عصر کرد

آخرين مطالب

ستاد امر به معروف کردستان در امور مساجد دخالت نکند سیاسی

ستاد امر به معروف کردستان در امور مساجد دخالت نکند
  بزرگنمايي:

عصر کرد - در جلسه‌ای که به منظور همکاری برای شناسایی آسیب‌های اجتماعی و مشکلات معیشتی مناطق کم برخوردار کردستان با محوریت مساجد محلات تشکیل شد انتظار می‌رفت اداره کل اوقاف همکاری بیشتری با ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان داشته باشد. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج و به نقل از ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کردستان، در جلسه‌ای که با حضور مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کردستان و دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان برگزار شد، حجت‌الاسلام محمد کاروند، اظهار داشت که ستاد امر به معروف نباید در امور مساجد دخالت کند، مدیریت امور مساجد در کشور بر عهده شورای سیاست‌گذاری مساجد، سازمان تبلیغات اسلامی، پایگاه‌های بسیج و نیز اداره کل اوقاف و امور خیریه بوده و جایگاهی برای امر به معروف و نهی از منکر تعریف نشده است.
این جلسه که به درخواست دبیر ستاد استان با موضوع محوریت قرار گرفتن مساجد برای رفع آسیب‌های اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و دینی و مذهبی در بین محلات سطح استان به ویژه نقاط کمتر برخوردار برگزار شد و در آن ستاد پیشنهادی را برای همکاری بیشتر متولیان امور مساجد داشت به این صورت که از طریق هیئت امنا و امام جماعت مسجد، مشکلات اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و دینی و مذهبی قشرهای آسیب‌پذیر در همه زمینه‌ها شناسایی شود تا به این وسیله مسجد در هر محله به عنوان پایگاه و مأمنی برای رفع مشکلات مردم باشد اما کاروند به صراحت ورود ستاد را در این امر معروف، نهی کرد.
لازم به ذکر است پیشنهاد این طرح قبلا مورد موافقت حجت‌الاسلام والمسلمین پورذهبی، نماینده ولی فقیه در کردستان و رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان و نیز حجت‌الاسلام والمسلمین خواجه‌لو، رئیس شورای سیاست‌گذاری مساجد استان قرار گرفته بود.
موضع‌گیری کاروند نسبت به جایگاه امر به معروف به عنوان فریضتین الهی و یکی از مهمترین فروع دین و در عین حال اصل هشتم قانون اساسی و نیز قانون مصوب مجلس سال1394 در حمایت از آمرین به معروف و ناهیان از منکر، جای تعجب داشت. گستره امر به معروف و نهی از منکر شامل تمامی مسائل فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی، سیاسی، اداری و دینی و مذهبی بوده و انتظار نمی‌رفت مدیرکل اوقاف به دبیر ستاد امر به معروف، امر کند که بروید در پاک‌ها بگردید و با بدحجاب‌ها برخورد کنید.
امروزه همه علما دین و صاحب‌نظران معتقدند مساجد باید در زمینه احیای و اجرای فریضه امر به معروف و نهی از منکر بیش از گذشته فعال‌تر و از هر طرحی برای تقویت جایگاه مسجد استقبال شود، اما جای بسی تأسف است که کاروند به این امر مهم پی نبرده‌اند و تصورشان این است که امر به معروف فقط به تنهایی متولی حجاب در سطح معابر عمومی شهر است. اگر چه نظارت بر عفاف و حجاب از مهمترین وظایف این ستاد است اما انحصار وظایف قانونی ستاد در مساله حجاب حاکی از عدم مطالعه ایشان در حوزه فریضتین الهی است.
کاروند که خود را متولی امور مساجد می‌داند به اذعان وی برخی مساجد مکانی برای تبلیغ دیدگاه‌های گروه‌های تندرو شده و جای تأسف است که وی متولی هیئت امنای بسیاری از مساجد هستند اما چنین چالش‌هایی را نمی‌توانند مدیریت کنند.
ستاد امر معروف و نهی از منکر مطابق قانون با بهره‌مندی از 18 عضو اصلی در قالب 6 وزارتخانه، فرماندهی سپاه کشور، فرماندهی فراجا، دادستان کشور، رئیس صداوسیما، نمایندگان مجلس، رؤسای حوزه علمیه خواهران و برادران، سازمان تبلیغات اسلامی، شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه و رئیس و دبیر ستاد برخوردار بوده و علاوه بر این تمامی ادارات و نهادها می‌بایست شورای امر به معروف داشته باشند و امروز مدیرکل اوقاف به متولیان ستاد دستور می‌دهد «بروید در پارک‌ها با دختران و زنان بدحجاب برخورد کنید».
ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان مطابق وظایف قانونی خود در راستای احیای فریضتین الهی در همه زمینه‌ها تلاش خالصانه خود را داشته و کوچکترین اهمیتی به سخنان نا‌آشنایان به دستور الهی امر به معروف و نهی از منکر را نمی‌دهد.
لازم به ذکر است که فایل صوتی این جلسه نزد ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کردستان محفوظ است. 
انتهای پیام/489/

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/984772/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بازیکن حریف نزدیک بود پایم را بشکند اما اخراج نشد!

آبادان صاحب کارخانه آسفالت و مخزن 2 هزار و 500 تنی شد

کلیه خوک از بدن یک زن خارج شد!

آمار عجیب گلزن صدرنشین در مسیر صعود

خلاصه بازی یوونتوس 2 - لچه 1

پیولی: هواداران النصر رویای قهرمانی آسیا را می‌بینند

تاثیرگذاری نوراللهی در گل الوحده مقابل الوصل

مولر: رفتنم به دورتموند یک شوخی است

عصبانیت مدیر بایرن؛ به خاطر اشتباه کیم گل خوردیم!

اجرای طرح توسعه و تسهیل سرمایه‌گذاری در کردستان ضروری است / کلنگ زنی شهرک خورشیدی و گلخانه‌ای در آینده نزدیک درسقز

انگیزه اقتصادی پیشبرد مذاکرات

آیا اقتصاد ایران، بعد از لغو تحریم‌ها آماده جهانی شدن است؟

آسیب ترامپ به اقتصاد جهانی

گزارش تصویری| تکیه اکبری میزبان اولین جلسه انجمن تاریخ کرمانشاه

سقوط تیم جنجالی قطعی شد!

تراکتور: صدرنشین، بهترین حمله و کمترین گل خورده!

از ریاض تا النصر؛ Siuuuuuuuuu!

گل اول بارسلونا به لگانس توسط خورخه سائنس

خدمات اقتصاد دیجیتال به اوج خود دست یافته‌اند

توزیع آرد ترمیمی در خبازی های استان کرمانشاه آغاز شد

استقلال خوزستان 2 میلیارد تومان جریمه شد

خلاصه بازی آرسنال 1 - برنتفورد 1

منچستریونایتد جود بلینگام بعدی را می‌خواهد!

گل اول النصر به الریاض توسط رونالدو

سوپر گل رونالدو؛ دبل کریستیانو رونالدو در بازی امشب النصر مقابل الریاض

گل دوم یوونتوس توسط کنان ییلدیز در دقیقه 34

کمپانی: اگر هوادار بودم بلیت این بازی را می‌خریدم!

نفرات برتر مسابقات کشتی فرنگی نونهالان کردستان معرفی شدند

سیاست تثبیت اقتصادی مانع تورم فزاینده شد

شهرک‌های صنعتی باید به زنجیره‌های ارزش‌آفرین اشتغال و پایگاه‌های پیشران اقتصاد دانش‌بنیان تبدیل شوند

افزایش 20 درصدی بهره‌وری با هوشمندسازی انرژی و استفاده از ظرفیت فناوری

روزانه 55 هزار تن زباله در کشور تولید می‌شود

کرمانشاه پایلوت ملی مدیریت پسماند می‌شود؛ الگویی برای تأمین سوخت پایدار صنایع

شعرخوانی دلنشین دکتر کاکاوند

سخنان ارزشمند دکتر انوشه

اخباری مثل یحیی و کارتال مقابل تراکتور

آسنسیو تا صبح پنالتی می‌زد گل نمی‌شد!

مورینیو: با تری و لمپارد چلسی فعلی را می‌بریم

گل دوم دورتموند توسط والدمار آنتون

گل اول برنتفورد توسط ویزا در دقیقه 74

کاش این گل دورتموند یک ضرب زودتر زده می‌شد!‏

صادقی با نساجی قرارداد بست

گل اول هیرنفین به اسپارتا در دقیقه 4+90 از روی نقطه پنالتی توسط علیرضا جهانبخش

خلاصه بازی بایرن مونیخ 2 - دورتموند 2

گل اول یوونتوس توسط کوپماینرز در دقیقه 2

اجرای طرح توسعه و تسهیل سرمایه‌گذاری در کردستان ضروری است

هشدار جدی استاندار کرمانشاه به 2 بانک

بیش از 105 هزار تعاونی در کشور فعال هستند

من غلام قمرم!

شعری از آزاد کاعباسی، شرکت‌کنندۀ فصل چهارم سرزمین شعر