عفو و تخفیف مجازات سه نفر از محکومان تعزیرات حکومتی کرمانشاه
سیاسی
بزرگنمايي:
عصر کرد - قهرمان شاهی در گفتگو با خبرنگار خبرآنلاین در کرمانشاه، اظهار داشت: به مناسبت عید سعید فطر، مقام معظم رهبری (مدظله العالی) سه نفر از حکومان تعزیرات حکومتی را مورد عنایت خود قرار داد و از عفو و تخفیف مجازات بهرهمند شدند، در همین راستا با دستور ریاست سازمان برای اعمال به ادارات کل اجرایی سراسر کشور ابلاغ شد.
وی افزود: در استان کرمانشاه این مهم صورت گرفت و سه نفر از محکومان تعزیرات حکومتی استان به مبلغ یک میلیارد و 518 میلیون ریال از کل مبلغ باقی مانده جرائم، مورد عفو و بخشودگی قرار گرفتند.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کرمانشاه، تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب به درخواست رئیس قوه قضائیه و به مناسبت عید سعید فطر با عفو یا تخفیف و تبدیل مجازات یک هزار و 526 نفر از محکومان محاکم عمومی و انقلاب، سازمان تعزیرات حکومتی و سازمان قضایی نیروهای مسلح موافقت کردند.
کد خبر 2046057
-
يکشنبه ۱۷ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۵:۲۹:۰۲
-
۵ بازديد
-

-
عصر کرد
لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/981869/