عصر کرد

آخرين مطالب

آنتونی: در یونایتد چیزهای زیادی یاد گرفتم، حتی در سختی‌ها! سیاسی

آنتونی: در یونایتد چیزهای زیادی یاد گرفتم، حتی در سختی‌ها!
  بزرگنمايي:

عصر کرد - ورزش 3 /در آستانه بازی رفت مرحله یک‌چهارم نهایی لیگ کنفرانس اروپا مقابل یاگیلونیا، آنتونی، وینگر برزیلی رئال بتیس، در مصاحبه‌ای بسیار صمیمی با یوفا که از طریق کانال یوتیوب بتیس منتشر شد، از نقاط عطف زندگی حرفه‌ای‌اش، دوران کودکی در زاغه‌های برزیل، انتقال به اروپا، حضور در منچستریونایتد و در نهایت آرامش و خوشحالی‌ای که از زمان ورود به بنیتو ویامارین در ژانویه تجربه کرده، سخن گفت.
او مصاحبه را با اشاره به خالکوبی روی گردنش که هنگام گلزنی به نمایش می‌گذارد، آغاز کرد:«روشن‌شده کلمه‌ای است که خیلی با آن هم‌ذات‌پنداری می‌کنم. جایی که از آن آمده‌ام، کمتر کسی چنین فرصتی پیدا می‌کند. خدا را شکر، من این شانس را داشتم که رویاهایم را محقق کنم.»
آنتونی درباره اولویت‌هایش گفت:«برای من، مهم‌ترین چیز در جهان اول خدا و دوم خانواده‌ام است. همیشه سعی می‌کنم با خدا در ارتباط باشم، با او صحبت کنم، چون او به من حکمت و استراتژی زیادی داده است. این عادتی قدیمی است و چیزی جدید نیست. همیشه سعی می‌کنم با خدا حرف بزنم تا در بازی‌ها آرام باشم و در زندگی روزمره‌ام هم آرامش داشته باشم.»

عصر کرد

او درباره کودکی سختش در زاغه‌های برزیل توضیح داد:«در فاولا همه چیز را می‌بینی؛ چیزهای خوب و بد. داشتن پایه‌ای محکم، خانواده‌ای متمرکز و ارتباط با خدا خیلی مهم است. از خانواده‌ام برای آموزش و تربیتی که به من دادند بسیار سپاسگزارم، چون بزرگ کردن بچه در فاولا آسان نیست. لحظات سختی بود، اما لحظاتی هم بود که درس‌های زیادی گرفتم. یکی از چیزهایی که از فاولا با خودم آوردم، فروتنی است. همه باید با هم برابر باشند، هیچ فرقی ندارد. این چیزی است که همیشه همراه من است.»
آنتونی لحظه ترک برزیل و پیوستن به آژاکس در فوتبال اروپا را به یاد آورد:«شروع کار کمی سخت بود. برزیل را ترک کردم، به کشوری دیگر با زبانی متفاوت و فرهنگی متفاوت رفتم. برایم سخت بود، اما سخت‌تر از آن، از دست دادن اولین قدم‌های پسرم بود. این خیلی من را اذیت کرد، اما می‌دانستم باید درها را باز کنم تا رویاهایم را محقق کنم و آینده بهتری برای او بسازم. همه چیز دلیلی دارد. باید خودمان را برای بعضی چیزها باز کنیم تا پیش برویم. ابتدا سخت بود، اما بعد تطبیق پیدا کردم. دو سالی که آنجا زندگی کردم برایم خیلی مهم بود و واقعاً شهر را دوست داشتم.»
بازار


عملکرد فوق‌العاده‌اش در اردیویسه، درهای لیگ برتر را به رویش گشود. منچستریونایتد نزدیک به 100 میلیون یورو برای جذب او پرداخت کرد «برای من، تحقق یک رویا بود. خیلی خوشحال بودم. از یونایتد برای همه چیز، برای تجربه‌هایی که آنجا داشتم، خیلی سپاسگزارم. حتی از لحظات سخت که درس‌های زیادی به من آموختند. آن‌ها من را شکل دادند و چیزهای زیادی یاد گرفتم. پس جایی است که خیلی به آن مدیونم. لحظات سختی داشتم، اما لحظاتی هم بود که برای من و خانواده‌ام خیلی خوب و ماندگار بودند.»

از دست دادن جایگاهش در الدترافورد او را به ترک این تیم واداشت تا شانسش را در جایی دیگر امتحان کند. پس از تأمل بسیار، به این نتیجه رسید که بتیس می‌تواند مکان ایده‌آلی برای احیای حرفه‌اش باشد:«قبل از پیوستن به بتیس، پیشنهادهای دیگری داشتم. اما همان‌طور که گفتم، اهمیت ارتباط با خدا، صحبت با او و بودن در شرایط معنوی خوب با او... وقتی بتیس مطرح شد، در قلبم یقین داشتم که خدا بود که من را آرام کرد، به من اطمینان داد و این حس را به من داد که همه چیز درست می‌شود. هر روز که می‌گذرد، می‌بینم که بهترین تصمیم بود. اینجا خیلی خوشحالم و از هر روز لذت می‌برم.»
آنتونی اکنون در بنیتو ویامارین روزهای خوشی را سپری می‌کند. او یکی از رهبران تیم و محبوب‌ترین بازیکنان نزد هواداران است. هنوز مشخص نیست که پس از پایان قرارداد قرضی‌اش چه خواهد شد. بتیس در تلاش است تا حضور او را دائمی کند، اما تا آن زمان، این برزیلی از لحظه لذت می‌برد:«زندگی روزمره‌مان هم خیلی آرام، شاد و متحد است. این خیلی مهم است. هر روز که می‌گذرد، همه ما می‌بینیم که شایسته چیزهای بیشتری هستیم. برایم مهم است که خوشحال باشم و حالم خوب باشد. می‌بینم که همه چیزهایی که پشت سر گذاشتم ارزشش را داشت. همان‌طور که گفتم، رفتم، خیلی چیزها یاد گرفتم. امروز خوشحالم و برایم هیچ چیز عوض نمی‌شود

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/983676/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

حواشی بازی ملوان و سپاهان

واکنش یحیی گل محمدی به شایعه پیشنهاد مربیگری استقلال و پرسپولیس در نیم فصل

کشف 2 تن گوشت اسب در قروه

بدون شبکه‌سازی اقتصادی، بهره‌وری در کشور محقق نمی‌شود

کارشناسی داوری ملوان - سپاهان

آنچلوتی سرمربی برزیل تا جام جهانی

یحیی گل محمدی سرمربی فولاد: برای برد مقابل تراکتور به میدان آمدیم

کنایه میثاقی به قطع شدن VAR در فولاد آره‌نا

میثاقی: رأی شجاع اصلا عادلانه نبود

توضیحات خبیری در مورد قطعی VAR مقابل تراکتور

یحیی یک فصل دیگر در فولاد!

توضیحات خسروی درمورد وقفه طولانی بازی فولاد-تراکتور

گفتگو بی‌پرده با حبیبی‌نژاد، ستاره تازه شناخته شده لیگ!

قطع برق تمرین اتلتیکومادرید را خراب کرد!

اینفوگرافیک هفته گذشته فوتبال ایران

کارشناسی داوری بازی فولاد و تراکتور

حواشی جنجالی بازی فولاد یک - دو تراکتور

هزینه کرد سه هزار میلیارد تومان برای نیازمندان کردستانی

دانشمندان دانشگاه کالیفرنیا ژنوم پسته کرمان را توالی‌یابی کردند

درخشش دونده کردستانی در رقابت‌های بین المللی جام امام رضا(ع)

اولین بخشش خدا چیست؟

خوشبختی واقعی چیه؟

نکونام پس از استقلال؛ تنها در فضای مجازی

آرتتا: آرسنال مدعی نیست چون سابقه قهرمانی ندارد!

مربی فصل بعد استقلال؛ قطعاً یک خارجی بزرگ

میزبان چلسی از زمین خودش شاکی است!

پدری: رودری شایسته توپ طلاست، من هم می‌گیرمش!

رجائیان: آلومینیوم سال آینده هم تیم‌داری می‌کند

با کدام بازیکن از گروهی جام‌جهانی صعود کنیم؟

آغازی بر محرومیت‌های سنگین در فوتبال ایران

مربی الاهلی: ما ترسی از الهلال نداریم

ژسوس: قدرت عربستان در فوتبال آسیا بازهم ثابت شد

کشف 1500 لیتر روغن موتور قاچاق در قروه

ابزارهای غیرنقدی تأمین مالی نقش مهمی در رفع ناترازی‌ها دارد/ 92 درصد تأمین مالی بنگاه‌های اقتصادی کشور توسط بانک‌ها انجام می‌شود

بازدید وزیر اقتصاد و سرمایه‌گذاری تانزانیا از غرفه خراسان جنوبی

داستانک/ قرض و خدا

شعرخوانی زیبای دکتر کاکاوند

رشفورد به یونایتد نرسید؛ انتقام فعلا منتفی است

دلایل جباری برای تعطیلی تمرین استقلال

شادی لیورپول کامل شد؛ کلوپ پیام تبریک فرستاد

در میان تاریکی سراسری اسپانیا؛ تمرین بارسا لغو نشد

بوفون: برای صعود به جام جهانی باید دیوانه باشیم!

تگ نگاری | پایان یک دوران؛ قصه‌ی مردی که دلش برای صحنه می‌تپید: علی نصیریان

پشت صحنه تیم تولید مجموعه مستند بزرگ راه همت + فیلم

علی تاجرنیا: مصاحبه نمی‌کنم، توییت می‌زنم!/ چند سطر برای نماینده تام الاختیار هلدینگ؛استقلال را از صدر جدول به قعر برده اید، انتقاد هم نکنیم؟

تاریخچه رقابت های کشتی فرنگی قهرمانی کشور از 1380 تا 1389

صادرات ایران ظرفیت سه برابر شدن را دارد

فروپاشی اقتصاد غزه با تشدید محاصره اسرائیل

پیام تسلیت مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش در پی حادثه تلخ بندر شهید رجایی بندرعباس

خواب تو را میبینم!