عصر کرد

آخرين مطالب

ماموستا قادری: شخصاً از دیدن وضعیت غزه شرمنده می‌شوم سیاسی

ماموستا قادری: شخصاً از دیدن وضعیت غزه شرمنده می‌شوم
  بزرگنمايي:

عصر کرد - فارس / امام جمعه پاوه گفت: به‌عنوان یک طلبۀ اهل سنت، از سکوت و یا توجیهات نادرست برخی سران دولت‌های عربی و اسلامی و روحانیون اهل سنت که به نفع اسرائیل سخن گفته‌اند، ابراز تأسف و ناراحتی می‌کنم.
ماموستا ملاقادر قادری، امام جمعه پاوه اظهار کرد: شاکر پروردگار هستیم و درود می‌فرستیم بر پیامبر بزرگ اسلام(ص)، بر شهیدان غزه، به ویژه شهیدان سنوار و هنیئه، بر شهیدان لبنان، در رأس آن‌ها شهید سید حسن نصرالله، و همچنین بر شهدای عزیزی که در کشورمان جان خود را فدای آرمان‌های اسلامی کردند.
بازار
همچنین درود و سلام خود را نثار حزب‌الله لبنان و حوثی‌های یمن می‌کنیم که به مدت 15 ماه با تمام توان از مردم فلسطین و غزه دفاع کرده‌اند. در نهایت، به مشوقین این حرکت‌های مقاومتی، جمهوری اسلامی ایران نیز درود و احترام ویژه‌ای می‌فرستیم.
وی ادامه داد: از ویتنام و آمریکا تا آفریقا، جوانان، دانشجویان و مردان و زنان نیکوکار از سراسر دنیا از مقاومت مردم فلسطین حمایت کرده‌اند. باور من این است که بیش از 100 هزار نفر در سراسر جهان به مطالعۀ اسلام تمایل پیدا کرده‌اند. آن‌ها بارها گفته‌اند: این دین کدام دین است که مردم در یک جزیرۀ کوچک به مدت 16 ماه با بمباران‌های گسترده از سوی آمریکا و اسرائیل همچنان بر عقاید خود مقاومت می‌کنند.
امام جمعه پاوه تصریح کرد: در همین راستا، میلیون‌ها نفر از مردم کشورهای مختلف مانند آمریکا، کانادا، ژاپن و آفریقا به خیابان‌ها آمده و برای حمایت از مردم مظلوم غزه تظاهرات کرده‌اند. این اقدام‌ها نه تنها خیر و کمک به دین اسلام و مسلمانان است، بلکه ننگی است بر کسانی که در این شرایط به دفاع از اسرائیل پرداخته و به توجیه کشتار مردم غزه می‌پردازند.
وی اضافه کرد: مردم غزه و نیروهای جهادی حماس و جهاد اسلامی به ویژه جوانان غزه، با مقاومتی شجاعانه شکوه و عظمت رژیم صهیونیستی را شکستند و در دنیا آبرویشان را بردند. این مقاومت نه تنها جوامع اسلامی، بلکه جوامع غیراسلامی را نیز به خیابان‌ها کشاند. مردم غزه به دنیا نشان دادند که معنای دموکراسی و حقوق بشر غربی‌ها چیست.
ماموستا قادری با بیان موضع قاطع خود در قبال وضعیت فلسطین و غزه، تصریح کرد: مرگ و نفرین بر اسرائیل و آمریکا، و لعنت خداوند بر مدعیان دروغین حقوق بشر در اروپا. درود و سلام بر غزه، فلسطین و مسجد الاقصی. درود ویژه بر مادران داغدار و پدران مقاوم فلسطینی که در این شرایط سخت، اراده‌ای آهنین دارند. آفرین بر جوانان غزه که با مقاومت و صبر بی‌نظیر خود، درس ایستادگی و پایداری را به تمام جهان آموختند.
وی تأکید کرد: والله، ما در برابر قضیه فلسطین مسئولیم. به خدا قسم مسئولیت داریم. قضیه فلسطین امروز دل پیامبر اسلام (ص) را به درد آورده است. من به‌عنوان یک طلبۀ اهل سنت از برخی سران دولت‌های عربی و اسلامی و برخی روحانیون اهل سنت متأسف و ناراحت هستم. آنان یا سکوت کرده‌اند، یا با توجیهات نادرست به نفع اسرائیل سخن گفته‌اند. این سکوت و توجیهات نه تنها به ضرر فلسطین، بلکه به ضرر امت اسلامی است.
امام جمعه پاوه خاطرنشان کرد: امروز، ما در میان مسلمانان با سه گروه مواجه هستیم: 1- گروهی که تندرو و غالی‌اند و هیچ‌کس را قبول ندارند. 2- گروهی که با توجیهات نادرست از احادیث نبوی، سخنانی می‌زنند که به ضرر مسلمانان است. 3- گروهی که به دین جاهل‌اند، اما لباس دین به تن دارند.
وی یادآور شد: شخصاً از دیدن وضعیت غزه شرمنده می‌شوم. وضعیت برادران و خواهران مظلوم ما که خانه و کاشانه ندارند، بسیار دل‌آزار است. آنان در هر جایی که می‌خوابند، بمباران می‌شوند.
وی با اشاره به فرمایشات پیامبر، افزود: پیامبر عزیز ما (ص) می‌فرمایند: «مَنْ أصبَحَ و لَم یَهمَّ بِأمورِ المسلِمینَ فَلَیسَ بِمُسلِمٍ» هر کسی که صبح از خواب بیدار شود و به فکر وضعیت مسلمانان نباشد، باید در ایمان و عقیدۀ خود شک کند.
ماموستا قادری اضافه کرد: در برنامه‌ای از شبکه الجزیره شاهد صحبت‌های دو خانم فلسطینی بودم. یکی از آنان خطاب به امت عرب گفت: «چرا شما از ما دست کشیده‌اید؟!»، و دیگری خطاب به امت اسلامی بیان داشت: «چرا به فکر ما نیستید؟! به پروردگار عالم توکل می‌کنیم و امیدواریم که خداوند کمک کند.

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/984748/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

عصبانیت مدیر بایرن؛ به خاطر اشتباه کیم گل خوردیم!

اجرای طرح توسعه و تسهیل سرمایه‌گذاری در کردستان ضروری است / کلنگ زنی شهرک خورشیدی و گلخانه‌ای در آینده نزدیک درسقز

انگیزه اقتصادی پیشبرد مذاکرات

آیا اقتصاد ایران، بعد از لغو تحریم‌ها آماده جهانی شدن است؟

آسیب ترامپ به اقتصاد جهانی

گزارش تصویری| تکیه اکبری میزبان اولین جلسه انجمن تاریخ کرمانشاه

سقوط تیم جنجالی قطعی شد!

تراکتور: صدرنشین، بهترین حمله و کمترین گل خورده!

از ریاض تا النصر؛ Siuuuuuuuuu!

گل اول بارسلونا به لگانس توسط خورخه سائنس

خدمات اقتصاد دیجیتال به اوج خود دست یافته‌اند

توزیع آرد ترمیمی در خبازی های استان کرمانشاه آغاز شد

استقلال خوزستان 2 میلیارد تومان جریمه شد

خلاصه بازی آرسنال 1 - برنتفورد 1

منچستریونایتد جود بلینگام بعدی را می‌خواهد!

گل اول النصر به الریاض توسط رونالدو

سوپر گل رونالدو؛ دبل کریستیانو رونالدو در بازی امشب النصر مقابل الریاض

گل دوم یوونتوس توسط کنان ییلدیز در دقیقه 34

کمپانی: اگر هوادار بودم بلیت این بازی را می‌خریدم!

نفرات برتر مسابقات کشتی فرنگی نونهالان کردستان معرفی شدند

سیاست تثبیت اقتصادی مانع تورم فزاینده شد

شهرک‌های صنعتی باید به زنجیره‌های ارزش‌آفرین اشتغال و پایگاه‌های پیشران اقتصاد دانش‌بنیان تبدیل شوند

افزایش 20 درصدی بهره‌وری با هوشمندسازی انرژی و استفاده از ظرفیت فناوری

روزانه 55 هزار تن زباله در کشور تولید می‌شود

کرمانشاه پایلوت ملی مدیریت پسماند می‌شود؛ الگویی برای تأمین سوخت پایدار صنایع

شعرخوانی دلنشین دکتر کاکاوند

سخنان ارزشمند دکتر انوشه

اخباری مثل یحیی و کارتال مقابل تراکتور

آسنسیو تا صبح پنالتی می‌زد گل نمی‌شد!

مورینیو: با تری و لمپارد چلسی فعلی را می‌بریم

گل دوم دورتموند توسط والدمار آنتون

گل اول برنتفورد توسط ویزا در دقیقه 74

کاش این گل دورتموند یک ضرب زودتر زده می‌شد!‏

صادقی با نساجی قرارداد بست

گل اول هیرنفین به اسپارتا در دقیقه 4+90 از روی نقطه پنالتی توسط علیرضا جهانبخش

خلاصه بازی بایرن مونیخ 2 - دورتموند 2

گل اول یوونتوس توسط کوپماینرز در دقیقه 2

اجرای طرح توسعه و تسهیل سرمایه‌گذاری در کردستان ضروری است

هشدار جدی استاندار کرمانشاه به 2 بانک

بیش از 105 هزار تعاونی در کشور فعال هستند

من غلام قمرم!

شعری از آزاد کاعباسی، شرکت‌کنندۀ فصل چهارم سرزمین شعر

بیک‌زاده: هیچ بازیکنی در استقلال کم کاری نمی‌کند

تمدید صلاح با ساعت یک میلیون دلاری!

توقف بدموقع لورکوزن؛ خبری از گل‌های لحظه آخری نبود

نوراللهی و قربانی در بازی سرنوشت‌ساز

محبی از لیست روستوف خارج شد

رئیس لورکوزن: کاش رئال مادرید، آرسنال را پرگل می‌برد!

کنعانی در انتظار گوشه چشم سرمربی

گریه عجیب مهدی عبدی بعد از گل‌زنی!