عصر کرد

آخرين مطالب

بیمارستان بعثت سنندج به دستگاه پیشرفته سی دی پی مجهز شد گفتگو

بیمارستان بعثت سنندج به دستگاه پیشرفته سی دی پی مجهز شد
  بزرگنمايي:

عصر کرد - به گزارش خبرنگار مهر، بیمارستان بعثت به دستگاه پیشرفته "سی دی پی"، اختراع یک محقق ایرانی، مجهز شده است که امکان تشخیص دقیق و لحظه‌ای بافت سرطانی را در حین عمل جراحی فراهم می‌آورد، و بدین ترتیب، امید تازه‌ای برای بیماران مبتلا به این بیماری در منطقه به ارمغان می‌آورد.
بیمارستان بعثت سنندج، پیشگام در تشخیص زودهنگام سرطان پستان در کردستان شد، این مرکز درمانی با همیاری نیکوکاران استان، برای اولین بار در منطقه، از دستگاه پیشرفته "سی دی پی" (CDP) بهره‌مند شد.
این فناوری نوآورانه که حاصل تلاش یک محقق ایرانی است، پزشکان را قادر می‌سازد تا در جریان عمل جراحی، با دقتی بی‌نظیر، وضعیت بافت سرطانی را تشخیص داده و از برداشت کامل تومور اطمینان حاصل کنند.
محفوظ قادری، فلوشیپ فوق تخصصی جراحی پستان، با اعلام این خبر مسرت‌بخش، در گفت‌وگو با خبرنگاران، اظهار داشت: امروز روز مهمی برای بیماران مبتلا به سرطان پستان در استان است. راه‌اندازی دستگاه "سی دی پی" در بیمارستان بعثت، که با حمایت خیرین محترم میسر شده، دریچه‌ای نو به سوی تشخیص دقیق‌تر و درمان مؤثرتر این بیماری گشوده است.
وی با اشاره به چالش‌های روش‌های سنتی تشخیص، توضیح داد: در گذشته، پس از جراحی و برداشتن توده، ما برای اطمینان از پاکسازی کامل، منتظر نتایج آزمایش پاتولوژی می‌ماندیم. این روش حتی در بهترین مراکز نیز با حدود 20 درصد احتمال خطا همراه بود، به این معنا که گاهی اوقات، با وجود باقی ماندن سلول‌های سرطانی، نتیجه آزمایش، عدم وجود آن‌ها را نشان می‌داد.
قادری در تشریح عملکرد دستگاه "سی دی پی" بیان کرد: این سیستم پیشرفته که از یک واحد مرکزی و یک پروب بی‌سیم تشکیل شده است، با دقت خیره‌کننده 98 درصدی، وضعیت حاشیه‌های بافت برداشته شده را به صورت آنی تعیین می‌کند و جراح را در لحظه از وجود یا عدم وجود سلول‌های سرطانی آگاه می‌سازد.
وی افزود: این فناوری نوین نه تنها قادر به شناسایی سلول‌های سرطانی تهاجمی است، بلکه سلول‌های پیش‌سرطانی و غیرتهاجمی را نیز تشخیص می‌دهد. در صورت مشاهده هرگونه بقایای تومور پس از بررسی اولیه، جراح می‌تواند بدون نیاز به انتقال مجدد بیمار به اتاق عمل یا بیهوشی دوباره، فوراً نسبت به برداشتن بافت‌های آلوده اقدام نماید.
فلوشیپ فوق تخصصی جراحی پستان در خصوص نحوه نمایش نتایج توسط دستگاه گفت: «در طول بررسی حاشیه‌های بافت، دستگاه "سی دی پی" سه وضعیت مختلف را بر روی صفحه نمایش نشان می‌دهد. رنگ سبز به معنای برداشت کامل تومور و پاک بودن حاشیه‌ها است، رنگ زرد یا وضعیت مشکوک، احتمال وجود سلول‌های پیش‌سرطانی را مطرح می‌کند و رنگ قرمز، نشان‌دهنده وجود سلول‌های سرطانی و لزوم برداشتن بافت بیشتر است.
قادری با اشاره به نخستین تجربه موفقیت‌آمیز استفاده از این دستگاه در بیمارستان بعثت، گفت: «امروز پس از عمل جراحی یک بیمار 60 ساله مبتلا به سرطان پستان، حاشیه‌های بافت با استفاده از دستگاه "سی دی پی" بررسی شد و خوشبختانه نتیجه نهایی سبز رنگ بود که نشان از پاکسازی کامل داشت.
وی با تاکید بر کارایی بالای این فناوری نوین تصریح کرد: «این دستگاه پیش از این در مرکز تحقیقات شهید بهشتی برروی بیش از 20 هزار بیمار مورد استفاده قرار گرفته و خوشبختانه هیچ‌گونه گزارش منفی کاذب از آن ثبت نشده است.
قادری در پایان سخنان خود با اشاره به اولین بیماری که در بیمارستان بعثت از مزایای این دستگاه بهره‌مند شد، اظهار داشت: این بیمار، یک خانم 60 ساله با تشخیص سرطان مهاجم سینه چپ بودند. ما مفتخریم که برای اولین بار در بیمارستان بعثت سنندج این فناوری پیشرفته را به کار گرفتیم و امیدواریم از این پس بتوانیم تمامی بیماران مبتلا به سرطان پستان در استان را با اطمینان و دقت بیشتری تحت عمل جراحی قرار دهیم.
کد خبر 6440225

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/989415/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تفاوت فوتسال و فوتبال ایران از نگاه وحید شمسایی

مهران غفوریان: هر چقدر شمسایی برنج نمی خورد شما بخورید

رقابت جذاب دوز بین وحید شمسایی و مهران غفوریان

رقابت پانتومیم بین وحید شمسایی و مهران غفوریان

شمسایی: در فوتسال هم صد در صد خرافات وجود دارد

شمسایی: اگه بازیکنی زیاد از حد تک روی کند، پرتش می کنم بیرون!

آنچلوتی رفتنیه، سرمربی بعدی کیه؟

نواقص ورزشگاه 6 هزار نفری سنندج برطرف می‌شود

عکس: نمایی زیبا از جدال بهار و زمستان در ارتفاعات سقز

چالش انتخاب بازیکن برتر با وحید شمسایی

شمسایی: در استقلال چهاردستگی و باندهای عجیب وجود داشت تا نتوانیم قهرمان آسیا شویم

گزینه شماره یک مدیرعاملی پرسپولیس!

تصمیمات ناکارآمد اقتصاد ایران را ضعیف کرد/ برای توسعه اقتصادی در انتظار لغو تحریم‌ها هستیم

زمان جدید قطعی برق کرمانشاه فردا یکشنبه 31 فروردین 1404 + جدول خاموشی برق کرمانشاه در 24 ساعت آینده

خلاصه بازی الجزیره 2 - شباب الاهلی 1

محمد سیانکی: آقای چمنیان شما یکبار نیامدید مسابقات باشگاهی تهران را ببینید!

عباس چمنیان: اینکه ما نتوانستیم در همه ی بازی ها کیفیت بازی را در سطح بالا نگهداریم، اشکال من است

خلاصه بازی استون ویلا 4 - نیوکسل 1

عباس چمنیان: من نه هیچ وقت فست فودی زدم، نه در ساخت و ساز بودم و نه کار اقتصادی دیگه ای انجام دادم

عباس چمنیان : همه ی مربیان دوست دارند خودشان را وارد چالش کنند

رضا نوروزی : یکی از ایرادهای من به آقای چمنیان، بحث استعدادیابی و دستیاران ایشان بود

دلیل جالب شمسایی برای ادامه ندادن فوتسال در اروپا

کابوس تازه رئال مادرید؛ زانوی رودیگر درد دارد!

دلیل درگیری سروش رفیعی و کاپیتان سپاهان مشخص شد

داور تصمیمات بهتری می‌گرفت به بارسا نمی‌باختیم!

خبرشوکه کننده از نوزاد انسان نما حاصل یک جانور در این روستا+تصویر عجیب

تابو‌های اقتصاد ایران

بی‏‏‌اعتمادی به دلار، تهدیدی برای ثبات اقتصاد جهانی

بزرگداشت عطار، سعدی و پروین در کوالالامپور

گل دوم الجزیره به شباب الاهلی

بی‌دلیل نبود نفس پاری‌سن‌ژرمن را گرفتند؛استون‌ویلا 4-1 نیوکسل را قلع و قمع کرد

کامبک مال ماست، طعنه بارسا به رئال

واکنش رسمی پرسپولیس به اسامی جایگزینی درویش

گل سردار آزمون سریع تقدیم شد

برخورد ضربه سردار آزمون به تیردروازه الجزیره

رضا رجبی: دنبال زدن من پیش اسدی هستند

برگ برنده رئال؛ غیبت نیکو ویلیامز در برنابئو!

گل اول آاس رم توسط شومورودوف در دقیقه 4

واکنش بیفوما به توافق با باشگاه آینده!

جزئیات حمله باورنکردنی اشرار به قهرمان بوکس | اوباشی که در خیابان بهشتی خون به‌پا کرده بودند به صحنه جرم بازگشتند

معرفی آثار پذیرفته شده در بخش بازخوانی دومین رویداد تگ گویی عاشورایی

پشت صحنه اتاق گریم مراحل تبدیل بهتاش به میمون!

(16+) صحنه وحشتناک درگذشت 2 قاضی مشهور | شدت تصادف بسیار بالا بوده است + فیلم

ضرورت تعامل همه دستگاه‌های آذربایجان شرقی در جهت حمایت از سرمایه‌گذاری

چهره متفاوت سنا حسینی (سارا پایتخت) در کنار بهرام افشاری / عکس

اجاره یک اتاق از خانه در تهران رونق گرفت!

گزارش از تنبیه بدنی 13 دانش‌آموز در سنندج

بازدید فرماندار سنندج از روستای نران / برنامه‌ریزی برای مراسم بزرگداشت سنجرخان وزیری

شمارش معکوس انفجار بمب پنهان در اقتصاد ایران آغاز شد

فرود اضطراری قیمت‌ها در بازار ارز؛ قیمت درهم امارات تغییر کانال داد و لیر سقوط کرد/ ترمز اقتصاد مالزی در آغاز 2025 کشیده شد