عصر کرد

آخرين مطالب

هری‌کین می‌تواند کانتونای جدید یونایتد باشد سیاسی

هری‌کین می‌تواند کانتونای جدید یونایتد باشد
  بزرگنمايي:

عصر کرد - ورزش 3 /تدی شرینگام، مهاجم سابق منچستریونایتد، معتقد است که جذب هری کین می‌تواند کمک بزرگی برای این تیم باشد.
 سر الکس فرگوسن در دهه 1990 به شخصیتی فراتر از معمول نیاز داشت تا در تئاتر رؤیاها الگویی برای دیگران باشد. اریک کانتونا مردی بود که وظیفه داشت این ویژگی‌ها را به ترکیب شیاطین سرخ در کنار بازیکنانی چون پل اینس، روی کین و استیو بروس اضافه کند.
دورانی خارق‌العاده از موفقیت رقم خورد اما فرگوسن در سال 2013 از کنار زمین کنار رفت و بازنشسته شد. از آن زمان، نیمه‌ قرمز منچستر دچار افتی دردناک شده و اکنون منچستریونایتد تحت هدایت مربی پرتغالی، روبن آموریم، در رده سیزدهم جدول لیگ برتر قرار دارد.
سوالاتی درباره روند جذب بازیکن در این باشگاه مطرح شده، چرا که پول زیادی خرج شده اما هنوز یک مهاجم شماره 9 اثبات‌ شده مورد نیاز است. گزینه‌های مختلفی برای این پست پیش از پنجره نقل‌ و انتقالاتی بعدی مطرح شده‌اند و تدی شرینگام نظرش را درباره این که چه کسی می‌تواند خریدی هوشمندانه باشد ارائه داده است.
قهرمان سه‌گانه 1999 در گفتگو با سایت گل اظهار داشت: «اگر قرار باشد بین ماتئوس کنیا یا ویکتور گیوکرس یکی را انتخاب کنم، فقط به خاطر تجربه‌ حضور در لیگ برتر، انتخابم کنیاست. گیوکرس شاید در لیگ پرتغال درخشیده و گل زده و اعتماد به‌ نفس دارد، اما تنها کافی‌ است مثل هویلون به یونایتد بیاید و چهار بازی هیچ گلی نزند، بعد شروع می‌شود: ما این بازیکن را چرا خریدیم؟ و فشار روی او قرار می‌گیرد و اگر بلد نباشد چطور با آن فشار کنار بیاید، آن وقت مشکل به وجود می‌آید.
تو نیاز به یک رهبر داری. به یک بازیکن سطح بالا نیاز داری که سینه‌اش را جلو بدهد و بیاید مثل کانتونا یا خودم، وقتی به منچستریونایتد آمدیم و بگوید: من برای بازی در این‌جا به دنیا آمده‌ام. نه این که بگوید: آیا من در این‌جا موفق می‌شوم؟ شخصیت‌های مختلفی در فوتبال وجود دارند و تو به کسی نیاز داری که برود داخل زمین و خط حمله را رهبری کند. برای همین است که باید بروی سراغ بازیکنی مثل هری کین. این همان کاری‌ است که یونایتد قبلاً انجام می‌داد — آنها می‌رفتند و بهترین بازیکنان بازار را جذب می‌کردند.»
بازار

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/984859/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ماریو بارگاس یوسا درگذشت

«کهکشان‌ها، کو زمینم؟»؛ دکلمه‌ای از حسین پناهی

از همه جای ایران برای تست در پرسپولیس بیایید!

پیام واضح بوژوویچ برای مدیران استقلال

انگیزه بالای پرسپولیس و سپاهان مقابل هم

وضعیت متفاوت دو بازیکن تیم ملی ایران در روسیه

النصر شکایت جنجالی را به دادگاه CAS می‌برد

زاهدی: شانس حضور در جام جهانی 2026 را دارم

تنبیه ستاره بایرن با تبعید به نیمکت برابر اینتر!

آذربایجان قهرمان کشتی فرنگی اروپا شد

4 ستاره بزرگ در کانون توجه سران الهلال عربستان

دعوت اتحادیه جهانی کشتی از دو داور ایرانی

سرمست: اولویت با مسائل اجتماعی است

فروش نزدیک به 63 هزار بلیت کنسرت موسیقی در چهارمحال‌وبختیاری

روبوسی بهروز وثوقی و بازیگر زن کشور روی صحنه جنجال‌آفرین شد + فیلم

ضرب‌وشتم دانش‌آموزان توسط معلم در کرجو سنندج/معلم اخراج شد

تجلیل دانشگاه علوم پزشکی کردستان از صبر و ایثار خانواده شهیده خیریه

کشف و ضبط یک دستگاه فلزیاب غیرمجاز و دستگیری 2متهم در قروه

جدیدترین طرح فروش ایران‌خودرو / با 600 میلیون صاحب پژو 207 شوید

راهی به «رفاه»

اخبار تعطیلی استان تهران فردا سه شنبه 26 فروردین 1404/ ادارات تهران بیست و ششم فروردین 1404 تعطیل شد؟

اخبار تعطیلی استان البرز فردا سه شنبه 26 فروردین 1404/ ادارات کرج بیست و ششم فروردین 1404 تعطیل شد؟

اخبار تعطیلی استان بوشهر فردا سه شنبه 26 فروردین 1404/ ادارات بوشهر بیست و ششم فروردین 1404 تعطیل شد؟

اخبار تعطیلی استان گیلان فردا سه شنبه 26 فروردین 1404/ ادارات رشت بیست و ششم فروردین 1404 تعطیل شد؟

آیا سهم 25درصد اقتصاد دانش‌بنیان از GDP محقق می‌شود؟

ورود سرمایه خارجی از دریچه توافق؛ تاثیر مذاکرات بر اقتصاد ایران چیست؟

اهمیت اقتصاد مقاومتی در مذاکرات فعلی

آیا رفع تحریم ها مشکل اقتصاد ایران را حل می کند؟ آری اما خیر!

هدف گذاری بیمه دی برای جهش بزرگ در سال 1404

ضرب‌وشتم دانش‌آموزان توسط معلم در کرجو سنندج/ معلم اخراج شد

ضرب‌وشتم دانش‌آموزان توسط معلم در کرجو سنندج؛ معلم اخراج شد

راز بزرگ اینیستا: با مصدومیت در فینال سی‌ال بازی کردم

انتخابات زودهنگام بارسا با معجزه آلمانی!

افت محسوس ستاره برزیلی رئال مادرید

بنزما مامور مذاکره با پوگبا برای پیوستن به الاتحاد!

مهدی طارمی در آمار اینفانتینیو

جدول رده‌بندی فرمول یک با یکه‌تازی مک‌لارن

ریسک شدید امنیتی در 8 بازی جام جهانی 2026‏

جدول زمانی قطع برق استان کرمانشاه در روز دوشنبه 25 فروردین منتشر شد

واکنش سرمربی کانادا به جنجال مصدومیت دیویس

قطار شهری کرمانشاه روی ریل توسعه

کرمانشاه با 2 تیم میزبان مسابقات ووشو قهرمانی کشور شد

سفر رئیس‌جمهور به کرمانشاه فرصتی برای تحول اقتصادی استان است

دولت در حد توان خود به دنبال رفع مشکلات استان کرمانشاه است

حاج قاسم‌ها تکرار می‌شوند اگر جوانان با فرهنگ شهادت آشنا شوند

تلف شدن یک قلاده شغال بر اثر تصادف در مریوان

بازار فروش گیاهان بهاری در سنندج

مذاکرات و انتظارات؛ فرصت یا تهدید برای اقتصاد؟

شرکت‌های شبه‌دولتی، مانع اصلی تحقق شعار سال 1404

معاون اجرایی رئیس جمهور وارد کرمانشاه شد