عصر کرد

آخرين مطالب

خرم‌آباد صاحب کمربندی جدید می‌شود؛ پشته حسین‌آباد در مسیر توسعه اجتماعی

خرم‌آباد صاحب کمربندی جدید می‌شود؛ پشته حسین‌آباد در مسیر توسعه
  بزرگنمايي:

عصر کرد - به گزارش خبرنگار اجتماعی ایونا به نقل از خبر آنلاین , داریوش بارانی بیرانوند در حاشیه بازدید از پروژه کمربندی پشته حسین آباد اظهار کرد: یکی از معضلات جدی شهر خرم‌آباد، وضعیت ترافیکی و محدودیت‌های دسترسی به نقاط مختلف شهر است که موجب نارضایتی عمومی و اتلاف وقت شهروندان شده است.
وی افزود: با توجه به ساختار فیزیکی و پیکره‌بندی خاص شهر خرم‌آباد، پروژه‌هایی نظیر کمربند شرقی، کمربند غربی و بازگشایی مسیرهای جدید در دستور کار قرار گرفته است.
شهردار خرم‌آباد گفت: کمربند شرقی که اتصال جاده خایدالو و کمربند شمالی به آزادراه خرم‌آباد - اراک و مسیر بروجرد را فراهم می‌کند، هم‌اکنون در حال اجراست و از جمله پروژه‌های راهبردی مدیریت شهری محسوب می‌شود. این پروژه با همکاری سه‌جانبه میان شهرداری، دانشگاه آزاد اسلامی و اداره‌کل راه و شهرسازی به مرحله اجرا رسیده است.

عصر کرد

بارانی بیرانوند همچنین از آغاز قریب‌الوقوع پروژه کمربند غربی با همکاری راه و شهرسازی و استانداری لرستان خبر داد و گفت: این پروژه نقش بسزایی در کاهش بار ترافیکی خواهد داشت.
وی تصریح کرد: پروژه‌هایی نظیر خیابان ساحلی جهادگران، اتصال محور 75 متری کریم‌خان زند به روستاهای جنوبی شهر، خیابان 24 متری ساحلی شاپوری تا ماسور و فرودگاه، همگی در راستای روان‌سازی ترافیک در نقاط مختلف شهر برنامه‌ریزی شده‌اند.
شهردار خرم‌آباد با اشاره به اهمیت اتصال مناطق جنوبی شهر به ویژه پشته حسین‌آباد به محورهای شهری گفت: عملیات اجرایی پروژه اتصال پشته حسین آباد به قاضی آباد با اعتباری بالغ بر 8 میلیارد تومان از محل منابع داخلی شهرداری، به‌زودی آغاز می‌شود.
بارانی بیرانوند گفت: این طرح که از پروژه‌های راهبردی و مطالبه دیرینه شهروندان به‌ویژه در محلات جنوبی است، در صورت تأمین به‌موقع اعتبارات و رفع موانع تملک، تا پایان سال جاری بخشی از آن اجرایی خواهد شد.
وی تأکید کرد: مدیریت شهری با همکاری شورای اسلامی شهر، در تلاش است با اجرای این پروژه‌ها و با استفاده از ظرفیت‌های قانونی و مالی موجود، گره‌های ترافیکی شهر را کاهش دهد و دسترسی مردم به خدمات شهری را تسهیل کند.
رییس کمیسیون عمران شورای اسلامی شهر خرم‌آباد، از آغاز عملیات اجرایی پروژه اتصال کمربند پشته حسین‌آباد به پارک زیتون قاضی‌آباد خبر داد.
حجت احمدی‌پور با بیان اینکه این پروژه با هدف تسهیل در تردد شهروندان و کاهش بار ترافیکی خیابان طیب آغاز شده است، اظهار کرد: این مسیر از کلانتری پشت حسین‌آباد آغاز شده و تا پارک زیتون قاضی‌آباد ادامه خواهد یافت که در صورت تحقق برنامه‌ریزی‌ها، تا پایان سال جاری به بهره‌برداری می‌رسد.
وی با اشاره به موانع موجود در مسیر اجرای پروژه تصریح کرد: در حال حاضر حدود 7 تا 8 ملک در مسیر پروژه قرار دارند که نیازمند تملک و توافق با مالکان هستند. همچنین بخش‌هایی از مسیر دارای بافت کوهستانی است که عملیات تخریب آن با استفاده از پیکور انجام خواهد شد.
رییس کمیسیون عمران شورای شهر خرم‌آباد خاطرن شان کرد: با بهره‌برداری از این پروژه، شهروندان ساکن در مناطق 16 متری، 20 متری و 24 متری پشته حسین‌آباد می‌توانند به راحتی از این مسیر استفاده کرده و دیگر نیازی به عبور از خیابان طیب نداشته باشند؛ این امر نقش مهمی در کاهش ترافیک این خیابان خواهد داشت.
احمدی‌پور همچنین از برنامه‌ریزی برای تملک املاک واقع در مسیر خیابان رنگین‌کمان خبر داد و افزود: تلاش داریم بخشی دیگر از ترافیک مرکز پشته حسین‌آباد را نیز از این مسیر عبور دهیم تا فشار وارده بر خیابان طیب بیش از پیش کاهش یابد.
وی در پایان از همکاری و صبوری شهروندان ساکن در منطقه قدردانی کرد و ابراز امیدواری کرد که این پروژه در موعد مقرر به سرانجام برسد.
آغاز دو پروژه مهم عمرانی برای رفع مشکلات ترافیکی پشته حسین‌آباد خرم‌آباد
عضو شورای اسلامی شهر خرم‌آباد از آغاز دو پروژه عمرانی مهم در منطقه پشته حسین‌آباد خبر داد که هدف آن‌ها کاهش مشکلات ترافیکی و بهبود وضعیت زیرساختی این منطقه است.
سجاد کاظمی با اشاره به جمعیت بالای ساکن در پشته حسین‌آباد و محدود بودن مسیرهای تردد، گفت: متأسفانه این منطقه در سال‌های گذشته با بی‌توجهی‌هایی روبه‌رو بوده است، اما در این دوره از شورای شهر و با همکاری شهردار محترم، اقدامات مؤثری در دستور کار قرار گرفته است.
وی افزود: یکی از پروژه‌های مهم، اتصال پشته حسین‌آباد به کمربندی است که می‌تواند نقش بسیار مؤثری در کاهش بار ترافیکی و تسهیل تردد ساکنین داشته باشد. خبر خوش برای خرم‌آبادی‌ها: کمربندی پشته حسین‌آباد تا 10 روز دیگر کلید می‌خورد
شهر خرم‌آباد با چالش‌های جدی در زمینه ترافیک و دسترسی به نقاط مختلف شهر روبروست که باعث نارضایتی شهروندان شده است. برای حل این مشکل، شهرداری برنامه‌های راهبردی مختلفی از جمله احداث کمربندی‌های جدید را در دستور کار قرار داده است. آغاز عملیات اجرایی کمربندی پشته حسین‌آباد به قاضی‌آباد در کنار پیشرفت پروژه‌های کمربند شرقی و غربی، نشان‌دهنده عزم مدیریت شهری برای بهبود زیرساخت‌های حمل‌ونقل و روان‌سازی ترافیک در این شهر با ساختار فیزیکی خاص است.
به گزارش ایونا نیوز ، داریوش بارانی بیرانوند، شهردار خرم‌آباد، از آغاز قریب‌الوقوع عملیات اجرایی یکی از پروژه‌های مهم ترافیکی این شهر خبر داد. وی در حاشیه بازدیدی که از محل پروژه کمربندی پشته حسین‌آباد داشت، اعلام کرد که عملیات ساخت این کمربندی که منطقه پشته حسین‌آباد را به قاضی‌آباد متصل می‌کند، حداکثر ظرف ده روز آینده آغاز خواهد شد.
شهردار خرم‌آباد با اشاره به مشکلات جدی ترافیکی و محدودیت‌های دسترسی در نقاط مختلف شهر که منجر به نارضایتی عمومی و اتلاف وقت شهروندان شده است، تاکید کرد: "با توجه به ساختار فیزیکی و پیکره‌بندی خاص شهر خرم‌آباد، اجرای پروژه‌هایی نظیر کمربند شرقی، کمربند غربی و بازگشایی مسیرهای جدید در دستور کار مدیریت شهری قرار گرفته است."
وی افزود که پروژه کمربند شرقی، که اتصال مهمی بین جاده خایدالو، کمربند شمالی و آزادراه خرم‌آباد - اراک ایجاد می‌کند، هم‌اکنون با همکاری مشترک شهرداری، دانشگاه آزاد اسلامی و اداره‌کل راه و شهرسازی در حال اجراست و یکی از طرح‌های راهبردی شهر محسوب می‌شود.
بارانی بیرانوند همچنین از آغاز قریب‌الوقوع پروژه کمربند غربی با همکاری اداره‌کل راه و شهرسازی و استانداری لرستان خبر داد و خاطرنشان کرد که این پروژه نیز نقش بسیار مهمی در کاهش بار ترافیکی شهر ایفا خواهد کرد.
اجرای کمربندی پشته حسین‌آباد به قاضی‌آباد به عنوان بخشی از این شبکه کمربندی، گام مهم دیگری در جهت روان‌سازی ترافیک و تسهیل دسترسی شهروندان خرم‌آبادی به نقاط مختلف شهر تلقی می‌شود.

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/990528/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اشعار سعدی عاشقانه است یا عارفانه؟

تساوی آبی‌ها مقابل هوادار قعرجدولی؛ بوژوویچ قصد بردن ندارد

نشست مدیرعامل سپاهان با کارترون 3 روز پس از برد بزرگ

قرارداد ابراهیمی با الشمال قطر تمدید شد

بررسی صحنه‌های جنجالی داوری دیدار استقلال - هوادار

واکنش طهماسبی مربی هوادار به جادوگری در بازی با مس رفسنجان

داریوش شجاعیان: فکر نمی‌کنم در استقلال باند بازی باشد

گل استقلال که بخاطر خطای رامین رضاییان رد شد

ضربه سر آزادی از کنار دروازه هوادار به بیرون رفت

خلاصه بازی استقلال و هوادار

کارشناسی داوری بازی استقلال - هوادار: گل آبی‌ها و برگرداندن پنالتی درست بود!؟

اعلام پنالتی برای استقلال که پس از بازبینی صحنه رد شد(ویدیو)

ویدیو / باز هم تصمیمات عجیب و غریب داوری در ایران؛ گل سوم استقلال مردود شد!

گل سوم استقلال به دلیل خطای رضاییان پس از بازبینی صحنه مردود شد

منصوریان پنالتی و گل استقلال را وتو کرد

کارشناسی داوری بازی استقلال - هوادار: مردود شدن 2 گل و پنالتی آبی‌پوشان با وار درست بود!؟ / نظر کارشناسان

کردستان با کوله‌باری از پتانسیل در ایران اکسپو 2025 حاضر می‌شود

خاطرات هاشمی: همسر حسن حبیبی گفت انضباط دوران سازندگی در ارگان‌ها دیده نمی‌شود

بیش از 9 هزار حبه قرص غیرمجاز در کرمانشاه کشف شد

10 اقتصاد برتر جهان در سال 2025

پیش بینی وضعیت آب و هوا کرمانشاه فردا سه شنبه 2 اردیبهشت ماه 1404 | جدول هواشناسی کرمانشاه 24 ساعت آینده

دیدار سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل با تشکل‌های شاهد و ایثارگر

آن‌چه در بزرگداشت سعدی گذشت

وقتی طرفدارانش سهراب سپهری را نمی‌شناختند!

بهترین‌ها در آسیا؛ هیچ خبری از ایران نیست!

خشم شدید هواداران استقلال با شعار علیه بازیکنان

فرمان صعود پیکان در دستان شریفی

گل سوم استقلال به هوادار توسط اسلامی

تیرک دروازه، جدی‌ترین رقیب امسالِ رضاییان!

گل سوم استقلال به هوادار توسط روزبه چشمی که به دلیل افساید رد شد

گل شگفت انگیز فوتبال ایران به ثمر رسید

گزینه غیرمنتظره نیمکت رئال از انگلیس می‌آید

درخواست رسمی بارسا؛ این ساعت بازی نمی‌‌‌کنیم!

برنامه بازی‌های معوقه سری A اعلام شد

پایان فیلمبرداری با چاشنی صمیمیت: عکس‌های دیدنی از پشت صحنه تاسیان

خرم‌آباد صاحب کمربندی جدید می‌شود؛ پشته حسین‌آباد در مسیر توسعه

در اولین جلسه شورای اقتصاد در سال 1404 چه گذشت؟

آماده‌ باش هلال احمر کرمانشاه برای سالروز عملیات «بازی‌دراز»

شکارچی متخلف بیجاری به‌دام افتاد؛ سلاح ضبط‌ومجوز باطل شد

آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است!

قهرمانی در تورنمنت کافا سخت‌تر از جام ملت‌های آسیا!

فلیک: کسب پیروزی در این مقطع از فصل دشوار است

شاید رضا درویش بازهم مدیرعامل پرسپولیس!

گل اول استقلال به هوادار توسط رامین رضاییان

گل اول هوادار به استقلال توسط داریوش شجاعیان

گل دوم هوادار به استقلال توسط صادقی

شعار هواداران استقلال علیه سید حسین حسینی

فرصت عالی برای آبی‌ها که از دست رفت

ضربه سر رامین رضاییان به تیر دروازه هوادار برخورد کرد

گزارش زنده؛ استقلال 1 - 2 هوادار