عصر کرد

آخرين مطالب

سرمایه‌گذاری برای تولید؛ پیشران اقتصاد کشور سیاسی

سرمایه‌گذاری برای تولید؛ پیشران اقتصاد کشور
  بزرگنمايي:

عصر کرد - خبرگزاری مهر، گروه استان‌ها-: همه‌ساله هم‌زمان با آغاز سال جدید رهبر معظم انقلاب اقدام به نام‌گذاری آن سال به یک شعار می‌کنند تا مبنا و نقشه راهی برای مسئولین و مردم باشد.
طی چند سال اخیر مقام معظم رهبری در نام‌گذاری‌ها از کلیدواژه‌هایی همچون اقتصاد، تولید و اشتغال استفاده کرده‌اند که نشان‌دهنده دغدغه رهبر معظم انقلاب در این زمینه است.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
در دقایق ابتدایی سال 1404 نیز مقام معظم رهبری در پیام نوروزی خود امسال را سال «سرمایه‌گذاری برای تولید» نامیدند که این نقشه راه جدیدی برای مسئولین و سرمایه‌گذاران در توجه به 2 مسئله مهم سرمایه‌گذاری و تولید در شرایط امروز کشور است.
قطعاً مسئولان به‌ویژه مجلس شورای اسلامی، دولت و قوه قضائیه هرکدام به‌گونه‌ای در شرایط امروز وظیفه سنگینی بر عهده‌دارند و باید با هم‌افزایی، وحدت و انسجام شعار «سرمایه‌گذاری برای تولید» را به‌صورت عملی پیاده کنند تا تأثیر اجرایی شدن این شعار در سفره مردم قابل‌لمس باشد.
قوای سه‌گانه باید راهبرد جامع در زمینه سرمایه‌گذاری برای تولید تعریف کنند
علی آذری، نماینده مردم قوچان و فاروج در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به نام‌گذاری سال جاری از سوی مقام معظم رهبری به‌عنوان «سرمایه‌گذاری برای تولید»، اظهار کرد: هرسال نام‌گذاری‌ها توسط مقام معظم رهبری نباید با عنوان شعار یاد شود بلکه این نام‌گذاری به‌نوعی راهنمای مسیر یک‌ساله و دستوری جدی است که نیازمند تغییر رویکرد در نحوه بیان و عمل است.
نماینده مردم قوچان و فاروج در مجلس شورای اسلامی بابیان اینکه موضوع اهمیت تولید، سرمایه‌گذاری و اشتغال سال‌هاست مورد تأکید مقام معظم رهبری قرار دارد گفت: سرمایه‌گذاری برای تولید به معنای پیشران اقتصاد کشور است که می‌تواند منجر به کنترل تورم، اشتغال‌زایی، بهبود معیشت و رفاه اجتماعی شود.
وی اضافه کرد: باید از تبدیل دستورات سال به شعارهایی که فقط به دیوار ادارات چسبیده می‌شود پرهیز کنیم، از عمل‌گرایی غافل نشویم و به‌جای نصب بنرها و پرچم‌ها خود را به میدان عمل برسانیم و از سرمایه‌گذاری حمایت کنیم تا موتور پیشران اقتصاد کشور به حرکت درآید.
آذری بابیان اینکه قوای سه‌گانه باید یک خط‌مشی و راهبرد جامع در زمینه سرمایه‌گذاری برای تولید تعریف کنند، تصریح کرد: مجلس نیز با توجه به وظیفه قانون‌گذاری باید قوانین مخل که امنیت سرمایه‌گذاری را به خطر می‌اندازد شناسایی و رفع کند تا محیط کسب‌وکار برای عموم آسان‌تر شود.
نماینده مردم قوچان و فاروج در مجلس شورای اسلامی با اشاره به نقش فناوری‌های نوین در تحول اقتصاد جهانی، گفت: جهان امروز در سیطره فناوری است و ما نیز باید از ظرفیت‌های هوش مصنوعی و فناوری‌های دیجیتال برای حمایت از تولید استفاده کنیم و مجلس باید در این حوزه نیز قانون‌گذاری کند تا بتوانیم از این فرصت‌ها بهره‌برداری کنیم.
دولت باید چابکی خود را افزایش دهد تا مانع سرمایه‌گذاری در تولید نشود
وی با بررسی موانع سرمایه‌گذاری در حوزه تولید و لزوم افزایش چابکی دولت، تأکید کرد: تمام اجراییات و خروجی سرمایه‌گذاری به دولت برمی‌گردد و مشکلات موجود در حوزه دولت مانع از تحقق این اهداف شده است.
آذری تصریح کرد: بخش عمده‌ای از این موانع ناشی از عدم چابکی دولت و سنگینی بدنه آن است، حدود 10 میلیون از جمعیت 90 میلیونی کشور کارمند فعال و بازنشسته هستند و این باعث می‌شود که بسیاری به دنبال ورود به‌نظام اداری بوده، درحالی‌که باید توجه بیشتری به حوزه تولید داشته باشند.
نماینده مردم قوچان و فاروج در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: دولت نمی‌تواند با این بدنه سنگین خدمات مؤثری ارائه دهد و باید تصدی‌گری خود را کاهش دهد و از ظرفیت شرکت‌های دولتی بهره‌برداری کند.
وی بابیان اینکه سلسله‌مراتب اداری و سنگینی دولت‌ها به‌هیچ‌وجه خدمات مناسبی برای تشویق سرمایه‌گذاری ارائه نمی‌دهد، گفت: رئیس‌جمهور باید مشاغل دولتی را ارزیابی کند و اقدامات مؤثری برای تسهیل سرمایه‌گذاری انجام دهد.
آذری ادامه داد: باید سرمایه‌هایی که در دولت به‌نوعی پرت شده‌اند را شناسایی کرده و به سمت سرمایه‌گذاری برای تولید هدایت کنیم.
نماینده مردم قوچان و فاروج در مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: بانک‌ها باید موظف شوند تا به‌جای تمرکز بر سود شخصی، منابع مالی خود را به سمت حمایت از تولید خرد و کلان هدایت کنند، این اقدامات می‌تواند زمینه‌ساز رشد و توسعه اقتصادی کشور باشد.
لزوم هماهنگی و حذف قوانین ضدونقیض برای حمایت از تولید
وی با اشاره به وجود قوانین ضدونقیض که مانع تولید و سرمایه‌گذاری شده‌اند، گفت: این مشکلات ناشی از مقررات متعارض بوده که دست‌اندازهای سنگینی برای تولید ایجاد کرده است.
آذری تأکید کرد: لوایح و طرح‌های ضدونقیض موجود در حوزه تولید جمع‌آوری شوند تا دولت بتواند با یک برنامه‌ریزی مناسب، در تأمین مالی و ثبات نرخ ارز برای تولید اقدام کند.
نماینده مردم قوچان و فاروج در مجلس شورای اسلامی قوه قضائیه را یکی از قوای تأثیرگذار در زمینه سرمایه‌گذاری و با شأن حاکمیت شرعی قلمداد کرد و افزود: ریاست قوه قضائیه در سند تحول قضائی دستورات ویژه‌ای برای حمایت از سرمایه‌گذاری در تولید صادر کرده است که باید به میدان عمل‌آورده شود، تشویق قضات به حمایت از تولید و شجاعت در این زمینه می‌تواند یکی از راهکارهای اساسی باشد.
وی با اشاره به ظرفیت‌های موجود در حوزه زندان و مددجویان، گفت: ما می‌توانیم این ظرفیت‌ها را به سمت سرمایه‌گذاری در بحث تولید هدایت کنیم همچنین می‌توان از مسئولیت اجتماعی سرمایه‌گذاران برای کاهش جرایم و افزایش رفاه اجتماعی استفاده کرد.
آذری ادامه داد: رؤسای سه قوه باید با شجاعت در راستای دستورات حمایتی مقام معظم رهبری از تولید و اشتغال، اقدام کنند، تدوین یک آئین دادرسی ویژه برای رسیدگی به سرمایه‌گذاری در تولید می‌تواند ظرفیت‌های کامل را مورداستفاده قرار دهد.
کد خبر 6426088

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/981705/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

از شبنم عشق خاک آدم گل شد!

عیادت پزشکیان از مجتبی رحماندوست

شعری از حامد رحمانی‌حسینی، شرکت‌کنندۀ فصل چهارم سرزمین شعر

شاعرانه/ برو ولی به خاطرِ دلِ شکسته‌ام بمون

برگزاری جلسه ستاد ساماندهی کانون هواداران فوتبال

ادامه درخشش ستاره ایرانی در لیگ آلمان

مدیرعامل باشگاه آلومینیوم: «کوتوله‌ها» به سپاهان ضربه زده‌اند

تیم فن پرسی بدون یک شوت در چارچوب برد

اینزاگی جانشین گواردیولا در سیتی خواهد بود

شانس تکرار بازی جنجالی اتلتیکو - رئال

گزینه اول تیم امید ایران مشخص شد

اینتر حالا بیشتر از بایرن می‌ترسد

سلطان غرامت؛ مورینیو رکورد می‌زند

کری‌خوانی فجریها در صدر

رئیس کمیته استیناف: رأی بیرانوند اواسط اردیبهشت‌ صادر می‌شود

زوایای جدید رمالی و جادوگری در فوتبال؛ پرونده‌ای با احضار 100 نفر!

مکالمه صحنه جنجالی بازی رئال مادرید؛ VAR گفت «پنالتی نیست» اما داور نپذیرفت

لزوم رفع عقب‌ماندگی‌ها در سرانه ورزشی آذربایجان شرقی

دستگیری باند خانوادگی حرفه‌ای منازل در رباط کریم

برگزاری هفته فرهنگی قصرشیرین بمناسبت سالروز آزادسازی این شهرستان

رقابت «شال سیاه» در پرتغال و اسپانیا

مجموعه تاریخی بیستون

سنندج میزبان انتخابی رقابت‌های بین‌المللی کشتی شد

آغاز عملیات اجرایی احداث سالن فولادسازی قروه

سنندج میزبان مسابقات کشتی فرنگی انتخابی جام تختی شد

150جلسه پرده‌خوانی با محوریت طرح «زندگی با آیه‌ها»در کردستان برگزار شد

شناسایی 530 صنف متخلف در کردستان/اعمال 38 میلیارد جریمه

احتمال اعمال محدودیت‌های برق در صورت رعایت نکردن الگوی بهینه مصرف در کردستان

17 میلی‌متر باران هدیه سامانه اخیر به کرمانشاه

افزایش 5 درصدی تولید برق در نیروگاه بیستون

سیلاب در کرمانشاه در اثر قطع بلوط‌های زاگرس

اصلی‌ترین سرمایه‌گذاری در اقتصاد سرمایه انسانی است

ترامپ اقتصاد جهانی را به رکود عمیق فرو می‌برد؟

به تعرفه‌های ترامپ پاسخ تلافی‌جویانه نخواهیم داشت

عزم قاطع بانک مرکزی در مقابله با بنگاه‌داری بانک‌ها/ سیاست جدید موفق می‌شود؟

توسعه اقتصاد مرزی سیستان و بلوچستان در دستور کار است

تلاشی موفق برای تصویر کردن یک مفهوم عمیق

آثار جنگ تعرفه‌ها در اقتصاد جهانی

تلاش دولت آمریکا برای توجیه زیان‌های اقتصادی ناشی از تعرفه‌ها

خیز دیجی‌پی در اقتصاد لندتک/ اعتبارات خرد، 11 هزار میلیارد تومان در پاییز

معامله مسکن با دلار 60 هزار تومانی/ سخت‌ترین رکود 30 سال اخیر ادامه می یابد؟

برگزاری نشست «آینه‌ جادو» با محوریت اندیشه‌های سینمایی شهید آوینی در کرمانشاه

حجت الاسلام عبدی: سکوت در برابر جنایات صهیونیست‌ها، به‌معنای همدستی است

عفو و تخفیف مجازات سه نفر از محکومان تعزیرات حکومتی کرمانشاه

فراخوان مشمولان متولد سال 1386 برای تعیین تکلیف وضعیت سربازی در کرمانشاه

«هیچ» نتیجه پیگیری‌ افزایش پروازهای فرودگاه سنندج

بهره‌مندی 2024 نفر از جامعه ایثارگری مازندران از تسهیلات اشتغالزایی

عکس/ سیل بی‌سابقه بیجار را درنوردید؛ اختلال در تردد خودروها

35 درصد از مخازن سدهای کردستان خالی است

«سلین»، پربارش‌ترین نقطه کردستان در 24 ساعت گذشته