عصر کرد

آخرين مطالب

امید رئال به انریکه؛ نگذار بارسا چمپیونزلیگ ببرد سیاسی

امید رئال به انریکه؛ نگذار بارسا چمپیونزلیگ ببرد
  بزرگنمايي:

عصر کرد - ورزش 3 /در صورت عدم غافلگیری در بازی‌های برگشت یک‌چهارم نهایی لیگ قهرمانان، بارسلونا و پاری‌سن ژرمن به‌عنوان مدعیان اصلی قهرمانی به نیمه‌نهایی صعود خواهند کرد.
بارسلونا یک قدم تا نیمه‌نهایی لیگ قهرمانان اروپا فاصله دارد اما رئال مادرید در حال خروج از این رقابت است. تضاد میان پیروزی بارسلونا و شکست رئال مادرید آشکار است و اگر تغییرات عظیمی رخ ندهد، این تصویر متضاد، هواداران رئال را در شوک فرو خواهد برد.
با این حال، رئال مادرید ممکن است تسلی خاطر پیدا کند اگر رقیب بزرگش یعنی بارسلونا، در فینالی فرضی با پاری‌سن ژرمن روبه‌رو شود؛ تیمی که در حال حاضر غیرقابل شکست به نظر می‌رسد و توسط لوئیس انریکه هدایت می‌شود؛ کسی که زمانی بازیکن رئال بود، مربی بارسا شد و حالا برای کسب اولین جام پاریسی‌ها در معتبرترین رقابت قاره‌ای تلاش می‌کند.
پاری‌سن‌ژرمن در دیدار یک‌چهارم نهایی خود در خانه با نتیجه 3-1 مقابل استون ویلا به برتری رسید و با بازگشتی قدرتمند پس از گل ابتدایی مورگان راجرز، عملکردی درخشان ارائه داد. آن‌ها با برتری دو گله به بیرمنگام سفر می‌کنند؛ امتیازی مثبت برای رویارویی با تیم اونای امری. استون ویلا، قهرمان 1982، پس از سال‌ها دوری، با هدایت این مربی اسپانیایی راه درازی در لیگ قهرمانان پیموده، اما به نظر می‌رسد در این ماجرا به آخر خط رسیده‌اند. وضعیت پاری‌سن ژرمن به‌گونه‌ای است که طبق پیش‌بینی بت‌فیر، احتمال قهرمانی‌شان 30.76٪ است؛ دومین شانس بالا پس از بارسلونا.

عصر کرد

بازیکن سابق رئال و بارسا که می‌تواند بارسا را متوقف کند
بازار


هرچند لوئیس انریکه گذشته‌اش به‌عنوان بازیکن رئال مادرید را انکار می‌کند اما حقیقت این است که او بین سال‌های 1991 تا 1996 پنج فصل در این باشگاه در خیابان کاستایانا بازی کرد، پیش از آنکه به بارسلونا برود؛ جایی که هم به‌عنوان بازیکن موفق‌تر بود و هم از روی نیمکت درخشید و در سال 2015 با خط حمله به‌یادماندنی مسی، لوئیس سوارز و نیمار جونیور سه‌گانه را فتح کرد.


او حالا در دومین فصل مربیگری‌اش در پاری‌سن‌ژرمن است و همه چیز به خوبی پیش می‌رود. قهرمانی لیگ در جیبش است، به فینال جام حذفی فرانسه صعود کرده‌اند و نتیجه بازی رفت یک‌چهارم نهایی اروپا نشان می‌دهد که مرحله بعد در دسترس است.

عصر کرد

در آن مرحله، آن‌ها با برنده دیدار آرسنال و رئال مادرید روبه‌رو خواهند شد؛ دیداری که با توجه به برتری 3-0 آرسنال در ورزشگاه امارات، به نظر می‌رسد به سود لندنی‌ها باشد. این می‌تواند اولین حضور آرسنال در نیمه‌نهایی از فصل 09-2008 باشد؛ نقطه عطفی در پروژه بازسازی میکل آرتتا. شکست دادن پاری‌سن‌ژرمن بسیار دشوار خواهد بود، به‌ویژه با فرم فعلی‌شان، زیرا پس از حذف لیورپول یکی از شانس‌های اصلی محسوب می‌شوند.
جدایی کیلیان امباپه به انریکه اجازه داده هم از نظر تاکتیکی و هم از نظر نفرات، تیمی کاملاً باب میل خود بسازد. نتایج به وضوح مثبت است؛ پس از پیروزی 10 - 0 مقابل برست در پلی‌آف پیش از یک‌هشتم نهایی، آن‌ها لیورپول را در ضربات پنالتی شکست دادند و این نمایشی دیگر از تکامل رقابتی این تیم فرانسوی بود.
پس جای تعجب نیست اگر پاری‌سن‌ژرمن و بارسا در فینال به هم برسند؛ به شرطی که فرانسوی‌ها از نیمه‌نهایی عبور کنند و تیم فلیک نیز در دیدار فرضی‌اش با بایرن مونیخ یا اینتر که ایتالیایی‌ها در بازی رفت 2-1 پیش هستند پیروز شود. رویارویی در آلیانز آرنا در مونیخ، یک بازیکن سابق رئال مادرید را که هیچ تعلقی به این باشگاه ندارد، به امید بزرگ سفیدپوشان برای جلوگیری از قهرمانی دوباره بارسلونا در لیگ قهرمانان پس از یک دهه تبدیل می‌کند؛ آخرین قهرمانی بارسا با هدایت همین لوئیس انریکه بود.

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/983775/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

شب و روز من و توی سفری تا نیاید سوار، برعکس است

پیروزی دختران پینگ‌پنگ‌باز ایران مقابل میزبان مسابقات آسیای میانه

گریه دیویس مقابل دوربین پس از حذف تلخ بایرن

واکنش دبیر جشنواره «قهرمان ایران» به انتقاد‌ها از انتخاب طارمی به عنوان مرد سال 1403 ورزش

کنایه طنز پیمان یوسفی به حساسیت بازی پرسپولیس و سپاهان

استوری جالب شمس‌آذر برای اهواز

داستان سریالی فحاشی به بیرانوند

شانس بارسا برای فتح سه‌گانه از دید داوید ویا

فولاد امشب منتظر شکست پرسپولیس است

AFC میزبانی تیم ملی ایران در مشهد را تأیید کرد

پیشرفت 80 درصدی ساخت پروژه راه‌ آهن زاهدان - چابهار

پیش‌بینی ضرر تریلیون دلاری تعرفه‌های ترامپ به اقتصاد اتحادیه اروپا

ابراهیم سپهری‌ زنگنه درگذشت

اقتدار و امنیت امروز ایران، مرهون همدلی نیروهای مسلح است

فوری؛ درگذشت چهره شاخص موسیقی ایران

افزایش جوایز رولان‌ گاروس 2025 به 57 میلیون دلار

کمانداران اعزامی به یونیورسیاد جهانی مشخص شدند

آرزوی ساره جوانمردی و ناهید کیانی برای برد پرسپولیس مقابل سپاهان

ارتباط تلفنی با حسن رنگرز و برترین مربی ایران در سال 1403

اشتباه و تعبیر عجیب پیمان یوسفی از استقلال و اسراییل

تساوی نه به سود سپاهان است نه پرسپولیس

ژاپن از امروز ستاره‌ باران می‌شود

راز جنجالی مسی: می‌خواستم به بارسلونا برگردم!

فرستاپن: در ردبول می‌توانیم اوضاع را بهتر کنیم

مرتضایی: ملی‌پوشان افغانستان از فرانسه و اسپانیا پیشنهاد دارند

دستگیری متهمان قدرت نمایی در خیابان شهید بهشتی/ صحنه بازسازی جرم انجام می‌شود

آبگیری سد ژاوه ، زمینه ساز توسعه پایدار کردستان

مصرف قارچ سمی در کرمانشاه 47 مسموم و یک فوتی برجا گذاشت

پشتوانه اقتصادی ایران؛ رشد مناطق آزاد با اقتصاد دریامحور

فوری/ چهره شاخص موسیقی ایران درگذشت

رژه باشکوه نیروهای مسلح کرمانشاه در گرامیداشت روز ارتش برگزار شد

آمادگی نیروهای مسلح عامل بازدارنده در برابر تهدیدات دشمنان است

لزوم تمرکز دانشگاه‌های جزیره کیش بر نیازهای منطقه‌ای و بین‌المللی

رژه نیروهای مسلح به مناسبت روز ارتش در سنندج برگزار شد

دو خط کتاب/ مرثیه برای راهب

ژسوس: الهلال به دوران وحشی‌گری خود باز خواهد گشت

آنژه: منتقدان فعلا باید من را تحمل کنند

عطایی خبر داد: انفجار بمب بزرگ والیبال ایران

ادعای لینه‌کر: یونایتد بازیکن مدنظر آموریم را فروخت

حسینی، نوری در روزهای تاریک استقلال

بررسی علل عدم نتیجه‌گیری تیم ملی نوجوانان

افشاگری جنجالی پیمان یوسفی از تیم ملی نوجوانان

ازبکستان در فینال آسیا حریف عربستان شد

رکورد عجیب یونایتد؛ دو گل در دقیقه 120!

ارتش جمهوری اسلامی نیروی ضداستکباری است

لزوم تثبیت نرخ ارز برای ثبات اقتصاد و تجارت خارجی

پیش‌بینی وضعیت جوی و دریایی استان هرمزگان برای روز جمعه 29 فروردین 1404

جزیره کیش می تواند پایگاه دیپلماسی فرهنگی کشور باشد

علی خدیور قهرمان مسابقات دو 400 متر سلیمانیه عراق شد

آمادگی و قدرت نیروهای مسلح لرزه بر تن دشمنان انداخت