عاملان تخریب شیشه منازل و خودرو شهروندان کرمانشاهی دستگیر شدند
اجتماعی
بزرگنمايي:
عصر کرد - ایرنا / فرمانده انتظامی شهرستان کرمانشاه از دستگیری 2 نفر که به تخریب شیشه منازل و خودرو شهروندان در این شهر اقدام کرده بودند، خبر داد.
سرهنگ محمدرضا یاری، فرمانده انتظامی شهرستان کرمانشاه اظهار کرد: پس از اعلام مرکز فوریت های پلیسی 110 مبنی بر تخریب و وقوع درگیری در شهرک مسکن کرمانشاه، تیمی از ماموران به سرعت در محل حاضر شدند.
وی ادامه داد: ماموران پس از حضور در محل مشاهده کردند 2 نفر که حالت طبیعی نداشتند در حال تخریب شیشه منازل و خودرو شهروندان بوده و به محض مشاهده پلیس با یک دستگاه خودرو تیبا اقدام به فرار کردند.
فرمانده انتظامی شهرستان کرمانشاه افزود: ماموران در ادامه و پس از مدتی تعقیب و گریز موفق شدند خودرو متواری را متوقف و با اقتدار، هر 2 عامل تخریب را زمینگیر کنند.
سرهنگ یاری با اشاره به انتقال افراد مجرم به کلانتری، از تشکیل پرونده ای در این راستا خبر داد و گفت: بازجویی و تحقیق از این افراد ادامه دارد.
وی تاکید کرد: امروز برقراری نظم و امنیت مهمترین مطالبه مردم است به نحوی که امنیت به خوبی احساس شود و نیروی انتظامی نیز تمام تلاش خود را به کار بسته تا این امنیت را به بهترین شکل ممکن در جامعه ایجاد کند.
استان کرمانشاه بیش از 2 میلیون نفر جمعیت ساکن در 34 شهر و 2 هزار و 590 روستا دارد.
بیش از یک میلیون نفر در کلانشهر کرمانشاه سکونت دارند.
بازار ![]()
-
يکشنبه ۲۴ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۳:۳۵
-
۷ بازديد
-

-
عصر کرد
لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/984955/