:
عصر کرد - - در حالی که کردستان و به ویژه شهر سنندج در هفته گرامیداشت سنه به سر میبرد، این شهر در یک اقدام ارزشمند و با هدف همدردی با مردم مصیبتدیده بندرعباس، مراسم باشکوه تجلیل از خادمان قرآن کریم و پیشکسوتان گرانقدر موسیقی عرفانی خانقاهی را برگزار کرد.
ماموستا فایق رستمی در مراسم موسیقی خانقاهی و تجلیل از خادمان قرآنی، پیشکسوتان مولودیخوانی و دف نوازی که همزمان با هفته گرامیداشت روز سنه برگزار شد، با تقدیر از برگزاری مراسم معنوی در این شهر و تسلیت حادثه بندرعباس، کردستان را سرزمینی معطر به بوی معنویت و مدیون تلاشهای دو طریقت قادریه و نقشبندی در حوزه ارشاد دانست.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
وی قلب مومن را عرش الهی خواند و با اشاره به شکوفایی ایمان و اخلاص در میان دانشمندان دینی استان، خاطرنشان کرد که پس از گذشت قرنها از حیات پیامبر اسلام (ص)، چراغ روشن عرفان همچنان در کردستان منورتر میگردد.
امام جمعه سنندج با تقدیر از شهرداری و شورای شهر، سنندج را به عنوان مرکز عرفان، پایتخت کتاب، شهر دارالاحسان و دارای 2700 مسجد، نشانه ایمان و باور مردم کردستان معرفی کرد.
وی همچنین این شهر را مرکز فرهنگ و تمدن و خاستگاه هنرمندان دانست و نقش موسیقی عرفانی و شعر در سوق دادن قلبها به سوی محبت الهی را مورد توجه قرار داد.
ماموستا رستمی در پایان سخنان خود، به تربیت هزاران دانشمند برجسته در این سرزمین اشاره کرد که آثار آنان در دانشگاههای معتبر جهان تدریس میشود.
شهردار سنندج هم در این مراسم ضمن ابراز همدردی با مردم بندرعباس و آرزوی شفای عاجل برای آسیبدیدگان حادثه اخیر در آن شهر، اظهار کرد: به هدف همدردی با حادثهدیدگان بندرعباس، بخشهایی از برنامههای این مراسم به قرائت قرآن و مداحی به یاد جانباختگان آن حادثه اختصاص مییابد.
سید انور رشیدی بر اهمیت جایگاه سنندج به عنوان قلب فرهنگی کردستان تاکید کرد و گفت: سنندج در پرورش بزرگان دینی و عرفانی از طریقتهای قادریه و نقشبندی، سهروردی و ... یادآور شد که این شهر همواره مهد اولیا و مشایخ بوده و خدمتگزاران دین و طریقت در آن تلاشهای بیوقفه داشتهاند.
وی عنوان کرد: منطقه کردستان به طور کلی و شهر تاریخی سنندج به طور اخص، از دیرباز به عنوان سرزمینی با تمدن کهن و فرهنگی غنی دینی و عرفانی شناخته شده است.
شهردار سنندج تصریح کرد: برگزاری این مراسم تجلیل از انسانهای ارزشمند و خادمان قرآن کریم و فعالان موسیقی غنی خانقاهی است چرا که معتقدیم و باور داریم پیوند ناگسستنی میان این دو حوزه در فرهنگ کردستان وجود دارد.
رشیدی همچنین ابراز امیدواری کرد که این اقدام نمادین، سرآغازی برای یک سنت حسنه در راستای قدرشناسی مستمر از این سرمایههای معنوی و فرهنگی باشد و زمینه را برای تداوم فعالیتها و برگزاری برنامههای متنوعتر در آینده در مناسبتهای مختلف فراهم آورد.
وی اظهار کرد: حضور عالمان ربانی و اهتمام وافر مردم به فراگیری علوم الهی، بستری حاصلخیز برای ظهور و رشد فعالان قرآنی بیشماری در این دیار بوده است.
منبع: روابط عمومی شهرداری سنندج
-
دوشنبه ۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۶:۴۷:۳۴
-
۶ بازديد
-

-
عصر کرد
لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/993891/