تبدیل تهدید به فرصت؛ کرمانشاه با پسماند سوخت تولید میکند
گفتگو
بزرگنمايي:
عصر کرد - مدیرکل حفاظت محیط زیست استان کرمانشاه از اجرای خط تولید سوخت مشتق از پسماند برای نخستین بار در کشور خبر داد و گفت: استفاده از سوخت مشتق شده از پسماند (R.D.F) برای نخستین بار در کشور در استان کرمانشاه اجرا میشود. - اخبار استانها -
سعید دزفولینژاد در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه، اظهار کرد: استفاده از سوخت مشتق شده از پسماند (R.
D.F) در صنایع استان با اولویت صنعت سیمان برای نخستین بار در کشور در استان کرمانشاه انجام خواهد شد. وی افزود: تفاهمنامهها منعقد شده و سعی بر این است که در چند ماه آینده این موضوع اجرایی شود.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان کرمانشاه گفت: استان کرمانشاه به ویژه کلانشهر کرمانشاه در زمینه مدیریت پسماند سرآمد کشور است و زحمات شرکت تولید کمپوست و بازیافت مواد ستودنی است.
دزفولی نژاد بیان کرد: با زحمات استاندار کرمانشاه این موضوع در حال پیگیری است و قرار است که استان کرمانشاه سوخت مشتق شده از پسماند را در صنایع استان مورد استفاده قرار دهد.
وی عنوان کرد: در حوزه پسماندهای عفونی و بیمارستانی تمام بیمارستانهای سطح استان مجهز به دستگاه بیخطرساز هستند و تمام پسماندهای بیمارستانی پس از بیخطرسازی توسط دستگاههای اتوکلاو در نهایت جمع آوری شده و به صورت بهداشتی با پروتکلها و شیوهنامههای ویژه دفن میشوند.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان کرمانشاه گفت: در موضوع نخالههای ساختمان استان کرمانشاه یک مرکز بازیافت نخالههای ساختمانی در محور سراب نیلوفر دارد که جوابگو نیست.
دزفولینژاد اضافه کرد: با پیگیریهای کارگروه مدیریت پسماند و با ورود دادستان کرمانشاه مجوز مکان دوم برای بازیافت نخالههای ساختمانی از سوی اداره کل محیط زیست استان کرمانشاه صادر شد و با پیگیری شهرداری وضعیت نخالههای ساختمانی با اضافه شدن دومین مرکز بازیافت ساماندهی خواهد شد.
وی با بیان علت آلودگی هوا در استان طی چند روز اخیر گفت: استان کرمانشاه 370 کیلومتر با کشور عراق مرز مشترک دارد و طی چند سال اخیر کرمانشاه دروازه ورود گرد و غبار از کشور عراق شده است.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان کرمانشاه گفت: استان کرمانشاه 9 ایستگاه ثابت سنجش کیفی هوا دارد که به صورت آنلاین و مستمر آلایندههای موجود در هوا را مورد سنجش قرار میدهند.
دزفولینژاد در ادامه افزود: طی چند روز اخیر با توجه به دادههایی که از ایستگاه سنجش کیفی هوا دریافت کردیم، میزان غلظت گرد و غبار از حد استاندارد به ویژه در نقاط مرزی همچون قصر شیرین و سرپل ذهاب فراتر رفته است.
وی با اشاره به اینکه حفاظت از محیط زیست یک وظیفه عمومی است و تمام شهروندان باید در قبال محیط زیست خود را مسئول بدانند، گفت: شعار هر شهروند یک محیطبان این نکته را میرساند که باید با کمک یکدیگر میراثی که در اختیار ما قرار دارد را حفظ کنیم و عاری از هرگونه آلودگی به آیندگان تقدیم کنیم.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان کرمانشاه با اشاره به اینکه عاملین رهاسازی زباله در بیستون بسزای اعمال خود خواهند رسید و حفظ محیط زیست خط قرمز اداره کل محیط زیست استان کرمانشاه است، گفت: اداره کل محیط زیست کرمانشاه در این زمینه بیانیه صادر کرد و عاملین این قضیه به مقامات قضایی معرفی شدند که بر اساس قانون با این افراد برخورد میشود.
انتهای پیام/
-
شنبه ۲۳ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۰:۰۷:۵۹
-
۶ بازديد
-

-
عصر کرد
لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/984739/