خشم مدافع نساجی از تصمیم جنجالی ساکت!
ورزشي
بزرگنمايي:
عصر کرد - ورزش 3 /اوضاع در نیمه اول بازی مقابل گل گهر برای نساجی خوب پیش نرفت. آنها دو گل در دقایق 17 و 26 دریافت کردند تا با توجه به فضای عجیب حاکم بر ورزشگاه شهید وطنی، خیلی زود همه چیز پیچیدهتر از قبل شود.
روند نه چندان خوب بازیکنان نساجی در آن لحظات باعث شد تا ساکت الهامی مثل بازی قبلی مقابل خیبر خرم آباد دست به تعویض های زودهنگام بزند. البته او این بار نه در وقتهای تلف شده نیمه اول، بلکه در دقیقه 34 تصمیم گرفت دو تغییر در تیمش ایجاد کند.
با نظر او، امیرمحمد هوشمند و مهدی مهدیپور از بازی بیرون آمدند و جای خود را به جسور یاخچی یائف و امیرحسین سام دلیری دادند. تصمیمی که هر چقدر مهدیپور با آن کنار آمد، هوشمند نتوانست تحملش کند و به محض خروج از زمین نارضایتی خود از این تصمیم را نشان داد.
مدافع نساجی با لگد محکمی که به بطری آب کنار زمین زد و آن را سمت نیمکت پرتاب کرد، به وضوح نشان داد تا چه اندازه از این اقدام سرمربی، عصبانی شده. البته با دخالت سریع دیگر بازیکنان، این حاشیه ادامه پیدا نکرد اما بعید است که تبعاتی برای این بازیکن به همراه نداشته باشد.
-
جمعه ۵ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۹:۵۸:۴۰
-
۶ بازديد
-

-
عصر کرد
لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/992654/