عصر کرد

آخرين مطالب

دغدغه برخی خبرنگاران در قزوین صرفا منافع شخصی است سیاسی

دغدغه برخی خبرنگاران در قزوین صرفا منافع شخصی است
  بزرگنمايي:

عصر کرد - به گزارش خبرنگار مهر، محمد نوذری در شورای اداری استان قزوین که ظهر شنبه در سالن جلسات شهید امامی برگزار شد، اظهار کرد: ما در توسعه استان با یکدیگر وفاق داریم و فضای کشور حول محور وحدت ملی بوده و ما باید در اساسی ترین قدرت ملی توافق کنیم.
استاندار قزوین عنوان کرد: کشور در شرایط تاریخی، منطقه‌ای و بین المللی خاصی قرار دارد و این شرایط به گونه‌ای است که روند مذاکرات عزت و اقتدار جمهوری اسلامی را در خاورمیانه بیشتر کرده و ایران قدرتمندتری در خاورمیانه خواهیم داشت.
وی افزود: نیروهای مسلح و ارتش جمهوری اسلامی امروز در مناطق دریایی و دریای آزاد نفوذ کرده و توانسته پرچم جمهوری اسلامی ایران را در آب‌های آزاد به اهتزاز دراورد.
این مسئول تاکید کرد: امروزه هیچ حرکتی در خاورمیانه بدون ایران انجام شدنی نیست و آمریکایی که در سال 97 به دنبال ساقط کردن ایران بود امروز متوجه استواری، تنومند و ریشه این کشور شده است و بر این باوریم که این مذاکرات در مسیر منافع جمهوری اسلامی خواهد بود.
وی ادامه داد: عنوان انتخابی سال جاری عنوانی است که کلید واژه آن در استان ما است و شعار سال با ظرفیت و پتانسیل استان ما سنخیت دارد و ما در همان روزهای ابتدای سال برای تحقق این امر ستاد تشکیل دادیم.
نوذری بیان کرد: ما در علم اقتصاد به دنبال منطقیم و باید شاخص تعریف کنیم که این به معنای پویایی در علم اقتصاد است و در سه مرحله برنامه ریزی‌ها باید انجام شود.
وی افزود: سرمایه گذاری خارجی و ترسیم مسیر استفاده از سرما گذاران کشورهایی که با ما فرهنگ مشترک دارند یک قدرت اثرگذار اقتصادی است.
این مسئول تاکید کرد: نگاه ما سرمایه گذاری داخلی، نگاه بالابردن ظرفیت‌های بهربرداری در استان است و بر این باوریم که صنعت باید به سوی ارزش افزود و شاخص‌های کیفی حرکت کند که در این بین زنجیره ارزش بسیار مهم است و باید تکمیل شده و ارتقا پیدا کند.
وی با تاکید براینکه صنعت باید احیا و پویا شود عنوان کرد: درخصوص شعار سال باید همه دستگاه‌ها برنامه شاخص داشته باشند،
نوذری عنوان کرد: نرخ مشارکت در استان خوب است و جایگاه استان در مشارکت 43/3 است که این میزان در کشور حدود بیش از 41 درصد است و این امر در علم اقتصاد مسئله مهمی به شمار می‌آید.
وی ادامه داد: نرخ بیکاری در استان 5/8 درصد است و شاخص اقتصاد و جهش تولید و حرکت نیز خوب است و سرانه تعهد اشغال به 19 هزار 393 رسیده است.
نوذری یادآور شد: امسال منطقه ویژه اقتصاد تاکستان کلنگ زنی می‌شود و هدف این منطقه ویژه اقتصاد تنها صادرات است و واحدهایی که بتوانند صادرات داشته باشند در این منطقه مجوز می‌گیرند و در نظر داریم تاکستان به منطقه اقتصادی کشور تبدیل شود.
وی خاطر نشان کرد: توسعه برند ملی و تشکیل دبیرخانه شوینده کشور در قزوین تشکیل از دیگر برنامه‌های ما باید باشد.
این مسئول تصریح کرد: در حوزه مسکن ملی عمده مشکلات در خصوص آورده مردم است، قیمت‌ها نسبت به ارقام اولیه افزایش داشته و مردم توان پرداخت هزینه را ندارند با این وجود در سطح کشور قیمت هر متر مکعب مسکن ملی حدود 12 میلیون یا بیشتر بود که این نرخ در قزوین 10 میلیون تومان است و حدود 5 هزار واحد مسکونی در اختیار مردم قرار می‌گیرد.
وی ادامه داد: با توجه به شرایط دشت قزوین توانستیم با رایزنی‌های انجام شده 60 میلیون متر مکعب آب را از سد طالقان به قزوین بیاوریم که این اتفاق بدون هیچ هیایو و چالشی رقم خورد.
استاندار قزوین ابراز کرد: نقد رسانه را یک فضیلت می‌دانیم و به رسمیت هم می‌شناسیم اما رسانه‌ها باید بین نقد و تخریب مرزبندی قائل شوند؛ البته نقد باید مبنا و چارچوب داشته باشد.
وی افزود: هیچ مدیری حق ندارد از رسانه شکایت کند، رسانه هم باید حرمت مدیر را حفظ کند و حریم زندگی افراد وارد رسانه نشود، ما خبرنگار پویا و دغدغه‌مند می‌خواهیم، خبرنگاری که دغدغه کشور و استان را داشته باشد اما دغدغه برخی خبرنگاران صرفا منافع شخصی است.
نوذری خاطرنشان کرد: در بحث بودجه 1404 وفاق خوبی بین نمایندگان شکل گرفت به طوری که تخصیص در زمانی که من به استان آمدم 11 درصد بود اما با همکاری که صورت گرفت امروز به بیش از 60 درصد رساندیم.
وی در پایان گفت: شاخص تخت بیمارستانی استان در مقایسه با کشور بسیار پایین است و در حوزه فرهنگی هم مشکلاتی داریم؛ توصیه می‌کنم همه مدیران در مسیر توسعه استان برنامه هفتم توسعه را بخوانند و مبنای عملکرد را این برنامه بگذارند و پروژه شهید رجایی باید امسال به نتیجه برسد و پروژه‌های بیمارستان 700 تخت خوابی و هزار تخت خوابی نیز باید در دستور کار باشد.
کد خبر 6440043

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/989364/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

افشاگری قوچان‌نژاد از دیدار ایران و آرژانتین در جام جهانی

تفاوت فوتسال و فوتبال ایران از نگاه وحید شمسایی

مهران غفوریان: هر چقدر شمسایی برنج نمی خورد شما بخورید

رقابت جذاب دوز بین وحید شمسایی و مهران غفوریان

رقابت پانتومیم بین وحید شمسایی و مهران غفوریان

شمسایی: در فوتسال هم صد در صد خرافات وجود دارد

شمسایی: اگه بازیکنی زیاد از حد تک روی کند، پرتش می کنم بیرون!

آنچلوتی رفتنیه، سرمربی بعدی کیه؟

نواقص ورزشگاه 6 هزار نفری سنندج برطرف می‌شود

عکس: نمایی زیبا از جدال بهار و زمستان در ارتفاعات سقز

چالش انتخاب بازیکن برتر با وحید شمسایی

شمسایی: در استقلال چهاردستگی و باندهای عجیب وجود داشت تا نتوانیم قهرمان آسیا شویم

گزینه شماره یک مدیرعاملی پرسپولیس!

تصمیمات ناکارآمد اقتصاد ایران را ضعیف کرد/ برای توسعه اقتصادی در انتظار لغو تحریم‌ها هستیم

زمان جدید قطعی برق کرمانشاه فردا یکشنبه 31 فروردین 1404 + جدول خاموشی برق کرمانشاه در 24 ساعت آینده

خلاصه بازی الجزیره 2 - شباب الاهلی 1

محمد سیانکی: آقای چمنیان شما یکبار نیامدید مسابقات باشگاهی تهران را ببینید!

عباس چمنیان: اینکه ما نتوانستیم در همه ی بازی ها کیفیت بازی را در سطح بالا نگهداریم، اشکال من است

خلاصه بازی استون ویلا 4 - نیوکسل 1

عباس چمنیان: من نه هیچ وقت فست فودی زدم، نه در ساخت و ساز بودم و نه کار اقتصادی دیگه ای انجام دادم

عباس چمنیان : همه ی مربیان دوست دارند خودشان را وارد چالش کنند

رضا نوروزی : یکی از ایرادهای من به آقای چمنیان، بحث استعدادیابی و دستیاران ایشان بود

دلیل جالب شمسایی برای ادامه ندادن فوتسال در اروپا

کابوس تازه رئال مادرید؛ زانوی رودیگر درد دارد!

دلیل درگیری سروش رفیعی و کاپیتان سپاهان مشخص شد

داور تصمیمات بهتری می‌گرفت به بارسا نمی‌باختیم!

خبرشوکه کننده از نوزاد انسان نما حاصل یک جانور در این روستا+تصویر عجیب

تابو‌های اقتصاد ایران

بی‏‏‌اعتمادی به دلار، تهدیدی برای ثبات اقتصاد جهانی

بزرگداشت عطار، سعدی و پروین در کوالالامپور

گل دوم الجزیره به شباب الاهلی

بی‌دلیل نبود نفس پاری‌سن‌ژرمن را گرفتند؛استون‌ویلا 4-1 نیوکسل را قلع و قمع کرد

کامبک مال ماست، طعنه بارسا به رئال

واکنش رسمی پرسپولیس به اسامی جایگزینی درویش

گل سردار آزمون سریع تقدیم شد

برخورد ضربه سردار آزمون به تیردروازه الجزیره

رضا رجبی: دنبال زدن من پیش اسدی هستند

برگ برنده رئال؛ غیبت نیکو ویلیامز در برنابئو!

گل اول آاس رم توسط شومورودوف در دقیقه 4

واکنش بیفوما به توافق با باشگاه آینده!

جزئیات حمله باورنکردنی اشرار به قهرمان بوکس | اوباشی که در خیابان بهشتی خون به‌پا کرده بودند به صحنه جرم بازگشتند

معرفی آثار پذیرفته شده در بخش بازخوانی دومین رویداد تگ گویی عاشورایی

پشت صحنه اتاق گریم مراحل تبدیل بهتاش به میمون!

(16+) صحنه وحشتناک درگذشت 2 قاضی مشهور | شدت تصادف بسیار بالا بوده است + فیلم

ضرورت تعامل همه دستگاه‌های آذربایجان شرقی در جهت حمایت از سرمایه‌گذاری

چهره متفاوت سنا حسینی (سارا پایتخت) در کنار بهرام افشاری / عکس

اجاره یک اتاق از خانه در تهران رونق گرفت!

گزارش از تنبیه بدنی 13 دانش‌آموز در سنندج

بازدید فرماندار سنندج از روستای نران / برنامه‌ریزی برای مراسم بزرگداشت سنجرخان وزیری

شمارش معکوس انفجار بمب پنهان در اقتصاد ایران آغاز شد