عصر کرد

آخرين مطالب

مارسکا: کدام اخراج! من چلسی را متحول کرده‌ام سیاسی

مارسکا: کدام اخراج! من چلسی را متحول کرده‌ام
  بزرگنمايي:

عصر کرد - ورزش 3 /پس از عملکرد ضعیف چلسی مقابل لژیا ورشو (شکست علی‌رغم صعود به نیمه نهایی لیگ کنفرانس)، آبی‌ها فرصتی برای افسوس خوردن ندارند. توجه تیم حالا به بازی یکشنبه بعدازظهر مقابل فولام در دربی غرب لندن در ورزشگاه کریون کاتج معطوف شده است.
تیم انزو مارسکا در حالی برای این بازی به خانه همسایه سفر می‌کند که تنها شش بازی از فصل لیگ برتر باقی مانده است. کسب سه امتیاز برای ادامه رقابت برای کسب سهمیه لیگ قهرمانان فصل آینده ضروری است. در ادامه، صحبت‌های کامل مارسکا پیش از این بازی آورده شده است:
توصیه به کول پالمر در این دوره سخت: «این اولین باری است که کول با مشکل مواجه شده است. او بازیکن فوق‌العاده‌ای است و تنها کاری که باید بکند، ادامه کار و تمرینات سخت است. مطمئنم به‌زودی دوباره گلزنی را شروع خواهد کرد. به من گفتند در 20 بازی اول لیگ برتر، او 14 گل زده است. این عدد فوق‌العاده‌ای است. حالا دوره‌ای است که با مشکل مواجه شده، اما باید ادامه دهد، چون قطعاً به‌زودی گل خواهد زد.»

عصر کرد

دلایل افت اخیر تیم: «دلایل مختلفی وجود دارد. افت در مقطعی از حرفه، روند و فصل بازیکنان طبیعی است. پالمر فصل گذشته فوق‌العاده بود. این فصل، همان‌طور که بارها گفتیم، تیم‌های حریف با او متفاوت برخورد می‌کنند. اغلب او را نفربه‌نفر مهار می‌کنند که برای هر بازیکنی در جهان سخت است.»
وضعیت رومئو لاویا برای بازی با فولام و اهمیت او: «رومئو برگشته و با ما تمرین می‌کند. او می‌تواند برای یکشنبه در دسترس باشد. با او مثل ریس جیمز رفتار می‌کنیم. دوست دارم ریس هر سه روز بازی کند، اما داریم او را مدیریت می‌کنیم تا به او کمک کنیم. همین رویکرد را برای رومئو داریم، چون بازیکن مهمی برای ماست.»
بازار


عملکرد پالمر با وجود مهار شدید: «با وجود این مهارها، او در 20 بازی اول 14 گل زد. برای من این فقط یک دوره بد است. وقتی او یک گل بزند، احتمالاً همه چیز دوباره تغییر می‌کند.»
مصاحبه صادقانه ریس جیمز و حرف‌هایش درباره نیاز به رهبری: «کاملاً، بله. او یکی از کاپیتان‌هاست و مسئول این مسائل است. فکر می‌کنم تا حدی حق داشت. به خاطر نتیجه بازی رفت، دیشب ما مدیریت اشتباهی داشتیم. حرف‌های او را داخل رختکن پذیرفتیم.»
حمایت مالکان و مدیران ورزشی: «بله، کاملاً. هیچ شکی در این مورد نیست. قرار نیست اخراج شوم.»
حمایت مدیران در برابر انتقاد هواداران: «دیروز توضیح دادم. نمی‌توانیم ایده‌مان را یک‌شبه تغییر دهیم. در دو سال گذشته، چلسی هیچ‌وقت در جمع چهار یا پنج تیم برتر نبود. این فصل تقریباً کل فصل را در رده‌های چهارم یا پنجم و منطقه چمپیونزلیگ بودیم. در نیمه‌نهایی یک رقابت اروپایی هستیم. چرا حالا باید چیزی را تغییر دهیم؟ من هیچ شکی درباره کاری که انجام می‌دهیم و روشمان ندارم. لحظات بد و شکست‌هایی مثل امشب داشتیم، اما اینها ما را برای آینده قوی‌تر می‌کند.»


تصمیم درباره آینده سانچو در پایان فصل: «به جیدون و همه بازیکنان هجومی گفتیم که باید در آمار گل و پاس گل بهتر عمل کنند. جیدون در بازی‌های اخیر بهتر شده، اما از او، نیکو، کول، نونی، پدرو و انزو که خوب کار می‌کند، انتظار گل و پاس گل بیشتری داریم. وضعیت او مثل آندری سانتوس است. الان اصلاً به فصل بعد یا بازیکنانی که سال بعد اینجا خواهند بود فکر نمی‌کنم. فقط به این فکرم که چطور بهترین عملکرد را از آن‌ها بگیریم تا فصل را قوی تمام کنیم.»
زمان بد برای دربی لندن؟ «نه، اصلاً. الان هیچ زمان بدی وجود ندارد. فقط زمان مناسب برای هر بازی است. شش بازی لیگ برتر و دو بازی نیمه‌نهایی داریم. هشت بازی رسمی پیش‌رو داریم و همه آنها مهم هستند.»

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/988901/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بخشی از کتاب/ جدا شدن از تلخی زندگی

انتقاد تند خلیلی: بازیکنان گوش نمی‌دهند!

عطایی: تیم قدرتمندی بودیم که از عملکردمان دفاع کردیم

برترین بازیکنان هفته بیست و سوم لیگ برتر ایران

سیدصالحی: بعضی از بازیکنان در حد نام استقلال هم بازی نکردند!

یحیی تعیین‌کننده سرنوشت لیگ برتر!

قهرمانی زود هنگام تنیس روی میز دختران ایران در آسیای میانه

تشکر از بانوان طلایی‌پوش به سبک بازیکنان سپاهان

استقلال خوزستان با 3 غایب مطرح مقابل خیبر

رفتار عجیب رئال؛ کاپیتان‌ها بلاتکلیف شدند

پیش‌بینی قهرمان لیگ ایران توسط هوش مصنوعی

3 میلیون دلار برای حضور در یک صحنه از فیلم!

وفاق و شایسته‌سالاری، محور توسعه سیستان و بلوچستان است

اجرایی شدن قانون ساماندهی و نظارت بر تجارت مرزی در اسرع وقت

صبانور در مسیر مسئولیت اجتماعی؛ تجهیز مراکز درمانی شهرستان بیجار

تهران صاحب مرکز SOS می‌شود

امسال تمرکز بخش اقتصادی کردستان بر رفع بیکاری باشد

سرپرست فرمانداری قصرشیرین: ارتقای خدمات‌رسانی به زائران اربعین در دستور کار است

پایانه صادراتی محصولات کشاورزی در سقز ایجاد می‌شود

پدر شهیدان «ماشاالله و محسن عرب زاده مرقی» به فرزندان شهیدش پیوست

انسداد 510 حلقه چاه غیرمجاز در کردستان

درس‌های زندگی از منظر امام رضا(ع)

پارسا فلاح به تیم بسکتبال کالج اوکلاهما استیت پیوست

مثلث آتشین فوتبال اروپا

خطر از بیخ گوش مدافع سپاهان گذشت

برنامه مبارزات جودوکاران ایران در مسابقات قهرمانی آسیا مشخص شد

آنچلوتی باز هم پیشنهاد برزیل را رد کرد

اینتر آماده پیشنهادها برای طارمی

کارتال از سرمربی اخراجی پرسپولیس جا ماند!

محمد رهبری: جذب مربی خارجی شمشیربازی پیشنهاد من بود

خسته‌کننده‌ترین صحنه لیگ با تصمیم پرسپولیس

صحنه کارتون فوتبالیست‌ها در ال‌کلاسیکو ایران!

تزریق سالانه 50 میلیون مترمکعب رواناب به آبخوان‌های کردستان

روایت هولناک از تنبیه بدنی 13 دانش‌آموز در سنندج

برنامه‌های 24 گانه برای تحقق شعار سال در کردستان تعیین شده است

صدور مجوزهای سرمایه‌گذاری در کردستان تسریع یابد

افت 36 متری سفره های آب زیرزمینی در دشت های شرقی استان کردستان

تعویق در بهره‌برداری از سد ژاوه به دلیل مشکلات زیست محیطی ادامه دارد

17 نقطه پرحادثه‌ در جاده‌های استان کرمانشاه اصلاح شد

پای سرمایه‌گذاران آمریکایی به اقتصاد ایران باز می‌شود؟

اختصاص500 میلیارد تومان برای اشتغالزایی از سوی بسیج سازندگی آذربایجان

دولت، ملت و تولید؛ هم‌افزایی برای جهش اقتصادی در سال 1404

تجلیل استاندار کرمانشاه از خانواده شهدای ارتش همزمان با روز ارتش

تاریخ جمهوری اسلامی ایران سرشار از رشادت‌های شهدای عالی‌قدر است

من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم؟

درخشش جهانی شطرنج در آغاز سال جدید

کدام قانون داد کارتال را در آورد

محرز پس از نه سال بهترین بازی‌اش را تکرار کرد!

خشم کریستیانو رونالدو از شکست تلخ النصر

مدافع اینتر از بایرن مونیخ عذرخواهی کرد