عصر کرد

آخرين مطالب

ملت ایران با مقاومت ، دشمن را به عقب‌نشینی وادار کردند سیاسی

ملت ایران با مقاومت ، دشمن را به عقب‌نشینی وادار کردند
  بزرگنمايي:

عصر کرد - امام‌جمعه موقت کرمانشاه گفت: ملت ایران با مقاومت خود، دشمن را وادار به عقب‌نشینی کرده و خواهد کرد، ان‌شاءالله این ایستادگی، به پیروزی نهایی خواهد انجامید.
، حجت‌الاسلام سید امیر محمدی‌پور امروز _جمعه، بیست‌ودوم فروردین‌_ در خطبه اول نماز جمعه کرمانشاه با تلاوت آیه 119 سوره توبه، مؤمنان را به پرهیز از گناه و همراهی با راست‌گویان دعوت کرد و گفت: پیامبر اکرم (ص)، امیرالمؤمنین (ع) و حضرات معصومین (ع) نمونه‌های کامل صداقت هستند.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
دروغ‌گویی نشانه ضعف است و کسی که حقیقت را پنهان می‌کند، از کمبود یا ترس درونی رنج می‌برد. وی تأکید کرد: صرف اظهار زبانی محبت به اهل‌بیت (ع) کافی نیست، بلکه باید در عمل نیز با ایشان همراه بود. به‌فرموده امام صادق (ع)، شیعه واقعی کسی است که در عمل پیرو اهل‌بیت باشد؛ نه از آن‌ها پیشی بگیرد و نه عقب بماند.
خطیب موقت نماز جمعه کرمانشاه با اشاره به حدیثی از امیرالمؤمنین علی (ع) گفت: مردم یا عالم ربانی‌اند، یا از هدایت او بهره‌مند می‌شوند، و یا در معرض هلاکت قرار دارند. عالم ربانی کسی است که علمش از خداست و رفتار و گفتارش انسان را به یاد خدا و آخرت می‌اندازد.
وی افزود: در عصر غیبت، باید به‌دنبال کسی بود که سخنش برگرفته از قرآن و حدیث باشد، چهره‌اش یادآور خدا و رفتار او دعوت‌کننده به آخرت. نعمت ولایت فقیه در این عصر، جلوه‌ای از تابش نور امام زمان (عج) است که باید شکر آن را به‌جا آورد.
محمدی‌پور با اشاره به دعای عرفه، دوران کنونی را زمان قدرت‌یابی مؤمنان و مقدمه‌ای برای ظهور دانست و گفت: این انقلاب به رهبری عالم ربانی، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای به پیروزی رسید؛ رهبری که سادگی، اخلاص و صداقت او، انسان را به راه خدا نزدیک‌تر می‌کند.
در خطبه دوم، امام جمعه موقت کرمانشاه با تأکید بر لزوم رعایت تقوا در سخن گفتن، بر اهمیت «قول سدید» طبق آیات قرآن تأکید کرد و گفت: کسی که هر آنچه می‌شنود را بازگو می‌کند، گرفتار دروغ می‌شود. باید با دقت و صداقت، حرمت و آبروی مردم را حفظ کرد.
در پاسخ به این پرسش که چرا با وجود مقاومت، غزه آسیب دید، وی گفت: پیروزی در منطق اسلام، با کشتار و ویرانی سنجیده نمی‌شود. همان‌طور که در عاشورا همه یاران امام حسین (ع) شهید شدند، اما پیروز واقعی آنان بودند، امروز نیز مردم غزه با ایمان خود ایستادگی کردند و رژیم صهیونیستی به اهدافش نرسید.
محمدی‌پور افزود: رژیم اشغالگر قصد داشت غزه را از ساکنانش خالی و به سرزمین‌های اشغالی الحاق کند، اما طوفان الاقصی این توطئه را خنثی کرد. همچنین روند عادی‌سازی روابط با کشورهای اسلامی متوقف شد.
وی تأکید کرد: نه امام خمینی (ره) و نه رهبر معظم انقلاب هیچ‌گاه موافق مذاکره با آمریکا نبوده‌اند، مقام معظم رهبری تصریح کرده‌اند که مذاکره با آمریکا نه عاقلانه است و نه شرافتمندانه.
امام جمعه موقت کرمانشاه با اشاره به مذاکرات غیرمستقیم در عمان گفت: این مذاکرات جدید نیست؛ در دولت شهید رئیسی نیز مذاکرات غیرمستقیم جریان داشت. مذاکره مستقیم با دشمن بدعهد، اقدامی غیرمنطقی است.
وی با رد هرگونه برداشت از ترس یا ضعف در مذاکره غیرمستقیم گفت: امارات به‌عنوان واسطه مورد تأیید نیست. ایران خود تعیین می‌کند چگونه و با چه شرایطی مذاکره کند. این دشمن است که باید عقب‌نشینی کند، نه ملت مقاوم ایران.
محمدی‌پور با یادآوری ایستادگی مردم در دوران دفاع مقدس گفت: حتی در زمان حملات هوایی به نماز جمعه قم، مردم عقب‌نشینی نکردند. شهادت برای ملت ما افتخار است.
وی در پایان گفت: آمریکا اهل مذاکره واقعی نیست. ایران راه سومی را انتخاب کرده است: مذاکره غیرمستقیم و از موضع قدرت. ملت ایران با مقاومت خود، دشمن را وادار به عقب‌نشینی کرده و خواهد کرد. ان‌شاءالله این ایستادگی، به پیروزی نهایی خواهد انجامید.
کد خبر 856686

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/984078/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

چاپ دوم رمان «چگونه قایق بسازیم» روانه بازار شد

حمایت آموریم اونانا؛ همین‌طور ادامه بده

اولویت نخست انتقالات تابستانی بارسلونا

غیرمنتظره؛ شاید پایان آلومینیوم در لیگ برتر!

گل دوم تراکتور به ملوان توسط دروژدک

امیری این بار رهبر پرسپولیس برای پایان طلسم

خبر کوتاه بود و تکراری؛ اوستون اورونوف به دلیل مصدومیت تعویض شد!

گل سوم تراکتور به ملوان توسط دروژدک

بدشانسی اینزاگی؛ مارکوس تورام مصدوم شد

اخراج سرمربی یوکوهاما یک هفته قبل از بازی با النصر

ژابی آلونسو: هیچ تصمیم برای آینده‌ام نگرفته‌ام

گزارش زنده؛ پرسپولیس 0-2 سپاهان

راهپیمایی مردم پاوه، ثلاث باباجانی و روانسر در حمایت از غزه

برتری تراکتور مقابل ملوان در 45 دقیقه اول

صحنه عجیب، هواداران ملوان به زمین ریختند

تاج ممنوع‌الکار شد؟

صحنه مصدوم شدن مرتضی پور علی گنجی

حسین مرعشی: مذاکرات استحکام نظام را نشان داد/ کشور حداکثر به 4 حزب نیاز دارد/ تندروهای داخلی که نمی‌توانند درک روشنی از سیاست و تعامل بین‌المللی داشته باشند/ امروز موضوع اقتصاد نقطه تلاقی مشترک ما و آمریکایی‌هاست

عبور از نظریات پولی نئوکلاسیک‌ها با نظریات پولی مدرن

بازگشت از قله فلاکت؛ بازگشت اقتصاد ایران به ریل بهبود؟+ نمودار

پمپ بنزین‌ها موظف به نصب شارژر خودرو‌های برقی شدند

ای دل غم این جهان فرسوده مخور

پپ: جنگیدن برای سهمیه چمپیونزلیگ بد نیست

تراکتور مملو از تماشاگر، از خانه ببینید!

آرتتا: نگران بازی برگشت با پی‌اس‌جی هستم

نقطه ضعف بزرگ امباپه؛ گمشده در آفساید!

مارسکا: کدام اخراج! من چلسی را متحول کرده‌ام

استقلال و پرسپولیس آماده برای جابه‌جایی قلی‌زاده

دو بازیکن مازنی نسخه نساجی را پیچیدند

گل تراکتور به ملوان توسط حسین زاده که داور بعد از بازبینی آفساید اعلام کرد

بیرانوند فاز اونانا گرفت!

گل اول تراکتور به ملوان توسط امیرحسین حسین‌زاده

رحیمی: سرپل‌ذهاب آماده برگزاری یادواره عملیات بازی‌ دراز است

استقبال مخاطبان همچنان از نمایش «کتابخانه نیمه شب» ادامه دارد

توجه به معیشت مردم و پیگیری مطالبات آنها اولویت مسئولان باشد

عده‌ای زلف اقتصاد را به ‌بیگانگان گره می‌زنند

آمریکا در محاسبات خود درباره ایران دچار اشتباه است/ اقتصاد ایران نباید به مذاکرات شرطی شود

پول ملی 20 درصد تقویت شد

اطلاعیه مهم شرکت نفت به جایگاه داران سوخت شهری

موضوع غنی سازی و صنعت هسته ای ایران هرگز قابل مذاکره نیست

شهیدی: خانواده های شهدا، پیشروان دفاع از حریم فرهنگی نظام اسلامی اند

شناسایی 181 بیمار هموفیلی در کردستان

«آیت‌الله» با موضوع زندگی آیت‌الله سیدابوالقاسم خویی منتشر شد

ستاره‌ای که غیبتش بارسلونا را خاموش کرد

پشت صحنه پایتخت 7؛ بازدید رئیس صداوسیما از پروژه محبوب تلویزیونی + ویدیو

امام جمعه رباط‌کریم: آمریکا از موضع ضعف، پای میز مذاکره آمد

بخل و حرص عامل محرومیت از رحمت الهی است

پارک نیشتمان سنندج در سال جاری به بهره‌برداری می‌رسد

امام جمعه ایلام: اقتصاد و معیشت مردم به مذاکرات وابسته نشود

امام جمعه مشهد: اقتصاد کشور را با مذاکرات شرطی نکنیم